Biberon ile içiyorsa emme refleksi var demektir. Süt olmadığı için emmiyordur. Göğsünde boşaltma olmadığı için yeni üretimde olmuyordur. Onun için ister elle sağ ister makine ile ben elle sağamadım. Boyun fıtığı var çok ağrım oldu. Başlarda sağmakla da gelmeye bilir. Dam la damla derken artar inşallah. Ben ilk gün 4 damla anca çıkarabilmiştim. Alan yardımcın olsun canım stres yapma. Streste çok etkiliyorBu arada bebeğim biberonla mama icebiliyor meme ememiyor ve sütüm nerdeyse hiç yok bu durum beni çok üzüyor. Süt artırıcı çay içiyorum günde 3 litre su tüketiyorum buna rağmen gelişme yok maalesef
Amaç göğsü boşaltmak makine ya da elle farketmez. Makine elle sapma kadar yormuyor. Amin inşallah dua edinMakine ile sağım sütü artırıyor mu acaba fikir verirseniz çok sevinirim. Sağlıcakla büyüsün unuz inşallah
Öyle düşünme canım ben 30 hafta da doğum yaptım. Bebeğimin biri 4 hafta sonra taburcu oldu. Şimdi emiyor. Diğeri hala küvezde. İyi düşün iyi olsun. Stres yapma. Stres yapınca süt azalıyor.Bende 33. Haftamda doğum yaptm beni de mi emmeyecek acaba bebeğimŞuan hastanede içim içimi yiyor ya emmezse ya sütüm ona yetmezsa diye..
İnşaALLAH canımm ama insan stres yapmadan duramıyor ki hele de böyle bir zamanda..Öyle düşünme canım ben 30 hafta da doğum yaptım. Bebeğimin biri 4 hafta sonra taburcu oldu. Şimdi emiyor. Diğeri hala küvezde. İyi düşün iyi olsun. Stres yapma. Stres yapınca süt azalıyor.
Artar canım merak etme sen.. su iç bol bol bide bebeğe vermeye çalış memeni. Almıyorsa bile tenin açık olsun göğsünde uyut.. sıcaklığını ve kokunu alsın uyut orda arada vermeye çalış..18 martta dünyaya geldi kızım şuan 11 günlük inşallah sütüm artar bazen 25 CC geliyor bazen 5 CC bile çıkmıyor erken doğduğu için Anne sütü alsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Ne mutlu size ki anne sütü alıyor bebisiniz
Bol bol su iç incir ve hurma ye en önemlisi sütünü sık sık sağ gece bile sağ ben her 3 saatte bir sağdım. Gece bile benimde başlarda öyle idi 30 cc yi görünce seviniyordum. Bol bol sütün olsun inşallah18 martta dünyaya geldi kızım şuan 11 günlük inşallah sütüm artar bazen 25 CC geliyor bazen 5 CC bile çıkmıyor erken doğduğu için Anne sütü alsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Ne mutlu size ki anne sütü alıyor bebisiniz
ben de gece gündüz sagiyorum sütü tavsiyelerinizi deneyeceğim :)
Elle sagiyorum olabildiğince ama en fazla 25 cc geliyor o da bebeğe yetmiyor mama veriyorum o da içime sinmiyor inşallah artar zamanlaBiberon ile içiyorsa emme refleksi var demektir. Süt olmadığı için emmiyordur. Göğsünde boşaltma olmadığı için yeni üretimde olmuyordur. Onun için ister elle sağ ister makine ile ben elle sağamadım. Boyun fıtığı var çok ağrım oldu. Başlarda sağmakla da gelmeye bilir. Dam la damla derken artar inşallah. Ben ilk gün 4 damla anca çıkarabilmiştim. Alan yardımcın olsun canım stres yapma. Streste çok etkiliyor
Canim duzenli sag artacaktir mutlaka benimki ilk gün 5cc bile cikmiyordu damla damla 3_4gunden toparlamaya basliyo vücudun cunki ameliyatlisin dogum yaptigini anlamiyo ilk basta stres yapma sakin 1 ay sonra 120leri bile görürsün incirle süt cok işe yariyo hoşaf kaynat üzüm dut gazda yapmiyo dutBu arada bebeğim biberonla mama icebiliyor meme ememiyor ve sütüm nerdeyse hiç yok bu durum beni çok üzüyor. Süt artırıcı çay içiyorum günde 3 litre su tüketiyorum buna rağmen gelişme yok maalesef
Makina ile sağım yapman daha iyi olur elle tam bosaltim yapamazsin boylece yerine gelmez birde bebeginin cok acikmasini beklersen emerken sinirlenir o yuzden tutmazElle sagiyorum olabildiğince ama en fazla 25 cc geliyor o da bebeğe yetmiyor mama veriyorum o da içime sinmiyor inşallah artar zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?