34 haftalik bebek kilosu

38+4 de sezaryen
şeker fos kilo, bebekte ödeme benzer kilo yapıyor, doğunca da çok kilo veriyor bebek, mümkün olduğunca şekerden uzak durun, şekerli meyveleri de dikkatli yiyin, günde en fazla iki porsiyon. doktorum bu konuda baya titizdi

kolaylık olsun diye bir öneride bulunayım: bir tabağı kafanızda üçe bölün, üçte biri karbonhidrat, üçtebiri et, üçtebiri yeşillik olsun. et yedikten sonra ve et yemeden önce 1 saat süt ve süt ürünleri tüketmeyin. Ben sütü neredeyse yarım litre içiyordum, siz 2 bardak günlük organik sütlerden içebilirsiniz, 1 kase ev yoğurdunu da unutmayın. Hamilelikte yemem gerekenleri yazardım çünkü bazılarını unuturdum, akşamları da ceviz kaju fındık gibi çerezlerden yedim, meyve olarak sadece muz ve ananas arada bir elma yedim, hep iki porsiyon. yani sabahtan başlayıp yatana kadar tüm yemem gerekenleri yediğimden emin olarak yatardım, toplam 7 kilo aldım hamileliğimde
Masallahh ne guzel benimde su 3 haftayi titizlikle gecirmem lazim demekki

Sebebi ne peki normal kontroller icin aldiklari kanda cikmiyor mu o

özellikle ferritin bakılacak diye söyleyin sebebi ferritin annedeki Demir deposu annede Demir deposu azalırsa bebek Besin kullanamaz kilo almaz serum gibi bit ilaç takılarak düzeltilebilir

Bu haftalarda bebeklerinizin kilosu boyu nasildi arkadaslar kiyaslamak icin degil asagi yukari olmasi gereken kilosu icin bilgi edinmek istiyorum. Ortalama alicam yani. Kardesim kanser hastasi ona uzulmekten beslenmeme hic dikkat edemedim malesef simdide bebegim icin endiseleniyorum :KK43:((
Canım ben 41+ da doğum yaptım bebeğim erkek ve 2900 doğdu şuan 9 buçuk aylık ve gayet sağlıklı yani bunlara çok takılma. Sen kafanı rahat tut

Canım ben 41+ da doğum yaptım bebeğim erkek ve 2900 doğdu şuan 9 buçuk aylık ve gayet sağlıklı yani bunlara çok takılma. Sen kafanı rahat tut
Aslinda dediginiz gibi ne yersek yiyelim veya hic birsey yemesek bile bebegin alacagi kilo belli genetik birazda galiba.

Aslinda dediginiz gibi ne yersek yiyelim veya hic birsey yemesek bile bebegin alacagi kilo belli genetik birazda galiba.
Evet evet kesinlikle genetik. Ben çok sağlıklı beslendim hatta 41 haftalık olunca dedim iyi kilo almıştır ama babasına çekmiş . Canınızı sıkmayın. Eğer zaten bebek 2 kilo olmuşsa kuvoze girmiyo. Sağlıkla gelsin meleginiz

Evet evet kesinlikle genetik. Ben çok sağlıklı beslendim hatta 41 haftalık olunca dedim iyi kilo almıştır ama babasına çekmiş . Canınızı sıkmayın. Eğer zaten bebek 2 kilo olmuşsa kuvoze girmiyo. Sağlıkla gelsin meleginiz
Amin canim Allah eazi olsunb

Back
X