• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 haftalık bebeğimi kordon dolanması nedeni ile kaybettim :(

esrakayra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
28
13
3
36
34. Haftam da herşey çok normal giderken maalesef bebeğimi kaybettim.Bebeğimin hareketlerini hissetmedim ve hemen hastahaneye gittim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuştu.Kordon dolanmış boynuna eline ayağına yavrumun.O günü hayatım boyunca unutamam sanırım.o kadar kötüydü ki epidural sezaryen ile doğum yaptım. Hep hayalini kurduğum o günü bebeğimi ölü olarak ben ağlaya ağlaya aldılar.O kadar acı ki Allah kimseye yaşatmasın. Sütüm geliyor bebeğim yok. Alerjikk olur diye kıyafetlerini bile özenle aldığım oğlumu kefenle verdiler bana. Günlerce yemedim içmedim uyuyamadım. Uyku yu da sırf onu rüyamda görebilmek için uyuyorum ama göremiyorum yavrumu.25 gün oldu her an her saniye aklımda o kadar kötüyüm ki toparlanamıyorum. Tek tesellim belki de sağlıklı olmayacaktı Rabbim o yüzden aldı yanına:( Bu durum başına gelenler varsa onlarla konuşmak birbirimize destek olmak isterim.

Ah canım benim acını en derinden hissediyorum. 33 haftada kaybettim yavrumu hiç bişi yokken kalbi durdu. Bi buçuk sene oldu. Acısı hep kalbimde geçmiyor , hep mezarına gidiyorum onu çok özlüyorum odası öylece duruyo kendi yok. Rabbim verdi rabbim aldı. Acını yaşa içine atma çok zor geçmiyor ama yaşıyorsun bi şekilde…

Ah canım benim acını en derinden hissediyorum. 33 haftada kaybettim yavrumu hiç bişi yokken kalbi durdu. Bi buçuk sene oldu. Acısı hep kalbimde geçmiyor , hep mezarına gidiyorum onu çok özlüyorum odası öylece duruyo kendi yok. Rabbim verdi rabbim aldı. Acını yaşa içine atma çok zor geçmiyor ama yaşıyorsun bi şekilde…
Çok teşekkür ederim.Sizin de başınız sağolsun. Sonrasın da bebek düşündünüz mü ? Benim sezaryen olduğu için 9 ay ve 1 sene sonra düşünebilirsin dedi doktorum

Teşekkür ederim canım. Sezeryan oldu benimde.sonra tekrar gebe kaldım 6 ay sonra malesef 7.haftada kalbi durdu. Şimdi tekrar düşünüyorum ama rabbim ne zaman nasip ederse

Teşekkür ederim canım. Sezeryan oldu benimde.sonra tekrar gebe kaldım 6 ay sonra malesef 7.haftada kalbi durdu. Şimdi tekrar düşünüyorum ama rabbim ne zaman nasip ederse
İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bizim acımızı ancak bir bebek dindirir diye düşünüyorum. Ama şuan bende o kadar korkuyorum ki tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o yüzden psikolojik destek alıyorum

Kaybına çok üzüldüm
Allah esirgesin nasılda elını ayagını boynunu hep dolamış😞 o kadar cevreleyecek kadar mı uzun bu

dehşete kapıldım

Kaybına çok üzüldüm
Allah esirgesin nasılda elını ayagını boynunu hep dolamış😞 o kadar cevreleyecek kadar mı uzun bu

dehşete kapıldım
Sağolun :( maalesef benim kordonun uzunmuş o yüzden de olurmul birde bebeğim hareketli bir bebekti.Eşim dolandığı resmi görmüş ben bakamadım yavrumu öyle hatırlamak istemedim hep aklımda zaten acı veriyor onun o şekilde olması :(

Sağolun :KK43: maalesef benim kordonun uzunmuş o yüzden de olurmul birde bebeğim hareketli bir bebekti.Eşim dolandığı resmi görmüş ben bakamadım yavrumu öyle hatırlamak istemedim hep aklımda zaten acı veriyor onun o şekilde olması :KK43:
Çok üzgünüm
Keşke boyle bıseyle sınanmış olmasaydınız
Tüylerim diken diken
Ben vakıt kaybeden bır bebeğe tutunmak lazım dıye dusunuyorum, belki yanlış Bi yorum🥹😞

Çok üzgünüm
Keşke boyle bıseyle sınanmış olmasaydınız
Tüylerim diken diken
Ben vakıt kaybeden bır bebeğe tutunmak lazım dıye dusunuyorum, belki yanlış Bi yorum🥹😞
Bende tekrar istiyorum ama çok korkuyorum, düzgün bir psikoloji ile inşallah rabbim tekrar nasip eder de sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi

34. Haftam da herşey çok normal giderken maalesef bebeğimi kaybettim.Bebeğimin hareketlerini hissetmedim ve hemen hastahaneye gittim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuştu.Kordon dolanmış boynuna eline ayağına yavrumun.O günü hayatım boyunca unutamam sanırım.o kadar kötüydü ki epidural sezaryen ile doğum yaptım. Hep hayalini kurduğum o günü bebeğimi ölü olarak ben ağlaya ağlaya aldılar.O kadar acı ki Allah kimseye yaşatmasın. Sütüm geliyor bebeğim yok. Alerjikk olur diye kıyafetlerini bile özenle aldığım oğlumu kefenle verdiler bana. Günlerce yemedim içmedim uyuyamadım. Uyku yu da sırf onu rüyamda görebilmek için uyuyorum ama göremiyorum yavrumu.25 gün oldu her an her saniye aklımda o kadar kötüyüm ki toparlanamıyorum. Tek tesellim belki de sağlıklı olmayacaktı Rabbim o yüzden aldı yanına:KK43: Bu durum başına gelenler varsa onlarla konuşmak birbirimize destek olmak isterim.
Öncelikle başın sağolsun. Çok zor bir acı bende oğlumu kaybettim tam bugün 3 ay oldu. 20. Haftada erken doğum yaptım çok zordu. Her gğn ağladım ama zaman her şeyin ilacı. Acınızı yaşayın. Ama isyan etmeyin o sizin cennet kuşunuz çok güzel bir yere gitti o dünyanın sıkıntısını çekmeden cennete gitti

Öncelikle başın sağolsun. Çok zor bir acı bende oğlumu kaybettim tam bugün 3 ay oldu. 20. Haftada erken doğum yaptım çok zordu. Her gğn ağladım ama zaman her şeyin ilacı. Acınızı yaşayın. Ama isyan etmeyin o sizin cennet kuşunuz çok güzel bir yere gitti o dünyanın sıkıntısını çekmeden cennete gitti
Teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun. Gerçekten çok zor çok acı. Çok acı çekiyorum ama isyan etmemeye çalışıyorum biliyorum bu yaşadıklarımın bir sebebi var.Rabbimin bir bildiği var da aldı cennet kuşumu :(

İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bizim acımızı ancak bir bebek dindirir diye düşünüyorum. Ama şuan bende o kadar korkuyorum ki tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o yüzden psikolojik destek alıyorum
İnşallah tek duam tekrar kayıp yaşamam. Çok zor iki bebeğimi kaybettim. Bazen aklımı yitirmemek için zor duruyorum. Çok ağır geliyo ama imtihan dünyasındayız. Rabbim hakkımızda en doğrusunu biliyor ve inanıyorum bir gün acımız hafiflicek. Bir senedir tekrar uğraşıyorum ama nasip olmadı diğerleri hemen olmuştu şimdi neden bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda alırım güzel haberi 🥹🙏

Bende oğlumu 2 sene önce dogumda oksijensiz kaldığı için 2 gun yaşadı sonra kaybettim. 41+5 de doğmuştu. Nerdeyse 4 kilo. Ateş düştüğü yeri yakar. Rabbim kalbine ferahlık versin kucağını boş bırakmasın. Zamanla kabbuleniyorsun yaran kabuk bağlıyor. Rabbimden geldi yine ona gitti biz melek annesiyiz çok şükür o makama layık gördü bizi. Bu 3 günlük dünyada ayrıyız ama ahirette sonsuz birlikte olucaz kucağımıza alicaz misss kokusunu içimize çekicez. Gunahsizca melek olup gittiler. Kendini kötü hissettiğin her anda bana yazabilirsin uzun uzun dertleşiriz. Ayni şeyleri yaşayan anlar bizi anca. İyi geliyor insana. 💙

İnşallah tek duam tekrar kayıp yaşamam. Çok zor iki bebeğimi kaybettim. Bazen aklımı yitirmemek için zor duruyorum. Çok ağır geliyo ama imtihan dünyasındayız. Rabbim hakkımızda en doğrusunu biliyor ve inanıyorum bir gün acımız hafiflicek. Bir senedir tekrar uğraşıyorum ama nasip olmadı diğerleri hemen olmuştu şimdi neden bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda alırım güzel haberi 🥹🙏
inşallah en yakında güzel haber alıp sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🙏

Teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun. Gerçekten çok zor çok acı. Çok acı çekiyorum ama isyan etmemeye çalışıyorum biliyorum bu yaşadıklarımın bir sebebi var.Rabbimin bir bildiği var da aldı cennet kuşumu :KK43:
Evet hiçbir şey sebepsiz değildir. Benim oğlumdan sonra hayatım pozitif yönde çok değişti. O yok olmadı cennette beni bekliyor ama hayatımı öyle bir değiştirip gitti ki minnettarım ona. Hamd olsun rabbime. Bazı şeyler olması gerektiği için olur. Sizde hayatınıza bakın bu imtihan size ne öğretmek için geldi başınıza acaba? Ben hala ağlıyorum o acı hiç geçmiyor ama büyüdüm dinginleştim hayata bakışım değişti. Çok güzel geldi oğlum çok güzel gitti. Sizin oğlunuzda öyle

34. Haftam da herşey çok normal giderken maalesef bebeğimi kaybettim.Bebeğimin hareketlerini hissetmedim ve hemen hastahaneye gittim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuştu.Kordon dolanmış boynuna eline ayağına yavrumun.O günü hayatım boyunca unutamam sanırım.o kadar kötüydü ki epidural sezaryen ile doğum yaptım. Hep hayalini kurduğum o günü bebeğimi ölü olarak ben ağlaya ağlaya aldılar.O kadar acı ki Allah kimseye yaşatmasın. Sütüm geliyor bebeğim yok. Alerjikk olur diye kıyafetlerini bile özenle aldığım oğlumu kefenle verdiler bana. Günlerce yemedim içmedim uyuyamadım. Uyku yu da sırf onu rüyamda görebilmek için uyuyorum ama göremiyorum yavrumu.25 gün oldu her an her saniye aklımda o kadar kötüyüm ki toparlanamıyorum. Tek tesellim belki de sağlıklı olmayacaktı Rabbim o yüzden aldı yanına:KK43: Bu durum başına gelenler varsa onlarla konuşmak birbirimize destek olmak isterim.
Çok üzüldüm :( ama teselli edebilecek bir cümle bulamıyorum evladını kaybeden bir anne için . Rabbim yardımcın olsun

Bende oğlumu 2 sene önce dogumda oksijensiz kaldığı için 2 gun yaşadı sonra kaybettim. 41+5 de doğmuştu. Nerdeyse 4 kilo. Ateş düştüğü yeri yakar. Rabbim kalbine ferahlık versin kucağını boş bırakmasın. Zamanla kabbuleniyorsun yaran kabuk bağlıyor. Rabbimden geldi yine ona gitti biz melek annesiyiz çok şükür o makama layık gördü bizi. Bu 3 günlük dünyada ayrıyız ama ahirette sonsuz birlikte olucaz kucağımıza alicaz misss kokusunu içimize çekicez. Gunahsizca melek olup gittiler. Kendini kötü hissettiğin her anda bana yazabilirsin uzun uzun dertleşiriz. Ayni şeyleri yaşayan anlar bizi anca. İyi geliyor insana
inşallah en yakında güzel

Bende oğlumu 2 sene önce dogumda oksijensiz kaldığı için 2 gun yaşadı sonra kaybettim. 41+5 de doğmuştu. Nerdeyse 4 kilo. Ateş düştüğü yeri yakar. Rabbim kalbine ferahlık versin kucağını boş bırakmasın. Zamanla kabbuleniyorsun yaran kabuk bağlıyor. Rabbimden geldi yine ona gitti biz melek annesiyiz çok şükür o makama layık gördü bizi. Bu 3 günlük dünyada ayrıyız ama ahirette sonsuz birlikte olucaz kucağımıza alicaz misss kokusunu içimize çekicez. Gunahsizca melek olup gittiler. Kendini kötü hissettiğin her anda bana yazabilirsin uzun uzun dertleşiriz. Ayni şeyleri yaşayan anlar bizi anca. İyi geliyor insana. 💙

Ağlayarak okudum yazınızı sizinde başınız sağolsun. Gerçekten çok zor her yer herşey o kadar acı veriyor ki bana heryerde oğlumla hayal kurmuşum bu hafta doğacaktı oğlum ama ben mezarına ziyarete gidiyorum çok acı geliyor bana:( inşallah ahirette kavuşacağız yavrularımızla tek tesellim bu gerçekten. Teşekkür ederim tabi ki yazarım. Sizde yazın lütfen

Çok üzüldüm :KK43: ama teselli edebilecek bir cümle bulamıyorum evladını kaybeden bir anne için . Rabbim yardımcın olsun

Evet hiçbir şey sebepsiz değildir. Benim oğlumdan sonra hayatım pozitif yönde çok değişti. O yok olmadı cennette beni bekliyor ama hayatımı öyle bir değiştirip gitti ki minnettarım ona. Hamd olsun rabbime. Bazı şeyler olması gerektiği için olur. Sizde hayatınıza bakın bu imtihan size ne öğretmek için geldi başınıza acaba? Ben hala ağlıyorum o acı hiç geçmiyor ama büyüdüm dinginleştim hayata bakışım değişti. Çok güzel geldi oğlum çok güzel gitti. Sizin oğlunuzda öyle
Benim oğlumda öyle hissettiğim ilk günden beri hep uğur getirmişti bize sonunu böyle hiç hayal etmediğimiz için çok ağır geldi bana ama belki sağlıklı olmayacaktı kuzum her gün acı çekecektim onun için de zor olacaktı hayat belki rabbim ondan aldı kendimi öyle teselli ediyorum:(

Back
X