- 14 Ağustos 2011
- 27.454
- 3.323
- 448
Düşünmezsem hayır cnm. Ama ararsa konuşucam bu sefer kararlıyım ne olursa olsun.
hayırlısı olsun canım hakkınızda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünmezsem hayır cnm. Ama ararsa konuşucam bu sefer kararlıyım ne olursa olsun.
Haklısın cnm. Bugün konuşmaya çalışıcam bakalım
Canım ben askerinle değil,başkalarıyla konuş demek istemiştim.Askerinle konuşmak bana pek mantıklı gelmiyor,şu an yanlış düşünüyor olabilirsin:26:
Anladım cnm ama ben ancak onunla konuşarak çözmeliyim.
Kafam karışık
hoşgeldin canımm...
üstün dökmenin programı nerde ve kaçta başlıyor?
çok erkense bana uymaz tabi :)
kızlaaaar çok bunaldım ben son zamanlar hiç geçmiyo yarın binip gitce bursaya perşembe sabah gidip sürpriz yapcam ayyy çok heycanlıyım nası tepki wercek acaba :))))))))))
Ne güzel canım yaa ben de gidip süpriz yapmak çok isterdim ama mümkün gözükmüyo bu malesef![]()
Canım starda ama kaçta başladığını bilmiyorum ben sonuna doğru yetiştim 2 gibi falandı sanırım o da.
kızlar nasılsınız?bugun burdayım:) çok heyecanlıyım çok az kaldı:) bu arada emnylmz,aynı fotoğraf benimde masaüstümde duruyor görünce şaşırdım:)çok güzel bi anlamı var bence:)
iyiyiz canım sen nasılsın? nasıl gidiyor hayat?
evet az kaldıı çok şükürr...
gezmeye gittiler dönücekler gibi farzedebiliriz.