Evet İstanbul gelini gözüküyoruz şimdilik :) Belki görüşürüz orda :)
Evet yaa uzamasın artık bi şeyleri beklemek istemiyoruuummm
inş. cnm isterim görüşmek hangi semte gidicen sen?
Orda çalışmayı düşünüyormusun? Ben mutlaka çalışıcam zaten tek kişinin çalışması ile geçinmek zor oralarda bakalım artık yaşayıp görücez
Günaydın canlarıııımmmm
Ben daha kahvaltımı yapmadım canım karnımdan gurultular gelmeye başladı ben bi mutfağa gidiyim
Görüşürüz daha sonra burda olursan gene
Günaydın canlarım....
Şafağımız Burdur....
Tam 15 gün kaldı bitmesine Allah'ın izniyle.
Bakalım 15 gün bize neler gösterecek...
Hangi semt olcağı belli değil tam canım ama anadolu yakasında olucaz büyük ihtimalle. Siz nerde olcaksınız?
Ben de düşünüyorum çalışmak, dediğin gibi oralarda geçinmek zor. Ama biz uzun süreli istanbulda kalmayı düşünmüyoruz kısmet bakalım
Günaydın canım15 güncük kaldı Gelsinler artıkkkk, çok özledik
Dün akşam aşkımla konuştuk, senden düğün için düşündüğün mekanları not etmeni istiyorum dedi :)) Gelince bakıcaz hepsine sırayla dedi :)) Ben de dün akşam hemen başladım bakıp not almayaİnşallah 16 gün sonra yer bakmaya başlıycaz, sonra da bize uyan tarihe göre, içimize sinen yeri tutucaz Ayyy rüya gibi geliyoooo
İStanbul'a gidicem ben ya senin gibi:))) Ondan demiştim sen benden önce gidicen die ama İStanbul yazmayı unutmuşum
Biz askere gitmeden konuştuğumuz da Haziran yada Eylül demiştik kısmet cnm seninde dediğin gibi. Uzamasın bencede 6,5 yıldır bekliyoruz zaten
Hadi bakalım canım, inşallah içine sinen güzel bir yer bulursunBizde geldiği gibi baya bir koşuşturcaz
Hangi semt olcağı belli değil tam canım ama anadolu yakasında olucaz büyük ihtimalle. Siz nerde olcaksınız?
Ben de düşünüyorum çalışmak, dediğin gibi oralarda geçinmek zor. Ama biz uzun süreli istanbulda kalmayı düşünmüyoruz kısmet bakalım
Ben daha kahvaltımı yapmadım canım karnımdan gurultular gelmeye başladı ben bi mutfağa gidiyim
Görüşürüz daha sonra burda olursan gene
Senin tarih belli mi cnm?
bizimde 8 yıl canım o yüzden haziranı falan bekleyemicez şubatta düğün var hayırlısıyla
şubat ayı içinde, büyük bir ihtimal 12.02.2012:123: 21.02.2012 yi düşünmüştük aslında ama hafta içine geliyor o yüzden 12.02.2012
Enammmmmmmmmmm Şubat mı? ee gelinlik felan baktın mı ya az kalmış :)
Süperr süperrrrrr
Ne güzelmiş tarihh Rabbim gönlünüze göre versin inş...
Gelinliklere netten bakınıyorum canım askerim geldiği gibi büyük bir koşuşturmaca başlıcak; düğün yeri gelinlik; damatlık... Diktirmek isterdim ama büyük bir ihtimalle hazır gelinlik alıcam. Az kaldı azEvleneceğimiz günü bile düşünmek yetiyor
Amin canım, Allah herkesin gönlüne göre versinAslında hep kır düğünü hayal ederdim ama, artık 8 sene sonunda yazı falan bekleyemeyeceğim Kış gelini olacağım hayatımın baharıyla
Yetmezmi canım ya insan nasıl mutlu oluyor dimi. Ben gelinlik kialıcam. Diktiricem istediğim gibi onuda kiralıcam.
Bencede boşver canım uzamasın fazla. İnş. oğlun olurda sünnet düğününü kır da yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?