Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak ama hala isim bulamadık güzel isim önerileriniz varmı arkadaslar yardımcı olur musunuz??
- Konu Sahibi Duygm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?En zor şeymiş isim bulmak hergün bakıyorum ama karar veremedimBöyle ilerleyemeyiz ama
Güzel ama söylemesi zor biraz sakiElizan ismini çok seviyorum ve beğeniyorum . Akrabamda olmasa koyacaktım içimde kaldı
Şaka yapıyorum ya olur mu oyle şeyTeşekkür ederim kırılmayın lütfen o anlamda söylemedim
Güzel ama söylemesi zor biraz saki
Zorluk yok ama tam akılda kalıcı olmuyor merak unsuru daha çok neydi ya değişik güzel bir isimdi şeklinde
Evet değişik biraz hiç duymadım desem yeridirZorluk yok ama tam akılda kalıcı olmuyor merak unsuru daha çok neydi ya değişik güzel bir isimdi şeklinde
Gökçe eflin düşündüm aslında nasıl senceBen de 2 haftaya cinsiyet öğreneceğim. Bebeğim kiz ise "Elis" ismini koyacağız. Onun dışında bulduğum alternatifler; İrem, Ayla, Ekin
Ay bu Eflin ismini bugün ikinci kez görüyorum yeni mi çıktı? Buraya da paylaşayım şunu, bir de bence kulağa hiç hoş gelmiyor söylemesi de zor.Gökçe eflin düşündüm aslında nasıl sence
Çok karasizim bende ya gökcenin yanına başka ne uyar bilemedimAy bu Eflin ismini bugün ikinci kez görüyorum yeni mi çıktı? Buraya da paylaşayım şunu, bir de bence kulağa hiç hoş gelmiyor söylemesi de zor.
Eki Görüntüle 3523414
Biz yanına birşey uyduramadık ya, o yüzden tek isim olacakGökçe ismi çok güzel bende düşündüm ama yanina bir isim daha olsa mi diye düşündüm
ben Gazel ismini cok begeniyorum belki sizinde hosunuza gider34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak ama hala isim bulamadık güzel isim önerileriniz varmı arkadaslar yardımcı olur musunuz??
Benim kızımın adı da Gökçe normalde Gökçe mira koyacaktık sonra tek isim koyduk. Gökçe mira ismi de çok güzel düşünebilirsinÇok karasizim bende ya gökcenin yanına başka ne uyar bilemedim
Umay incila Pera bunlar hoşuma giden kız isimleri belki fikir olur34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak ama hala isim bulamadık güzel isim önerileriniz varmı arkadaslar yardımcı olur musunuz??
ASİLAY34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak ama hala isim bulamadık güzel isim önerileriniz varmı arkadaslar yardımcı olur musunuz??
Mira çok güzel ama bizim ailede o kadar Mira Miray varki o yüzden istemiyorumBenim kızımın adı da Gökçe normalde Gökçe mira koyacaktık sonra tek isim koyduk. Gökçe mira ismi de çok güzel düşünebilirsin
TeşekkürlerASİLAY
Güzel isimler düşünebilirimUmay incila Pera bunlar hoşuma giden kız isimleri belki fikir olur
Sorunuzu okuyunca direkt aklıma bu isim geldi ve daha önce asla takıntım olan bir isim değil :) birden geldi öyle birdennnnTeşekkürler
Doğa, Gülce, Defne34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak ama hala isim bulamadık güzel isim önerileriniz varmı arkadaslar yardımcı olur musunuz??