- 14 Ağustos 2011
- 27.323
- 3.232
- 448
Aaa ayni yere gidiyorlar. Urfa nasil iyimidir acabaa? Bizimkiler kesin bi sekilde tanisirlar herhalde. :)benm sevgilim de acemiliği amasyada usta birliği urfada yapıyo canıminşallah kolay geçer bekleyişiniz.... şafaklarınız çabuuucak atıversin
benimki diyorki yatağa giriyorum aklıma sen geliyorsun hiç aklımdan çıkmıyorsunki ben düşün demene bile gerek yok çünkü sürekli aklım sende ailesinden çok beni arıyor eminim bütün askerler sevdiklerini düşünüyorlardır sadece benimki değil bu kadar tatlı kızlar düşünülmezmi ya elimden bu yazdıklarınızı askerlerinize göndermek isterdim ne kadar sevildiklerini görsünler diye:)))Erkek milleti dicem klasik... Kesinlikle horul horul uyuyodur :)) Ben benimkine rüyasında benden başka bitek angelina jolie yi görmesine izin verdim tabi dedim oda senn rüyana gelirseBenimde sawyer hakkım var
evet çalışıyordum bilgi işlemciydim ama evlenicem diye işten ayrıldım ama 6 ay çıkınca kaldım öyle ya((( maalesef hem eşimden oldum hemde işimden anlayacağın
Aaa ayni yere gidiyorlar. Urfa nasil iyimidir acabaa? Bizimkiler kesin bi sekilde tanisirlar herhalde. :)
canım benim bak ailerlerde muhakkak kontak kurmada zorlandığımız insanlar olucaktır ben bunu yaşadım bunu aşmamızın tek yolu inatlaşmak kötü düşünmek laf söylemek değil kendinden ve sevdiğinden emin olmak ve bunu hissetirmek çünkü ben bu sorunu böyle aştım kendimi ifade ederik yani çok uzun oldu ama şu anda çok iyi ALLAHA şükürler olsun hiç sorun olmadan olmaz sabırlı olmak bir anne için kolay değil oğlunu bir hanımla paylaşmak belki bizimde oğlumuz olsa bizde paylaşamayız dimi:))))
Aaa ayni yere gidiyorlar. Urfa nasil iyimidir acabaa? Bizimkiler kesin bi sekilde tanisirlar herhalde. :)
ya sorma nişanlım siirtte vazife yapıyor oaraya gidicektim ondan çıktım 6 ay çıkacağını ummuyordum şimdi iş bakıyorum kendime işim çok güzeldi sadece bayanlar vardıniye çıktın ki cnm ewlendkten snra çalışmayı düşünmüyomusun?? kötü olmuş yaa üzüldm senin adına
bizim artık bitiyo hayırlısıyla canım son 36urfa terör açısından bi sorun yok ama hudutta benm askerim... karakolda olduundan telefon çarşı sıkıntılı maalesef senin askerin merkezde kalırsa farklı olur.. bize de viranşehir çıkmıştı ama şimdi ceylanpınarda yeri değişiyo yani... Allah kavuştursun hepinizi güzeller... çok anlamlıııııı ama bi o kadar da zorlu bi bekleyiş...
ya sorma nişanlım siirtte vazife yapıyor oaraya gidicektim ondan çıktım 6 ay çıkacağını ummuyordum şimdi iş bakıyorum kendime işim çok güzeldi sadece bayanlar vardıne yapalım kısmet böyleymiş ya
Çok haklısın ben de anne olsam paylaşamam kıskanırım oğlumu ama bizde çok başka şeyler de var nasıl diyeyim..Benim ve aile yaşantıma göre oldukça tutucular, onlarda evlilik görücü usülü olur, kendi köylüsü hariç kız alınıp verilmezmiş, kız okumaz çalışmaz vs ... Bunun gibi pek çok şey ben de bu yüzden bu aileye çok ofsayt kalıyorumoğullarının bakış açısını az da olsa değiştirdim bu durumlara karşılık ama çok çekiniyorum, kırılıyorum sadece görüntümle ve hayatımla ilgili bir çok laf yemekten hor görülmekten.Kız dediğin evinde oturur çünkü ya neyse...:)Onlar da okul bitince ayrılır diye seslerini çıkarmadılar bugüne kadar kaale almadılar beni. MAşallah senin aile ilişkine nzarlar değmesin inş hepimizin bir gün seninki kadar güzel diyalogları olur
benimki diyorki yatağa giriyorum aklıma sen geliyorsun hiç aklımdan çıkmıyorsunki ben düşün demene bile gerek yok çünkü sürekli aklım sende ailesinden çok beni arıyor eminim bütün askerler sevdiklerini düşünüyorlardır sadece benimki değil bu kadar tatlı kızlar düşünülmezmi ya elimden bu yazdıklarınızı askerlerinize göndermek isterdim ne kadar sevildiklerini görsünler diye:)))
ya biliyormusun ilk başta biz gelin adaylarının en büyük hedefi aileyle çok iyi olmak bu mevzuda erkekeleri örnek almak lazım illah samimi olmamıza gerek yok olması gereken saygıyı gösterelim yeterli herşey istediğimiz gibi olmaz eşimizin kötü olmasındansa aileden birine sabretmek daha iyi değilmi sence:)
ben urfda 15 sene kaldım çok güzel bir yer için rahat olsun canım yaa :)))
Ben baya bi araştırdım askere gittiği yeri komutanlığın önünde meslek yüksek okulu varmışBide muğla tatil yeri turisti falan bol olur Dedim la gözün biyere kayarsa oyarım OOOO dedi asker adama herşey serbest biz burda aç aç bile yapçaz dedi Tabi bunlar son şakalaşmalarımızdı onun ne zaman en son kez sarıldım nezaman otboüse bindi ben herşeyi unuttummm daha dır dır yapacaktım aama göz yaşlarım sel oldu... annemler görümcem ben herkes bi yandan ağlıo... Kıslarıda askere alsınlar kampanyası bile başlatmayı düşündüm O atışmalarımızı ne kadar özlüorum şimdi... Angelina ve sawyerda atışmalarımızdan biriydi... Benimki pekte romantik değildir... Bana bi kaç tatlı söz söyle derdim kadayıfım, sütlacım, şeker parem derdi Şimdi o iğrenç espirilerini bile çok özlüorummmm... Umarım şu meclis açılıp askerliğin 4 aya düştüğünü söylerlerde hepimiz seviniriz :)
herkese selamlar..böyle güm diye düşmüş gbi oldum biraz konunun ortasına ama
benimde erkek arkadaşım bu cuma günü gitti iskenderuna kısa dönem yapıcak daha 2 kez konuşabildik haftaya pazartesi usta birliği belli olucakmış. bide biz 5 yıldır tanışıyoruz ama yaklaşık 1,5 yıldır ayrıydık geçen ay takrar barıştık şimdi bugün 5 dakikacık konuşabildim canı çok sıkkın alışamadım diyo bide ana kuzusudur kendileri rahata alışıktır zor geldi tabi askerlik..
daha acemiliğin başında bende tabi yeni barıştık yeni heves:) mektup yazsammı diye düşünüyorum belki biraz morali düzelir? siz ne dersiniz çok kafam karıştı
Çok doğru söylüyorsun:) bakalım zaman bana neler gösterecek, sizlerin tecrübeleri deiyi oluyor aklımın bir köşesine yazıveriyorum hemen:)çok çok tşk ederim içimi rahatlattın
Ablam eniştem askerdeyken her gün mektup yazdı artık bütün postahane tanıordu onuEniştem çok mutlu oluormuş ordakilerde ne kadar şanslısın her gün mektubun var diolarmış :) Yani çok güsel oluo... Ama şuna da dikkat etmek lazım mektubu ilk ordakiler okuo sonra askerlerimize ulaşıo. Yani yazdıklarımıza dikkat etmeliiiz. Ben dün bir sürü zarf kart mektup aldım. Kartların müzikli olanları bile var Tam adresi sölicek benimki sonra yollamaya başlıcam.
Ablam eniştem askerdeyken her gün mektup yazdı artık bütün postahane tanıordu onuEniştem çok mutlu oluormuş ordakilerde ne kadar şanslısın her gün mektubun var diolarmış :) Yani çok güsel oluo... Ama şuna da dikkat etmek lazım mektubu ilk ordakiler okuo sonra askerlerimize ulaşıo. Yani yazdıklarımıza dikkat etmeliiiz. Ben dün bir sürü zarf kart mektup aldım. Kartların müzikli olanları bile var Tam adresi sölicek benimki sonra yollamaya başlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?