• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

sabahda olmaz şimdi ya:( benimkide saatler geçmiyo demişti son gün:(

Az kaldı az hemde çok az kaldı burcucum inş. yarın bu saatlerde kavuşacaksınız yada daha erken :16:

yarın 4buçuk gibi kavuşucaz inşallah tatlım :16:
evet dün gece de uyumamış bu gece de uyumaz
yarın sabah 9gibi burda olcak ama önce eve gider bana iş çıkışı gelir
ama belki dayanamaz damlar hemen yanıma belli olmaz:16: :9:

evet canım senin o imkanın var.
bizz otobüs, uçak bekliyoruz.
ama hiç uyumadım yatıyım biraz olmassa uçaklar gecikmeli geliyor havadan dolayı nasıl olsa.

Ben de sonrasında çok rahat görüşemiycem ne yazık ki,ama en azından artık telefon yüzü görebilecek askerim.En çok onunla mesajlaşmayı özledim:1:

ayy ne güzel eğer haftaiçi olmasaydı bende aynısını yapacaktım, işten izin alamadığım için gidemiycem ama senin adına çoook sevindim tatlım hatta ordan nasıl yolcu ettiklerini de görürsün sonra bize anlatırsınız değişik bişeyler varsa :34:

Sanırım gidemeyeceğim yanına.Çünkü burda yollar biraz kapandı kardan,araba girip çıkmıyor:26: Herhalde o kadar erken çıkamam sabah:44: Bana daha yakın bi yerde buluşuruz belki.Sonra da eve gideceğiz zaten beraber.Otobüsün yazıhanesinde falan buluşuruz:61:

Yol kaç saat ki canım,o kadar erken gelecek:26:

ne güzel:16:

şimdi iş yerine gelen her kişiyi askerim mi acaba die beklersin ne de olsa süpriz yapacak die bekliyon ya birde orda heycanlanırsın :9:

heycandan bayılmazsak iyidir hepimiz :9:

Ben de sonrasında çok rahat görüşemiycem ne yazık ki,ama en azından artık telefon yüzü görebilecek askerim.En çok onunla mesajlaşmayı özledim:1:

Sanırım gidemeyeceğim yanına.Çünkü burda yollar biraz kapandı kardan,araba girip çıkmıyor:26: Herhalde o kadar erken çıkamam sabah:44: Bana daha yakın bi yerde buluşuruz belki.Sonra da eve gideceğiz zaten beraber.Otobüsün yazıhanesinde falan buluşuruz:61:

olsun kuzum görüşünde çabucak :9:

Yol kaç saat ki canım,o kadar erken gelecek:26:

1 saat sürüyor canım
8de çıkacakmış ama belli de olmaz tabi biraz daha geç gelebilir :34:

Benimki de aradı biraz önce :) 18 saat kaldı burdan çıkmama diyo :1: Dedim saatleri mi sayıyosun artık:) Yarın sabah gelse bir an öncee :52:

ne güzel:16:

şimdi iş yerine gelen her kişiyi askerim mi acaba die beklersin ne de olsa süpriz yapacak die bekliyon ya birde orda heycanlanırsın :9:

heycandan bayılmazsak iyidir hepimiz :9:

aynen tatlım yaa ben şimdiden başladım zaten yarın sürpriz yapar mı acaba diye düşünmeye :9::52::52:
o gelene sıkarım kendimi bayılmam ama kapıdan girdikten sonra bayılabilirim söz veremem :9::9:

Di mi canım yaaa :9::9: Aman Allah korusun 159 gündür akıl sağlığımızı muhafaza ediyoruz bugün ve yarın da koruyalım :1:

hehehe bencedee :9:
ayy bu akşam kuaföre gidicem umarım bizim oralarda kar yoktur çok
dün akşam çok kar vardı gidemedim yarına süslenmiş olmam lazım :34::52:

hehehe bencedee :9:
ayy bu akşam kuaföre gidicem umarım bizim oralarda kar yoktur çok
dün akşam çok kar vardı gidemedim yarına süslenmiş olmam lazım :34::52:

İnşallah gidersin güzelce süslenirsin canım :21:
Ben daha süslenemiyorum c.tesi sabahı başlıycak o süs işleri bende :9:

ay yaa 18 saatte geçmek bilmez:(

neyse bizler 158 gün saydık saatlermi geçmiycek :16:

Öyle tabi canım geçer inşallah hayırlısıyla. Ayy yarın bu saatlerde özgürüz arttıkk :52: Benimki diyo ki eve gidince uyuycam hemen yatağıma yatıp diyo ama benden pek fırsat bulamıycak sanırım :1:

Back