• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak ama hala isim bulamadık güzel isim önerileriniz varmı arkadaslar yardımcı olur musunuz??

Hep aynı isimler sürekli lina ,mira ,bade defne ... Çocuklarımız sınıfında 2 - 3 kişiyle aynı ismi paylaşacak muhtemelen. Ben kızımın adını Yonca koydum .Hem de anlamı şans ( hayatta en önemli şeylerden biri bence şans ) ayrıca çiçek ismi . 🍀

Ay yine siz. Eflin ismi cok kotu bir isim neden kabullenemediniz. Cok seviyorsaniz, bize sormayin koyun gitsin ama soruyorsaniz akli basinda kimse sevmeyecektir onu. Onu yanina koyarsaniz, Gokce ismine hakaret gibi olur
Kabullenememek değil nasıl olur diye fikir sormuştum zaten farkındaysanız illa o çok güzel demedim karar vermiş olsam sizlere sormam zaten

Hep aynı isimler sürekli lina ,mira ,bade defne ... Çocuklarımız sınıfında 2 - 3 kişiyle aynı ismi paylaşacak muhtemelen. Ben kızımın adını Yonca koydum .Hem de anlamı şans ( hayatta en önemli şeylerden biri bence şans ) ayrıca çiçek ismi . 🍀
Hak veriyorum size hep aynı isimler moda oldu artık bende farklı bişey olsun istiyorum

34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak ama hala isim bulamadık güzel isim önerileriniz varmı arkadaslar yardımcı olur musunuz??
Bende 10 haftalik gebeyim kizim olursa aylin koyacagim ben ce guzel bir isim

zeyna nasıl
1734816096443.jpeg

Back
X