341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bnde hergün yazıyrm ama yollayamadım burası çok karışık dedi yemin törenine geldiğinde wer dedi tmm dedim ( mektup an güzeli yaa onlar için sıkıntılı zmanlarında okurlar tekrar tekrar açıp

valla düşçek gibi me gelio çünkü konuyu gündeme getiren bu sefer akp. Hani diğerleri 2-3 senedir söleniodu askerliği kısaltacaz vs die ama tın bişey olmuodu. Şimdi hükümet dediğine göre yapçaklar gibime gelio. İnşallah bir an önce yaparlar ve bizimkilere de denk gelir :))))))))

meclisin açılmasını heycanla bekliyoruz inş. olursa bizimkileride kapsıcakmışız ozaman başlasın düğürn hazırlıkları tey tey tey:)))))))))

ay ne iyi olur yaaa ne kadar mutlu oluruuuuuummm anlatamam ama sanmıyrm o yasa çıkana kadaaarr bizimkiler terhis olurlar :S

ya bide ordaki uzman çavuşlar falan dalga geçmesin ilk günden bu ne diye:))
bende adresi almak için aramasını bekliycm artık..
hemen bitsin gelsinler inşallah sağsalim

Valla hiçte dalga geççeklerini zannetmiorum... Sevdiğimiz orda sonuçta :) Eniştem kendisi anlatıor çok mutlu oluormuş :) Hemde çok güsel bir hatıra.. Eniştem gelirken bir sürü mektupla geldi ve şimdi onları saklıyorlar:) Zaten eğer öle bi tepki varsa sennki söler sana gönderme die...

ya başkaları okumayacaksa sorun yok tabii telde biğle dikkatli konuşuyoruz dinliyorlardır diye benimkisi çok hassas bu mevzularda ya

460 gün mü oluyo o zaman ayy warya düşsün ben bayılırım yaaaaaaaa sewinçtennnnnn :))))) off umutladm bak iyice şimdii ya düşmezse

ya hayırlısı olsun düşmezse ne yalaım beklemeye devam bence biz gelecek hakkında düşünüp sabrımızı tüketmeyelim bugüne bakalım ozaman gelirse bol bol seviniriz hanımlar:)))

ya hayırlısı olsun düşmezse ne yalaım beklemeye devam bence biz gelecek hakkında düşünüp sabrımızı tüketmeyelim bugüne bakalım ozaman gelirse bol bol seviniriz hanımlar:)))

ewet yaa en güzeli o . şimdi ummutlanırsak sonra üzülürüz ( ama inş. Düşer düşerse adak adadım :)

tuba canım heycanlandın baya sen 120 dicektin :))))

ewet aynen öyle diyecektim cnm ama karıştı. haberlere de bakıyrm bir yandan askerlikle ilgili. neyse en iyisi daha fazla karıştırmadan işleri uyumak iyi geceler kızlar herkes rüyasında askerini görür inş. öpldnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…