Benim kordon dolanması olduğu için genetik test e gerek yok dediler baya da araştırdık bebeğin hareketlerinden dolayı olan birşeymiş hareketli bir bebekti hatta olay olmadan bir gün önce de çok hareketliydi yavrum sabahı hareketlerini duyamayınca hemen gittim ama ne yazık ki kalbi durmuştu yavrumun bende inanamadım bir sürü hastahaneye gittim o gün ama ne yazık ki mucize olmadıBenim melegim 28 haftasini bitirmisti 29. Haftadan gün aliyordu. Aynen dedigin gibi gelisimi suyu organlari herseyi cok iyiydi. Kizim gece ve gündüzü ayirt edebiliyordu son günlerde artik gece uyur gündüzleride hareketliydi. Son gün gene hareketliydi gece uyuduk sabah erkendende kontrolümüz vardi güle oynaya mutlu mutlu gittik ultrasonda doktor kafasi asagida oldugu icin ordan basladi aa uyuyor dedi cünkü uyku pozisyonu hep ayniydi elini ters yüzüne koyar öyle uyurdu, dr ayaginin oldugu tarafi dürttü uyansinda yüzünü görelim diye ama kizim hic kimildamadi birdaha denedi gene ayni, yüzünden anladim ters birsey oldugunu sonra kalbini dinleyelim dedi. Üzgünüm ama kizinizin kalbi atmiyo dediginde zaten benim dünyam basima yikildi. Nasil olur daha dün hareketliydi yok olmaz inanmiyorum olamaz yarin tekrardan geleyim kizim uyuyordur dedim ama ertesi güne kadar kizim hic hareket etmedi. Testlerde birsey cikmadi ani kalp durmasi ve büyük ihtimal uyurken genetik test sonuclari daha cikmadi beklemedeyiz ama kizimin gün asiri kokusu geliyor burnuma cok özlüyorum. Ve ben hic rüya görmüyorum. 1 ay uyuyamadim gözlerim sis dolandim simdi az uyuyabiliyorum ama ruh gibiyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
34 haftalık bebeğimi kordon dolanması nedeni ile kaybettim :(
- Konu Sahibi esrakayra
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cennetkuşumkayra
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sizin doğumdan sonra göğüslerinizden süt gelmemesi için nasıl bir yol izlediler ben baya sıkıntı çektimEvet hiçbir şey sebepsiz değildir. Benim oğlumdan sonra hayatım pozitif yönde çok değişti. O yok olmadı cennette beni bekliyor ama hayatımı öyle bir değiştirip gitti ki minnettarım ona. Hamd olsun rabbime. Bazı şeyler olması gerektiği için olur. Sizde hayatınıza bakın bu imtihan size ne öğretmek için geldi başınıza acaba? Ben hala ağlıyorum o acı hiç geçmiyor ama büyüdüm dinginleştim hayata bakışım değişti. Çok güzel geldi oğlum çok güzel gitti. Sizin oğlunuzda öyle
- 6 Mayıs 2024
- 3.349
- 3.486
- 48
- 29
Ben doğum yaptığım hastanede ilaç istedim dalga geçtiler sen doğum yapmadın düşük yaptın sütün gelmez dediler halbuki 3 saat sancıyla vajinal doğum yaptım. Vermediler ilaç. Sonra göğüslerim şişti taş gibi oldu ağrı yaptı süt akmaya başladı. Başka doktora gittim ilaç verdi 2 kere kullandım geçti şükürSizin doğumdan sonra göğüslerinizden süt gelmemesi için nasıl bir yol izlediler ben baya sıkıntı çektim
Babada ilaç verdiler ama hala göğsüm şişiyor maalesef o da çok acı veriyor bana bebeğim yok ama sütüm varBen doğum yaptığım hastanede ilaç istedim dalga geçtiler sen doğum yapmadın düşük yaptın sütün gelmez dediler halbuki 3 saat sancıyla vajinal doğum yaptım. Vermediler ilaç. Sonra göğüslerim şişti taş gibi oldu ağrı yaptı süt akmaya başladı. Başka doktora gittim ilaç verdi 2 kere kullandım geçti şükür
- 6 Mayıs 2024
- 3.349
- 3.486
- 48
- 29
Tekrardan doktora gidin bu kadar uzun sürmemesi lazımdı normalde o ilaç hemen kesiyor çünkü sütü. Benim birkaç gün içinde geçmişti. Kocaman olmuştu şıp şıp süt damlıyordu taş gibiydi ona rağmen geçirdi. Çok sıkışıksa içini sıcak duş masajıyla biraz rahatlatın ben azıcık boşaltmıştım içini rahatlasın diye.Babada ilaç verdiler ama hala göğsüm şişiyor maalesef o da çok acı veriyor bana bebeğim yok ama sütüm var
Duygusal boyutu apayrı zaten
- 3 Şubat 2018
- 6.657
- 10.405
- 248
Bana dogumdan sonra bi hap verdiler sütüm hemen 2 günde kesildiBabada ilaç verdiler ama hala göğsüm şişiyor maalesef o da çok acı veriyor bana bebeğim yok ama sütüm var
Maalesef , tekrar kontrole gideceğiz gösterecepimTekrardan doktora gidin bu kadar uzun sürmemesi lazımdı normalde o ilaç hemen kesiyor çünkü sütü. Benim birkaç gün içinde geçmişti. Kocaman olmuştu şıp şıp süt damlıyordu taş gibiydi ona rağmen geçirdi. Çok sıkışıksa içini sıcak duş masajıyla biraz rahatlatın ben azıcık boşaltmıştım içini rahatlasın diye.
Duygusal boyutu apayrı zaten
- 4 Şubat 2024
- 169
- 67
- 13
- 32
aynı aciyla imtihan olduk Rabbim dayanma gucu versin sağlıklısına kavustugundada ogluna kardes nasip etsin 2024 ocak ayinda yeni yıla girerken bu senenin cok guzel olcagimi düşünürken hayatimiz alt ust oldu oglumu kaybettim anne karnında kalbi durdu ablası babasıyla bu aciya 12 aydir dayanıyorum başlangıçla deli gibi tekrar gebe kalma dusuncesi cok oldu ama 6 ay beklemenin saglikli olcagini dusundum 6 aydan sonra doktor kontrollerine cok sık gittim dikişlerimin iyi oldugunu söylediler ama istmosel diye bir tanıya denk geldim cunku yumurtlamadan sonra lekelenmem basliyordu burada araştırdığım gebelige engel olduğuydu ve 6 aydan beri korunmuyorum gebe kalamadim oglumun acısının üstüne marttada annemi kaybettim34. Haftam da herşey çok normal giderken maalesef bebeğimi kaybettim.Bebeğimin hareketlerini hissetmedim ve hemen hastahaneye gittim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuştu.Kordon dolanmış boynuna eline ayağına yavrumun.O günü hayatım boyunca unutamam sanırım.o kadar kötüydü ki epidural sezaryen ile doğum yaptım. Hep hayalini kurduğum o günü bebeğimi ölü olarak ben ağlaya ağlaya aldılar.O kadar acı ki Allah kimseye yaşatmasın. Sütüm geliyor bebeğim yok. Alerjikk olur diye kıyafetlerini bile özenle aldığım oğlumu kefenle verdiler bana. Günlerce yemedim içmedim uyuyamadım. Uyku yu da sırf onu rüyamda görebilmek için uyuyorum ama göremiyorum yavrumu.25 gün oldu her an her saniye aklımda o kadar kötüyüm ki toparlanamıyorum. Tek tesellim belki de sağlıklı olmayacaktı Rabbim o yüzden aldı yanına Bu durum başına gelenler varsa onlarla konuşmak birbirimize destek olmak isterim.
Sizede çok üzüldüm başınız sağolsun meğerse ne kadar çokmuş bu acıyı yaşayan olay olduğunda tek benim başıma geldi sanmıştım Anneniz için de başsağlığı dilerim çok zor gerçekten ben her gece dua ediyorum Allahım ne olur başka acı gösterme diye , zaten psikolojik olarak etrafımda kileri kaybederim korkusu çok oluştu bende çok korkuyorum Allah korusun inşallah. Rabbim en koşa süre de sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah kucağınıza en yakın zamanda sağlıklı bir bebek kondursunaynı aciyla imtihan olduk Rabbim dayanma gucu versin sağlıklısına kavustugundada ogluna kardes nasip etsin 2024 ocak ayinda yeni yıla girerken bu senenin cok guzel olcagimi düşünürken hayatimiz alt ust oldu oglumu kaybettim anne karnında kalbi durdu ablası babasıyla bu aciya 12 aydir dayanıyorum başlangıçla deli gibi tekrar gebe kalma dusuncesi cok oldu ama 6 ay beklemenin saglikli olcagini dusundum 6 aydan sonra doktor kontrollerine cok sık gittim dikişlerimin iyi oldugunu söylediler ama istmosel diye bir tanıya denk geldim cunku yumurtlamadan sonra lekelenmem basliyordu burada araştırdığım gebelige engel olduğuydu ve 6 aydan beri korunmuyorum gebe kalamadim oglumun acısının üstüne marttada annemi kaybettim
- 3 Şubat 2018
- 6.657
- 10.405
- 248
Bilmiyorum kendimdede degildim zaten ufak bir hapti sütünü kesecek dediler dogumdan hemen sonra icirdiler hastanedeDostinex mi verdiler
- 4 Şubat 2024
- 169
- 67
- 13
- 32
dostinex vermislerdi banada 2 kere göğüslerimi sıkı bandajlı bağlayıp 1 hafta kadar sonra sıkı sisteme geçmiştim sütüm kesilmistiDostinex mi verdiler
- 4 Şubat 2024
- 169
- 67
- 13
- 32
ben burada beni anlayan insanlarla tanıştım onlarla dertleştim sürecimi o sekilde gecirdim hatta bir arkadaşım hamile Rabbim nasip ederse saglikla sirayla doğumumuzu yapıp evlatlarımıza kavuşuruzSizede çok üzüldüm başınız sağolsun meğerse ne kadar çokmuş bu acıyı yaşayan olay olduğunda tek benim başıma geldi sanmıştım Anneniz için de başsağlığı dilerim çok zor gerçekten ben her gece dua ediyorum Allahım ne olur başka acı gösterme diye , zaten psikolojik olarak etrafımda kileri kaybederim korkusu çok oluştu bende çok korkuyorum Allah korusun inşallah. Rabbim en koşa süre de sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah kucağınıza en yakın zamanda sağlıklı bir bebek kondursun
Amin inşallah, bende burda aynı acıyı yaşayan ve derdimi paylaşan arkadaşlarla konuşunca rahatlıyorumben burada beni anlayan insanlarla tanıştım onlarla dertleştim sürecimi o sekilde gecirdim hatta bir arkadaşım hamile Rabbim nasip ederse saglikla sirayla doğumumuzu yapıp evlatlarımıza kavuşuruz