341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Evet İstanbul gelini gözüküyoruz şimdilik :) Belki görüşürüz orda :)
Evet yaa uzamasın artık bi şeyleri beklemek istemiyoruuummm

inş. cnm isterim görüşmek hangi semte gidicen sen?

Orda çalışmayı düşünüyormusun? Ben mutlaka çalışıcam zaten tek kişinin çalışması ile geçinmek zor oralarda bakalım artık yaşayıp görücez

Hangi semt olcağı belli değil tam canım ama anadolu yakasında olucaz büyük ihtimalle. Siz nerde olcaksınız?
Ben de düşünüyorum çalışmak, dediğin gibi oralarda geçinmek zor. Ama biz uzun süreli istanbulda kalmayı düşünmüyoruz kısmet bakalım

Ben daha kahvaltımı yapmadım canım karnımdan gurultular gelmeye başladı ben bi mutfağa gidiyim
Görüşürüz daha sonra burda olursan gene

Biz Avrupa yakasında oturcaz cnm. Hayırlısı bakalım bencede uzun süreli oturmayı düşünmeyin bizde iş imkanlarına bağlı kısmet iş olarak şartlar nerde iiyi ise biz orda:)

Hadi bakalım canım, inşallah içine sinen güzel bir yer bulursun Bizde geldiği gibi baya bir koşuşturcaz

bizimde 8 yıl canım o yüzden haziranı falan bekleyemicez şubatta düğün var hayırlısıyla

Sözleşme bittiği gibi seni izmire transfer edicez

Enammmmmmmmmmm Şubat mı? ee gelinlik felan baktın mı ya az kalmış :)

Süperr süperrrrrr

Gelinliklere netten bakınıyorum canım askerim geldiği gibi büyük bir koşuşturmaca başlıcak; düğün yeri gelinlik; damatlık... Diktirmek isterdim ama büyük bir ihtimalle hazır gelinlik alıcam. Az kaldı az Evleneceğimiz günü bile düşünmek yetiyor

Yetmezmi canım ya insan nasıl mutlu oluyor dimi. Ben gelinlik kialıcam. Diktiricem istediğim gibi onuda kiralıcam.

Amin canım, Allah herkesin gönlüne göre versin Aslında hep kır düğünü hayal ederdim ama, artık 8 sene sonunda yazı falan bekleyemeyeceğim Kış gelini olacağım hayatımın baharıyla

Bencede boşver canım uzamasın fazla. İnş. oğlun olurda sünnet düğününü kır da yaparsın

İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir Oğluşum olursa dediğin gibi sünnet düğününü kırda yaparım Ayyy düşünsene sevdiğimiz adamlar ve onlarla bizim parçalarımız olan bebişler Allah'ım sen hayırlısıyla kocaman bir aile olduğumuz günleri göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…