34 haftalik bebek kilosu

Emirim19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
165
81
28
32
Bu haftalarda bebeklerinizin kilosu boyu nasildi arkadaslar kiyaslamak icin degil asagi yukari olmasi gereken kilosu icin bilgi edinmek istiyorum. Ortalama alicam yani. Kardesim kanser hastasi ona uzulmekten beslenmeme hic dikkat edemedim malesef simdide bebegim icin endiseleniyorum :(((

Bu haftalarda bebeklerinizin kilosu boyu nasildi arkadaslar kiyaslamak icin degil asagi yukari olmasi gereken kilosu icin bilgi edinmek istiyorum. Ortalama alicam yani. Kardesim kanser hastasi ona uzulmekten beslenmeme hic dikkat edemedim malesef simdide bebegim icin endiseleniyorum :KK43:((
34. Hafta da 2400 falandı diye hatırlıyorum kaç sizinki

Bebeğin kilolu olup olmaması önemli değil önemli olan sağlıklı olması.. 2000 kilo doğuran bile var.. ayrıca zaten son aylar bebek kilo alır üzme kendni..

Inanın ki; arkadaşımın 40 haftalık, 2 kg doğan bir oğlu oldu. Şimdi 3 buçuk yaşında, gayet de sağlıklı.. Kilosuna takılmayın..
Kardeşinize Allah'tan acil şifalar dilerim..

Bebeğin kilolu olup olmaması önemli değil önemli olan sağlıklı olması.. 2000 kilo doğuran bile var.. ayrıca zaten son aylar bebek kilo alır üzme kendni..
3 hafta sonra mecburi sezeryan olcam riskli gebelik geciriyorum o yuzden biraz endiseleniyorum cok mu kucuk kalir diye. Sagolun

Kasar peyniri
Antep fistigi
Tahin pekmez
Yumurta
Et

Şu 3 hafta dikkat edin sağlıkla gelsin

3 hafta sonra mecburi sezeryan olcam riskli gebelik geciriyorum o yuzden biraz endiseleniyorum cok mu kucuk kalir diye. Sagolun
Ben 33 haftalık sezeryana alndm bebeğem 1860 gdı. 2 kilo üstüyse sorun yok zaten.. Bir tanışom 1500 gram doğurdu hemde 9 aylktı 😳 ertesi gün çıktılar annesiyle.. şimdi çıto pıtı bir kız akıllı zeki.. korkma hayatımda hiç bebek bakmayan ben prematüre doğan bebeğima kol kanat oldum.. sen bu 3 haftalık sürede bebeğine kilo aldıracak yiyecekleri araştırıp tüketmeye çalış..

bebeğinin kilosu maşallah gayet iyi. benimki o haftalarda 2000 civarındaydı, kilo almıyor diye üzülmüştük, son iki üç haftada muz, yumurta, süt ve balığı çok tükettim. bir de ananas yemiştim. 3490 gram doğdu, anne karnında yanlış ölçülmüş de olabilir tabii, doktorlar hata yapabiliyor, siz şekerli şeyler tüketmeyin, sadece sağlıklı şeyler tüketin, kek pasta hiç yememiştim, ekmek bile yememiştim, muz bile iki taneyi geçmesin

güzel doğumlar dilerim, kardeşinize geçmiş olsun, inşallah atlatır

2106 kilosu 37. Haftada mecburi alinicak sezeryanla cok kucuk mu kalir diye korkuyorum
Oncelıkle cok gecmıs olsun Rabbım ınsallah sıfasını verir AMIN🙏
Bebısın kilosu normal canım korkma 3 hafta kadar biraz daha alır merk etme🙂

Ben 33 haftalık sezeryana alndm bebeğem 1860 gdı. 2 kilo üstüyse sorun yok zaten.. Bir tanışom 1500 gram doğurdu hemde 9 aylktı 😳 ertesi gün çıktılar annesiyle.. şimdi çıto pıtı bir kız akıllı zeki.. korkma hayatımda hiç bebek bakmayan ben prematüre doğan bebeğima kol kanat oldum.. sen bu 3 haftalık sürede bebeğine kilo aldıracak yiyecekleri araştırıp tüketmeye çalış..
Cok sagolun Allah razi olsun oyle yapmaya calisiyorum meyve cok tuketmeye calisiyorum

Cok sagolun Allah razi olsun oyle yapmaya calisiyorum meyve cok tuketmeye calisiyorum
Sadece meyve değil herşeyden.. karbonhidrat, protein, yoğurt, peynir her sabah mutlaka yumurta ceviz vb.. bebeğe yönelik besleneceksiniz.

bebeğinin kilosu maşallah gayet iyi. benimki o haftalarda 2000 civarındaydı, kilo almıyor diye üzülmüştük, son iki üç haftada muz, yumurta, süt ve balığı çok tükettim. bir de ananas yemiştim. 3490 gram doğdu, anne karnında yanlış ölçülmüş de olabilir tabii, doktorlar hata yapabiliyor, siz şekerli şeyler tüketmeyin, sadece sağlıklı şeyler tüketin, kek pasta hiç yememiştim, ekmek bile yememiştim, muz bile iki taneyi geçmesin

güzel doğumlar dilerim, kardeşinize geçmiş olsun, inşallah atlatır
Amin Aminn Allah binlerce kez razi olsun cok cok sagolun rabbim ne muradiniz varsa versin insaAllah. Kac haftalikken dogum yaptiniz peki

Sadece meyve değil herşeyden.. karbonhidrat, protein, yoğurt, peynir her sabah mutlaka yumurta ceviz vb.. bebeğe yönelik besleneceksiniz.
Yaz ayi cok sicak diye elimde olmadan soguk meyve cok yiyorum kirmizi et yiyorum yumurta malesef tiksindim yiyemiyorum :(

Yaz ayi cok sicak diye elimde olmadan soguk meyve cok yiyorum kirmizi et yiyorum yumurta malesef tiksindim yiyemiyorum :KK43:
Elinder geleni yapmalısın.. meyve pek kilo aldıracak birşey değil en çok karbonhidrat ve protein..

Amin Aminn Allah binlerce kez razi olsun cok cok sagolun rabbim ne muradiniz varsa versin insaAllah. Kac haftalikken dogum yaptiniz peki
38+4 de sezaryen
şeker fos kilo, bebekte ödeme benzer kilo yapıyor, doğunca da çok kilo veriyor bebek, mümkün olduğunca şekerden uzak durun, şekerli meyveleri de dikkatli yiyin, günde en fazla iki porsiyon. doktorum bu konuda baya titizdi

kolaylık olsun diye bir öneride bulunayım: bir tabağı kafanızda üçe bölün, üçte biri karbonhidrat, üçtebiri et, üçtebiri yeşillik olsun. et yedikten sonra ve et yemeden önce 1 saat süt ve süt ürünleri tüketmeyin. Ben sütü neredeyse yarım litre içiyordum, siz 2 bardak günlük organik sütlerden içebilirsiniz, 1 kase ev yoğurdunu da unutmayın. Hamilelikte yemem gerekenleri yazardım çünkü bazılarını unuturdum, akşamları da ceviz kaju fındık gibi çerezlerden yedim, meyve olarak sadece muz ve ananas arada bir elma yedim, hep iki porsiyon. yani sabahtan başlayıp yatana kadar tüm yemem gerekenleri yediğimden emin olarak yatardım, toplam 7 kilo aldım hamileliğimde

Back
X