• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlaaaar çok bunaldım ben son zamanlar hiç geçmiyo yarın binip gitce bursaya perşembe sabah gidip sürpriz yapcam ayyy çok heycanlıyım nası tepki wercek acaba :))))))))))

kızlaaaar çok bunaldım ben son zamanlar hiç geçmiyo yarın binip gitce bursaya perşembe sabah gidip sürpriz yapcam ayyy çok heycanlıyım nası tepki wercek acaba :))))))))))

Ne güzel canım yaa ben de gidip süpriz yapmak çok isterdim ama mümkün gözükmüyo bu malesef :50:

kızlar nasılsınız?bugun burdayım:) çok heyecanlıyım çok az kaldı:) bu arada emnylmz,aynı fotoğraf benimde masaüstümde duruyor görünce şaşırdım:)çok güzel bi anlamı var bence:)

kızlar nasılsınız?bugun burdayım:) çok heyecanlıyım çok az kaldı:) bu arada emnylmz,aynı fotoğraf benimde masaüstümde duruyor görünce şaşırdım:)çok güzel bi anlamı var bence:)

iyiyiz canım sen nasılsın? nasıl gidiyor hayat?
evet az kaldıı çok şükürr...
gezmeye gittiler dönücekler gibi farzedebiliriz.

iyiyiz canım sen nasılsın? nasıl gidiyor hayat?
evet az kaldıı çok şükürr...
gezmeye gittiler dönücekler gibi farzedebiliriz.

iyiyim finallerim var şafak çabuk atıyor haliyle:) artık öyle bi noktadayım ki saçımı mı boyasam kendimde bi değişiklik mi yapsam napsam:52: durumundayım.o da saçını kestirecekmiş yarın gelene kadar güzel olacak aşkım fln dedi.birbirimizi kamerada bile çok az gördük heyecandan resmen ölüyorummmmmmmm:36::36::36:

Back
X