Ablam eniştem askerdeyken her gün mektup yazdı artık bütün postahane tanıordu onuEniştem çok mutlu oluormuş ordakilerde ne kadar şanslısın her gün mektubun var diolarmış :) Yani çok güsel oluo... Ama şuna da dikkat etmek lazım mektubu ilk ordakiler okuo sonra askerlerimize ulaşıo. Yani yazdıklarımıza dikkat etmeliiiz. Ben dün bir sürü zarf kart mektup aldım. Kartların müzikli olanları bile var Tam adresi sölicek benimki sonra yollamaya başlıcam.
ayyy düşer mi yaa düşer mi kiiiii(((((8 umutlanmak istemiyrm yaaa ama düşse warya kurban keserm aynen yaa herşeyini özlüyosn bizim ki çok romantiktr çok sürpriz yapar çkta esprilidir ama bazen sıkardı beni ben gidince çok ararsın derdi aramam derdim bnde hep ama şimdi öyle çok arıyorm ki yaa keşke yanımda olsa hiçbişiyine karışmıcm ( bende diyodm hep kızlarda gönllü gitse keşke diye hatta anneside bizi tuğbayla yemekhaneye alsalar keşke diodu ama nerdeeee (((((((kapısından bile giremeyiz..
ben günlük yazıyorum 6 ayın sonunda ona vericem inş. en büyük süprizim bu askerime:)
ayyy düşer mi yaa düşer mi kiiiii(((((8 umutlanmak istemiyrm yaaa ama düşse warya kurban keserm aynen yaa herşeyini özlüyosn bizim ki çok romantiktr çok sürpriz yapar çkta esprilidir ama bazen sıkardı beni ben gidince çok ararsın derdi aramam derdim bnde hep ama şimdi öyle çok arıyorm ki yaa keşke yanımda olsa hiçbişiyine karışmıcm ( bende diyodm hep kızlarda gönllü gitse keşke diye hatta anneside bizi tuğbayla yemekhaneye alsalar keşke diodu ama nerdeeee (((((((kapısından bile giremeyiz..
valla düşçek gibi me gelio çünkü konuyu gündeme getiren bu sefer akp. Hani diğerleri 2-3 senedir söleniodu askerliği kısaltacaz vs die ama tın bişey olmuodu. Şimdi hükümet dediğine göre yapçaklar gibime gelio. İnşallah bir an önce yaparlar ve bizimkilere de denk gelir :))))))))
bende yazmaya başladım gittiğinden beri çok güzel bi duygu ama:))
ya bide ordaki uzman çavuşlar falan dalga geçmesin ilk günden bu ne diye:))
bende adresi almak için aramasını bekliycm artık..
hemen bitsin gelsinler inşallah sağsalim
ay ne iyi olur yaaa ne kadar mutlu oluruuuuuummm anlatamam ama sanmıyrm o yasa çıkana kadaaarr bizimkiler terhis olurlar :S
ozaman kasım gibi yanımızdalar yaa:))))
Valla hiçte dalga geççeklerini zannetmiorum... Sevdiğimiz orda sonuçta :) Eniştem kendisi anlatıor çok mutlu oluormuş :) Hemde çok güsel bir hatıra.. Eniştem gelirken bir sürü mektupla geldi ve şimdi onları saklıyorlar:) Zaten eğer öle bi tepki varsa sennki söler sana gönderme die...
ozaman kasım gibi yanımızdalar yaa:))))
460 gün mü oluyo o zaman ayy warya düşsün ben bayılırım yaaaaaaaa sewinçtennnnnn :))))) off umutladm bak iyice şimdiiya düşmezse
460 gün mü oluyo o zaman ayy warya düşsün ben bayılırım yaaaaaaaa sewinçtennnnnn :))))) off umutladm bak iyice şimdiiya düşmezse
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))))))))) Geldikten sonrada 1 ay içinde evlenmeyi planlıoz :))) Allahım lütfen ya askerlik kısalsın askerlerimiz çabuk dönsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))
ya hayırlısı olsun düşmezse ne yalaım beklemeye devam bence biz gelecek hakkında düşünüp sabrımızı tüketmeyelim bugüne bakalım ozaman gelirse bol bol seviniriz hanımlar:)))
evet gerçekten çok müthiş bişeyaskerimize verdiğimizde dahada güzel olucak inş. aklımızı seveyim ben yaa:)))))
tubiş ne dion kıs ne 460'ı((( ağzını hayra aç gızzzzzzzzz:))) biz kısaltmya çalışıoz sen iicene uzattınnnnn
Tubiş ne dion kıs ne 460'ı((( ağzını hayra aç gızzzzzzzzz:))) biz kısaltmya çalışıoz sen iicene uzattınnnnn
:) okuduğunda yüzünün aldığı ifadeyi merak ediyorum:):)
tuba canım heycanlandın baya sen 120 dicektin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?