• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

benimki saatlerdir yollarda...
uçaklar rötarlı kalkıyor. bizimki de 4 saat falan rötarlı gelicek. yoksa şimdi çoktan inmişti.
ne yapalım hayırlısı artık.

En güzelini yaparsınız uçuk-kaçık aşıklarr :9::9:

valla şu halimize bak aşık mıyız deli miyiz belli değil :9:

benimki saatlerdir yollarda...
uçaklar rötarlı kalkıyor. bizimki de 4 saat falan rötarlı gelicek. yoksa şimdi çoktan inmişti.
ne yapalım hayırlısı artık.

hayırlısıyla gelsin canım...
ama havaalanında beklemek çok şğrenç bişey biliyorum 1 -2 kere benim de başıma gelmişti :31:

kavuşamadık daha canım yaa.
normalde şuan çoktan kavuşmuştuk ama urfa uçağı iptal edildi ve otobüsle antepe gelip burdan uçağa bindiler.
baya çileli oldu.

Hay Allah canım yaa neyse geç olsun da güç olmasın diyelim artık napalım :31:

kızlar kuaföre gittim makyaj malzemelerimi yeniledim ,bi kısmını tabi,saçımıda boyadım artık hazırım herşey için çirkinlik günlerim sona erdi:)benim kavuşmama 22 saat kaldı sizde son durum nedir?:D

kavuşamadık daha canım yaa.
normalde şuan çoktan kavuşmuştuk ama urfa uçağı iptal edildi ve otobüsle antepe gelip burdan uçağa bindiler.
baya çileli oldu.

tugcecan yaa çok üzüldüm ama hayırlısı tabi.şu anda muhtemelen kavuşmuşsunuzdur:) gözün aydın diyeyim ben:)

sanırım bende eşimi bu dönemde yolladım tam hatırlamıyorum yaa... ağustosta gitti 341. dönem mi oluyor​

eveet kuaföre gittim artık bende insana döndüm :9: hatta bide üstüne süslendim heyecanla yarını bekliyoruuuum :9: :52::52::52::52::52:

Hadi Burcucum sen de süslenmişsin püslenmişsin heyecanla yarını bekliyosun artık :52:
Bu gece bizim gecemiz olacak :9:
Ben de bi saat sonra falan gelicem önce güzel bi banyo yapıyım azıcık ferahlayım :9:
Görüşürüz kızlar..
Bu arada dilek ve tuğçe ne yaptılar çook merak ediyoruuumm :)

Selam kızlarrr
Kime depükk atılacakk
Depük atmaya geldimmmm:1::1:

Back