Premature Bebekler 34 haftalık dogum ve solunum problemi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.598
1.415
133
35
Herkese günaydın dün sabaha karşı acil sezeryan sonrasi 34 haftalik bebegim dogdu 2 kilo 40cm solunum problemi varmis kuvoze alindi boyle bi süreç yasayan varmi nasil atlattiniz bebeginiz iyimi suan ben hala hastanedeyim bebegimi kucagima bile alamadim her yanim bebek sesi çok üzülüyorum lütfen dua edin

Herkese günaydın dün sabaha karşı acil sezeryan sonrasi 34 haftalik bebegim dogdu 2 kilo 40cm solunum problemi varmis kuvoze alindi boyle bi süreç yasayan varmi nasil atlattiniz bebeginiz iyimi suan ben hala hastanedeyim bebegimi kucagima bile alamadim her yanim bebek sesi çok üzülüyorum lütfen dua edin
Rabbim şifa versin bebeğine en kısa zamanda. Görmemişe dönersim cnm. Bolca dua et. Rabbim meleğini korusun sağlık versin inşlh 🙌

26 haftalık doğmuş bu sene okula başlayan arkadaşımın kızı var .. bebeğin çok küçük değil kilo da iyi maşallahı var. tedbir amaçlıdır destek falan. yüreğini ferah tut

Kendi basina zor nefes alıyormuş cigerlerinde su varmis bide karbondioksit orani fazla dedi doktor elimden bisey gelmiyo kendimi çok çaresiz hissesiyorum beslenebiliyormus cok sukur insallah iyi olur doktorlar hic umut vermiyo iyilesme suresi uzar belki daha kotu olur diyo

Kendi basina zor nefes alıyormuş cigerlerinde su varmis bide karbondioksit orani fazla dedi doktor elimden bisey gelmiyo kendimi çok çaresiz hissesiyorum beslenebiliyormus cok sukur insallah iyi olur doktorlar hic umut vermiyo iyilesme suresi uzar belki daha kotu olur diyo
üzme kendini iyi olacak inşallah öyle düşün
dua et ve sen kendini koru kolla iyi ol, bebeğin yanına geldiğinde en çok sana ihtiyacı olacak

Rabbim acil şifa versin sağ salim evinize dönersiniz inşallah 🙏 ama sen önce sakin ol bak fazla enfeksiyon nedeniyle yiğenim 35+5 te doğdu ciğeri enfeksiyon kapmış dedi doktor biara kendi kendine nefes almayı unutuyor sürekli takip ediyoruz dedi. 10 gün kuvezde kaldı 2350 Gr çıkardık hastaneden şimdi 1,5 yaşında ve oldukça sağlıklı. Ama en çok anneye ihtiyaç duyuyor o dönemde sen güçlü ki bebeğin senden güç alsın hem haftası hem kilosu kendini toparlamaya yetecek kadar gelişmiş içini ferah tut😊

Rabbim büyük dua ediyorum herkezede ama elimde olmadan cok üzülüyorum insallah iyi olur bende sezeryanliyim inanin kendimi unuttum enfeksiyon yada baska bi sorunu uok dedi doktor ama simdilik dedi beslenmeyede baslamis insallah saglikla cikar yavrum baska bi dilegim yok

Beslenmeye baslamissa insallah cabucak toparlanir annesi. Bol bol dua et Allah sifa versin insallah

Bende 34+4 de doğum yaptım doğumdan iki gün önce doktorum ciğerleri gelişsin diye iğne yapmıştı benim kaşıntılarım ve öksürüğüm vardı alerjik
Keşke sana da yapsalardı inşallah meleğine bişey olmaz dualarımdasın

Cok sagol canim bugun biraz daha iyiydi benimki acil oldu hicbi sıkıntım yoktu bebegin kalp atislari yuksekti ayni gece sancilarim basladi olacagi varmis cok sukur iyiye gidiyor insallah dahada iyi olur gun geçtikçe rabbim büyük ona sıgınıyorum

Bebegin sen nasilsiniz yazilarinizi okudum cok dua ediyorum cnm... tez zamanda birbirininize kavusursunuz insallah🙏🏻🙏🏻

Insallah canim cok Sagol bebegim solunumdan cikti ama kalbinde kapanmayan bi damar varmis onun icin tutuluyor suanda bende onun icin iyi olmaya calisiyorum ama cok yıprandım artik rabbim iyi eder ibsallah tez zamanda cok zormuş

Insallah canim cok Sagol bebegim solunumdan cikti ama kalbinde kapanmayan bi damar varmis onun icin tutuluyor suanda bende onun icin iyi olmaya calisiyorum ama cok yıprandım artik rabbim iyi eder ibsallah tez zamanda cok zormuş
Ya kiyamam sizee ben 🤗🤗 cok iyi olmasi icin bol bol dua et.. evde yavrunda vardi galiba.. Allah yardimci olur.. bizde dua edelim🙏🏻🙏🏻 Damari kapali acik o doktorlarin isi biz bilemeyiz nasil ne kadar surede iyi olacagina.. sen sutunu sag.. hersey yolunada girecek.. bu surecte can sijintisi kimseye faydasi yok annesi guclu olacaksin insallah👍

Cok sagolun yeni yanindan geldim iyiydi emzirmeye calisiyorum kalbindeki acikligi takip edecez dedi doktor tabircu olsa bile takip olacakmis iyi emerse belki bi haftaya kalmaz cikar rabbim canini sağ etsinde bi hafta daha beklerim evde oglum var oda hasta annem geldi yanima ama oda gidecem diyip duruyo öyle yanlizimki hic kimsem yok gibi

Dogumdan 1 hafta once cok kotuydum psikolojik olarak esim eve gec geliyodu anneme yalvardim yanima gel kötüyüm diye gelmedi işim var su zaman bu zaman dedi stresten bebegim taşikardi oldu simdide beni sucluyolar

Ben de 1 kasımda 36 haftalık doğum yaptım solunum sıkıntısı nedeni ile 6 gün küvezde kaldık başta süt sağıp götürdüm bi kaç gün sonra yanına girdim emzirdim çok şükür çıktık şu an iyiyiz. Küveze bi kere girince solunum sıkıntısı geçse bile emzirmeden göndermiyolar nedense. Bizim sadece bi gün solunum sıkıntımız vardı ikinci gün düzelmişti. Ama çok zor bi durum. Doğum yaptım dinlenemeden yoğun bakım kapısında bütün gece eşimle bekledik kucağıma alamadan hemşirelere yalvardım bi kere görelim diye göstermediler çok çol zordu ama şükür geçti size de acil şifalar dilerim yaşamayan bilemez

Allah acil şifalar versin cnm bebegine kavuşacaksın inş sabrın sonu selamettir. Benim bebegim yok ama her gece prematüre annelere dua ederim evlatlarına saglıcakla kavussunlar diye. Çünkü tahmin ediyorum ne kadar zor oldugunu. Bu bir sürec Allahın izniyle tüm kuvezde bekleyen bebişler annesiyle kavussun inşallah.

Back
X