- 8 Temmuz 2017
- 145
- 28
-
- Konu Sahibi Minikkedi00
Aslı doğurdun muuuubebek doğuma 1 ay kala doğum kanalına girebiliyor o sizi endişelendirmesin.
erken doğum riski görülseydi doktorunuz gerekenleri yapardı. önemli olan rahim ağzı ve suyunuzun yeterli olması. sancı düzensiz olduğu sürece son aylarda normal. bebeği kanala sokmak için düzensiz sancılar olabiliyor
doğurmadımAslı doğurdun muuuu
Nasıl yadoğurmadım
32deyim hala yaNasıl ya
Aslı 3 kişi daha doğurdu burada senin neden yavaş gidiyor ya yani yavaşta değil ne oluyor ya32deyim hala ya
bana da 25ten sonrası çok yavas geliyor vallaAslı 3 kişi daha doğurdu burada senin neden yavaş gidiyor ya yani yavaşta değil ne oluyor ya
Bebek nasıl iyi mibana da 25ten sonrası çok yavas geliyor valla
Çok teşekkür ederim doğum kanalına giren bebek 2-4 hafta içinde dünyaya geliyor diyorlar peki bu doğru mu?Sancıya ağrı eşlik edince doğum süreci düşünülebilir. Benim 37. Haftamda sancı gördüler ama onlar ağrı diyorlar buna. Birden panik havası doktora koşmalar falan ve çokta yüksekti nstde görünen. Dedim sancı kasılma hissediyorum ama ağrım yok. Nasıl olmaz bilmem ne derken, doktor muayene etti açıklık yok, bebek ilerlememiş ama yatırıcam dedi. Kabul etmedim özeldeki doktoruma gittim kadın sadece ultrasonla bakıp bebek kanala girmemiş. Ağrında yok sorun yok dedi ki ben zaten anlıyorum yani doğum başlayınca anlamamak mümkün değil.
Ben oğlumu 39+4 de doğurdum.
Bu sebeple sizde kendinizi takip edin, doğumluk bir durum olursa anlarsınız. Sağlıkla güzellikle kolaylıkla kavuşun inşallah.
Erken doğum riski görünmüyor fakat bebeğin doğum kanalına girmiş olması beni biraz düşündürdü 2-4 hafta içinde gelir mi sizcebebek doğuma 1 ay kala doğum kanalına girebiliyor o sizi endişelendirmesin.
erken doğum riski görülseydi doktorunuz gerekenleri yapardı. önemli olan rahim ağzı ve suyunuzun yeterli olması. sancı düzensiz olduğu sürece son aylarda normal. bebeği kanala sokmak için düzensiz sancılar olabiliyor
ben de henüz doğurmadım ama takip ettiğim kadın doğumculara göre doğuma bir ay kala bile bebek kanala girebiliyor. hani bebek kanalda diye illa bi haftaya doğum beklemek doğru değil.Erken doğum riski görünmüyor fakat bebeğin doğum kanalına girmiş olması beni biraz düşündürdü 2-4 hafta içinde gelir mi sizce
YalanÇok teşekkür ederim doğum kanalına giren bebek 2-4 hafta içinde dünyaya geliyor diyorlar peki bu doğru mu?
Rica ederim, bilimsel bir bilgiyse doğrudur ama herkes için geçerlidir denebilir mi emin değilim. Siz sakince son haftaların keyfini çıkarın, doğum başlayınca, o bahsedilen gerçek sancılar gelince çok iyi anlayacaksınız doğumun başladığını. Korkutmak için değil bilgilendirmek için söylüyroum Sadece.Çok teşekkür ederim doğum kanalına giren bebek 2-4 hafta içinde dünyaya geliyor diyorlar peki bu doğru mu?