• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 haftalık bebeğimi kordon dolanması nedeni ile kaybettim :(

Ağlayarak okudum yazınızı sizinde başınız sağolsun. Gerçekten çok zor her yer herşey o kadar acı veriyor ki bana heryerde oğlumla hayal kurmuşum bu hafta doğacaktı oğlum ama ben mezarına ziyarete gidiyorum çok acı geliyor bana:KK43: inşallah ahirette kavuşacağız yavrularımızla tek tesellim bu gerçekten. Teşekkür ederim tabi ki yazarım. Sizde yazın lütfen
Malesef bu acı hiç geçmiyor. Şimdi bile ağlama krizlerine girdiğim oluyor. Bağıra bağıra ağla hiç içine atma. Birde ben o hastaneye sancilarla dogurucam diye sevine sevine girdim. Her şey hazırdı. Cikisimizda ikimizinde giyecegimiz giysiler hazırdı. Bir yakınımızla aynı gün doğurdum. Onun hastaneden çıktığında hastane önünde eşi ile foto çekiliyordu arabalar falan süslemisler. Ben pencereden baktığımda eşim bir köşede onlara bakıyordu. Bebeğimizi defn edip benim yanıma gelmişti. O anı hiç unutamıyorum şuan bunu yazdığımda bile gözlerim doldu. :( geçen gün o Bebeği gördüm büyümüş kos koca olmuş. Ben çocuğu her gördüğümde benim bebegimde aynı bunun gibi olacaktı diyicem. O çocuğu görmekten o kadar korkuyordum ki. Malesef kaçamadim. Karşılaşmamak için her şeyi yapıyorum. O 2 gün boyunca giydiği şeyleri koklayıp koklayıp ağladım. Fotoları videoları var. Az önce bakıp bakıp özlem giderdim. Sonra bebegim oldu 9 aylık. Yaşasaydi abisiyle oynarlardi Şimdi.

Benim oğlumda öyle hissettiğim ilk günden beri hep uğur getirmişti bize sonunu böyle hiç hayal etmediğimiz için çok ağır geldi bana ama belki sağlıklı olmayacaktı kuzum her gün acı çekecektim onun için de zor olacaktı hayat belki rabbim ondan aldı kendimi öyle teselli ediyorum:KK43:
Olabilir tabi ki biz bilemeyiz kullar olarak. Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Malesef bu acı hiç geçmiyor. Şimdi bile ağlama krizlerine girdiğim oluyor. Bağıra bağıra ağla hiç içine atma. Birde ben o hastaneye sancilarla dogurucam diye sevine sevine girdim. Her şey hazırdı. Cikisimizda ikimizinde giyecegimiz giysiler hazırdı. Bir yakınımızla aynı gün doğurdum. Onun hastaneden çıktığında hastane önünde eşi ile foto çekiliyordu arabalar falan süslemisler. Ben pencereden baktığımda eşim bir köşede onlara bakıyordu. Bebeğimizi defn edip benim yanıma gelmişti. O anı hiç unutamıyorum şuan bunu yazdığımda bile gözlerim doldu. :KK43: geçen gün o Bebeği gördüm büyümüş kos koca olmuş. Ben çocuğu her gördüğümde benim bebegimde aynı bunun gibi olacaktı diyicem. O çocuğu görmekten o kadar korkuyordum ki. Malesef kaçamadim. Karşılaşmamak için her şeyi yapıyorum. O 2 gün boyunca giydiği şeyleri koklayıp koklayıp ağladım. Fotoları videoları var. Az önce bakıp bakıp özlem giderdim. Sonra bebegim oldu 9 aylık. Yaşasaydi abisiyle oynarlardi Şimdi.
Gerçekten çok zor :( benimde herşeyi hazırdı eksik bir şeyi olacak diye ödüm patlıyordu ama yavrum hiçbirini giyemedi :( odasını hazırlamıştık ben hastanedeyken ailem beşiğini fln kaldırmış ama çoğu şeyi kalmıştı eve gelince o kadar kötü oldum günlerce onlara sarılıp ağladım şimdi kaldırdık. Sizinde gerçekten çok zor çok şükür bir bebeğinizi almışsınız kucağınıza Allah bana da tekrar nasip eder inşallah

Başınız sağolsun çok üzüldüm 3 yıl önce bende 32 haftalık bebeğimi kaybetmiştim çok zor gerçekten sabah kalktığımda hareketlerini hissetmedim hemen doktora gittim plesanta ayrılması olmuş sezeryanla doğum yaptım. Ama çok şükür bir yıl sonra hamile kaldım hamileliğim hep bir korkuyla geçti 38. Haftada sezeryan oldum şimdi 16 aylık oldu kızım 💕
Rabbim sizede tekrardan sağlıkla kucağınıza alacağınız bir evlat nasip etsin ♥️

34. Haftam da herşey çok normal giderken maalesef bebeğimi kaybettim.Bebeğimin hareketlerini hissetmedim ve hemen hastahaneye gittim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuştu.Kordon dolanmış boynuna eline ayağına yavrumun.O günü hayatım boyunca unutamam sanırım.o kadar kötüydü ki epidural sezaryen ile doğum yaptım. Hep hayalini kurduğum o günü bebeğimi ölü olarak ben ağlaya ağlaya aldılar.O kadar acı ki Allah kimseye yaşatmasın. Sütüm geliyor bebeğim yok. Alerjikk olur diye kıyafetlerini bile özenle aldığım oğlumu kefenle verdiler bana. Günlerce yemedim içmedim uyuyamadım. Uyku yu da sırf onu rüyamda görebilmek için uyuyorum ama göremiyorum yavrumu.25 gün oldu her an her saniye aklımda o kadar kötüyüm ki toparlanamıyorum. Tek tesellim belki de sağlıklı olmayacaktı Rabbim o yüzden aldı yanına:KK43: Bu durum başına gelenler varsa onlarla konuşmak birbirimize destek olmak isterim.
Öncelikle basin sagolsun. Acini paylasiyorum.Benim minik melegim canim kizimda herseyi cok iyiyken normal doktor kontrolünde kalbinin durdugunu ögrendim dünyam basima yikildi,inanamadim hayir kizim daha dün hareket ediyordu olmaz olamaz dedim,ertesi gün tekrar randevu istedim kabul etmedim eve geldim deli gibi uyuyordur uyansin diye herseyi yaptim ama kizim hareket etmedi 🥹cok büyük aci Allah hickimseye evlat acisi göstermesin. Dün 40 i bitti güzeller güzeli prensesimin melek olup gidisi. Normal dogumla aglaya aglaya melegimi dünyaya getirdim saatlerce kucagimda sarildim birakamadim . 1 hafta boyunca hastanenin morgunda kizima hergün sarilip öptüm kokladim agladim doyamadim mezarinin basindan ayrilamiyorum unutamiyorum unutamayiz cünkü canimiz kanimiz hickimsenin onlar hakkinda bilmedigi herseyi biz karnimizda hissettik biz biliyoruz. Bu aciyla nasil basa cikabiliriz bilmiyorum ve böyle yeni olanlari duydukca kahroluyorum cünkü cok dua ediyorum Allahim benim kizim gitti baska bebekler gitmesin cok agir 🥹

Çok sağolun sizinde başınız sağolsun :( bende ondan çok korkuyorum tekrar bir hamilelikte çok stres altında olacağım diye o yüzden psikolojik destek alıyorum.2. Hamileliğiniz de herhangi bir tedavi uyguladı mı doktor ?

34. Haftam da herşey çok normal giderken maalesef bebeğimi kaybettim.Bebeğimin hareketlerini hissetmedim ve hemen hastahaneye gittim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuştu.Kordon dolanmış boynuna eline ayağına yavrumun.O günü hayatım boyunca unutamam sanırım.o kadar kötüydü ki epidural sezaryen ile doğum yaptım. Hep hayalini kurduğum o günü bebeğimi ölü olarak ben ağlaya ağlaya aldılar.O kadar acı ki Allah kimseye yaşatmasın. Sütüm geliyor bebeğim yok. Alerjikk olur diye kıyafetlerini bile özenle aldığım oğlumu kefenle verdiler bana. Günlerce yemedim içmedim uyuyamadım. Uyku yu da sırf onu rüyamda görebilmek için uyuyorum ama göremiyorum yavrumu.25 gün oldu her an her saniye aklımda o kadar kötüyüm ki toparlanamıyorum. Tek tesellim belki de sağlıklı olmayacaktı Rabbim o yüzden aldı yanına:KK43: Bu durum başına gelenler varsa onlarla konuşmak birbirimize destek olmak isterim.
Allah sabır versin. Hipnoterapi deneyin isterseniz bir süre sonra. Ben de erken doğum yapmıştım, sonra hipnoterapi esnasında rahmimde aynı kasılmaları hissettim. Beni çok etkilemişti.

Öncelikle basin sagolsun. Acini paylasiyorum.Benim minik melegim canim kizimda herseyi cok iyiyken normal doktor kontrolünde kalbinin durdugunu ögrendim dünyam basima yikildi,inanamadim hayir kizim daha dün hareket ediyordu olmaz olamaz dedim,ertesi gün tekrar randevu istedim kabul etmedim eve geldim deli gibi uyuyordur uyansin diye herseyi yaptim ama kizim hareket etmedi 🥹cok büyük aci Allah hickimseye evlat acisi göstermesin. Dün 40 i bitti güzeller güzeli prensesimin melek olup gidisi. Normal dogumla aglaya aglaya melegimi dünyaya getirdim saatlerce kucagimda sarildim birakamadim . 1 hafta boyunca hastanenin morgunda kizima hergün sarilip öptüm kokladim agladim doyamadim mezarinin basindan ayrilamiyorum unutamiyorum unutamayiz cünkü canimiz kanimiz hickimsenin onlar hakkinda bilmedigi herseyi biz karnimizda hissettik biz biliyoruz. Bu aciyla nasil basa cikabiliriz bilmiyorum ve böyle yeni olanlari duydukca kahroluyorum cünkü cok dua ediyorum Allahim benim kizim gitti baska bebekler gitmesin cok agir 🥹
Sizede çok üzüldüm, acınızı paylaşıyorum o kadar acı ki Allah kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten. Her gece yatarken rüyamda belki görürüm diye uyumaya çalışıyorum ama sabah a karşı 1 2 saat uyuyorum. Onda da göremiyorum yavrumu mezarında çok kötü oluyorum çok ağlıyorum doğru düzgün konuşamıyorum bile yavrumla şuan çok yeni belki ondan bilmiyorum. Sizin nedeni neydi kaç haftalıktı? bizim hiç bir problemimiz yoktu gayet sağlıklıydı aniden kordon dolanmasında öldü yavrum

Allah sabır versin. Hipnoterapi deneyin isterseniz bir süre sonra. Ben de erken doğum yapmıştım, sonra hipnoterapi esnasında rahmimde aynı kasılmaları hissettim. Beni çok etkilemişti.
Psikolojik destek alıyorum ama hipnoterapi yi denemedim iyi gelecekse deneyebilirim önereceğiniz bir yer varsa

Çok sağolun sizinde başınız sağolsun :KK43: bende ondan çok korkuyorum tekrar bir hamilelikte çok stres altında olacağım diye o yüzden psikolojik destek alıyorum.2. Hamileliğiniz de herhangi bir tedavi uyguladı mı doktor ?
Hiç korkmayın her hamilelik birbirinden çok farklı tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne kullandım bir de sık sık kontrole gittim.

34. Haftam da herşey çok normal giderken maalesef bebeğimi kaybettim.Bebeğimin hareketlerini hissetmedim ve hemen hastahaneye gittim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuştu.Kordon dolanmış boynuna eline ayağına yavrumun.O günü hayatım boyunca unutamam sanırım.o kadar kötüydü ki epidural sezaryen ile doğum yaptım. Hep hayalini kurduğum o günü bebeğimi ölü olarak ben ağlaya ağlaya aldılar.O kadar acı ki Allah kimseye yaşatmasın. Sütüm geliyor bebeğim yok. Alerjikk olur diye kıyafetlerini bile özenle aldığım oğlumu kefenle verdiler bana. Günlerce yemedim içmedim uyuyamadım. Uyku yu da sırf onu rüyamda görebilmek için uyuyorum ama göremiyorum yavrumu.25 gün oldu her an her saniye aklımda o kadar kötüyüm ki toparlanamıyorum. Tek tesellim belki de sağlıklı olmayacaktı Rabbim o yüzden aldı yanına:( Bu durum başına gelenler varsa onlarla konuşmak birbirimize destek olmak isterim.
Rabbim gönlüme ferahlık versin canm aymı yollardan bende geçtim gecen sene kasımda 26 haftalık erken doğum yaptım bebeğim bir gün yaşayıp vefat etti . Acın hiç bir zaman bitmiyor . Sürekli içinde yanan bir ateş gibi . Rabbim sabrını veriyoe daha dün bütün kıyafetleri cıkarıp sevip geri kaldırdım belki kokusu sinmiştir diye bilekliğini kokladım . Belki yeni bir bebek acımızı dindirir ama öncesinde sen iyleş psikolojik olarak toparla kendini vitamin depolarını destekle en önemlisi genetik test yaptır canm her hangi bir rahatsızlık varmı baktır daha sonra gerisi rabbime kalmış
Bana doktorum 6. aydan sonra olsun dedi ben tüm testlerimi filan yaptırdım mayıstan beri deniyoruz ama olmuyor ve cok yoruldum ne yapacam bilmiyorum 4 aydır zor bi süreçteym babam rahatsız tüm hormonlar alt üst olmuş doktor erken menepoz dedi . Ne yaparım bilmiyorum

Rabbim gönlüme ferahlık versin canm aymı yollardan bende geçtim gecen sene kasımda 26 haftalık erken doğum yaptım bebeğim bir gün yaşayıp vefat etti . Acın hiç bir zaman bitmiyor . Sürekli içinde yanan bir ateş gibi . Rabbim sabrını veriyoe daha dün bütün kıyafetleri cıkarıp sevip geri kaldırdım belki kokusu sinmiştir diye bilekliğini kokladım . Belki yeni bir bebek acımızı dindirir ama öncesinde sen iyleş psikolojik olarak toparla kendini vitamin depolarını destekle en önemlisi genetik test yaptır canm her hangi bir rahatsızlık varmı baktır daha sonra gerisi rabbime kalmış
Bana doktorum 6. aydan sonra olsun dedi ben tüm testlerimi filan yaptırdım mayıstan beri deniyoruz ama olmuyor ve cok yoruldum ne yapacam bilmiyorum 4 aydır zor bi süreçteym babam rahatsız tüm hormonlar alt üst olmuş doktor erken menepoz dedi . Ne yaparım bilmiyorum
Size de çok üzüldüm Allah sabır versin, başınız sağolsun. Benim kordon dolanmasından dolayı olduğu için genetik test yapılmasına gerek yok dedi doktorlar ama yaptırsamıydık bilemedim.

Size de çok üzüldüm Allah sabır versin, başınız sağolsun. Benim kordon dolanmasından dolayı olduğu için genetik test yapılmasına gerek yok dedi doktorlar ama yaptırsamıydık bilemedim.
Banada gerek yok dedi yinede yaptırdım biliyorumki diğer hamileliğimde kafaya takacam keşke yaptırsaydım dediğim her şeyi yaptırdım

Çok üzgünüm.. tesellisi olmayan durumlardan biri evlat acısıdır o yüzden ne desek seni rahatlatamayiz. 🙁Allahim kimseyi bu aciyla sınamasın.🤲
Ama inşallah Rabbim çok yakında yeniden nasip eder sana anne olmayı bu kez sağlıkla kavuşursunuz yavrunla bu güzel haberide paylaşırsin bizimle mutlulugunada ortak oluruz. ❤️❤️

Sizede çok üzüldüm, acınızı paylaşıyorum o kadar acı ki Allah kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten. Her gece yatarken rüyamda belki görürüm diye uyumaya çalışıyorum ama sabah a karşı 1 2 saat uyuyorum. Onda da göremiyorum yavrumu mezarında çok kötü oluyorum çok ağlıyorum doğru düzgün konuşamıyorum bile yavrumla şuan çok yeni belki ondan bilmiyorum. Sizin nedeni neydi kaç haftalıktı? bizim hiç bir problemimiz yoktu gayet sağlıklıydı aniden kordon dolanmasında öldü yavrum
Benim melegim 28 haftasini bitirmisti 29. Haftadan gün aliyordu. Aynen dedigin gibi gelisimi suyu organlari herseyi cok iyiydi. Kizim gece ve gündüzü ayirt edebiliyordu son günlerde artik gece uyur gündüzleride hareketliydi. Son gün gene hareketliydi gece uyuduk sabah erkendende kontrolümüz vardi güle oynaya mutlu mutlu gittik ultrasonda doktor kafasi asagida oldugu icin ordan basladi aa uyuyor dedi cünkü uyku pozisyonu hep ayniydi elini ters yüzüne koyar öyle uyurdu, dr ayaginin oldugu tarafi dürttü uyansinda yüzünü görelim diye ama kizim hic kimildamadi birdaha denedi gene ayni, yüzünden anladim ters birsey oldugunu sonra kalbini dinleyelim dedi. Üzgünüm ama kizinizin kalbi atmiyo dediginde zaten benim dünyam basima yikildi. Nasil olur daha dün hareketliydi yok olmaz inanmiyorum olamaz yarin tekrardan geleyim kizim uyuyordur dedim ama ertesi güne kadar kizim hic hareket etmedi. Testlerde birsey cikmadi ani kalp durmasi ve büyük ihtimal uyurken🥹 genetik test sonuclari daha cikmadi beklemedeyiz ama kizimin gün asiri kokusu geliyor burnuma cok özlüyorum. Ve ben hic rüya görmüyorum. 1 ay uyuyamadim gözlerim sis dolandim simdi az uyuyabiliyorum ama ruh gibiyim

Çok üzgünüm.. tesellisi olmayan durumlardan biri evlat acısıdır o yüzden ne desek seni rahatlatamayiz. 🙁Allahim kimseyi bu aciyla sınamasın.🤲
Ama inşallah Rabbim çok yakında yeniden nasip eder sana anne olmayı bu kez sağlıkla kavuşursunuz yavrunla bu güzel haberide paylaşırsin bizimle mutlulugunada ortak oluruz. ❤️❤️
Çok sağolun inşallah 🙏

Back
X