Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamı güzel olsun kulağa hoş gelsin yeterBeğendiğiniz isimler neler, aklınızda bir şeyler var mı? Ya da belli bir kriteriniz var mı? Türkçe olsun, dinî çerçevede olsun gibi.
Gökçe ismi çok güzel bende düşündüm ama yanina bir isim daha olsa mi diye düşündümBen de 36 haftalık hamileyim, kızımız olacak.
Gökçe ️ koyacağız nasipse
Onun dışında, İpek, Duru, Defne, İnci, Zeynep de çok güzel isimler
Dusunucem teşekkürlerDerin, Defne, Yaz, Güneş bu isimler sıcacık gelir bana.
Evet anlamında güzel teşekkürlerGokce isminin anlamı çok güzel bence; gök gibi olan, gösterişli kimse, yiğit cesur şeklinde 3 anlamı var 3 u de bence çok hoş. Bir yakinimizin kızı vardı ben koyamadım. Benim kızımın ismi de inci
Gülşah34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak ama hala isim bulamadık güzel isim önerileriniz varmı arkadaslar yardımcı olur musunuz??
Daha modern olabilr belkiGülşah
Kırıldım ama 30 yaşındayim demode oldum haklısın içine sinen güzel bir ismi olsun ismi gibi yaşasın inşallahDaha modern olabilr belki
Kararsızim başka biseyler olabilrBegüm, nehir, nisan, eylül, inci bunlar kulağa hoş geliyor
Böyle ilerleyemeyiz amaKararsızim başka biseyler olabilr
Teşekkür ederim kırılmayın lütfen o anlamda söylemedimKırıldım ama 30 yaşındayim demode oldum haklısın içine sinen güzel bir ismi olsun ismi gibi yaşasın inşallah