Öncelikle basin sagolsun. Acini paylasiyorum.Benim minik melegim canim kizimda herseyi cok iyiyken normal doktor kontrolünde kalbinin durdugunu ögrendim dünyam basima yikildi,inanamadim hayir kizim daha dün hareket ediyordu olmaz olamaz dedim,ertesi gün tekrar randevu istedim kabul etmedim eve geldim deli gibi uyuyordur uyansin diye herseyi yaptim ama kizim hareket etmedi
cok büyük aci Allah hickimseye evlat acisi göstermesin. Dün 40 i bitti güzeller güzeli prensesimin melek olup gidisi. Normal dogumla aglaya aglaya melegimi dünyaya getirdim saatlerce kucagimda sarildim birakamadim . 1 hafta boyunca hastanenin morgunda kizima hergün sarilip öptüm kokladim agladim doyamadim mezarinin basindan ayrilamiyorum unutamiyorum unutamayiz cünkü canimiz kanimiz hickimsenin onlar hakkinda bilmedigi herseyi biz karnimizda hissettik biz biliyoruz. Bu aciyla nasil basa cikabiliriz bilmiyorum ve böyle yeni olanlari duydukca kahroluyorum cünkü cok dua ediyorum Allahim benim kizim gitti baska bebekler gitmesin cok agir