Coraspin başladı miMerhaba. Bugün kontrolüm vardı 34.haftamdayım ve plesantada biraz yaşlanma başlamış. Daha önce detaylı ultrasona gittiğimde doktor bebeğe giden damarların ince olduğunu söylemişti ilerde gelişim geriliği olabilir demişti. Kilosu 34 hafta ile uyumlu 2300 gr. Doktor tek başına bir problem olmayacağını söyledi plesanta yaşlanmasının, henüz yeni yeni başlamış ama aranızda bu durumu yaşayan var mı? 38.haftada sezaryen olacağım Allahın izniyle, o zamana kadar kilo alır mı sizce? Biraz canım sıkıldı duruma, yaşayan varsa bilgi verebilir mi bana
Hayır. Tek başına bir sorun teşkil etmiyor dedi. Şuan da haftasıyla gelişimi uyumlu, tansiyonum da normal çıkıyor. Sadece takip edeceğiz dediCoraspin başladı mi
Benim arkadaşımin plesantasinda yaşlanma olduğu zaman kan akışını daha iyi sağlasın diye coraspin başlamışlardıHayır. Tek başına bir sorun teşkil etmiyor dedi. Şuan da haftasıyla gelişimi uyumlu, tansiyonum da normal çıkıyor. Sadece takip edeceğiz dedi
Gerçi sizin doğuma az kaldığı için baslanmamis olabilir doğumda çok fazla kanama olmaması içinBenim arkadaşımin plesantasinda yaşlanma olduğu zaman kan akışını daha iyi sağlasın diye coraspin başlamışlardı
Olabilir. Hemogram da bakmıştı doktor bugün gayet iyi dedi. Bakalım tek temennim bebeğimin gelişiminin durmaması.. Şu 1 ayı da hayırlısıyla atlatırım inşallah. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederimGerçi sizin doğuma az kaldığı için baslanmamis olabilir doğumda çok fazla kanama olmaması için
İnşallah sağlıkla kucağınıza alirsinkzOlabilir. Hemogram da bakmıştı doktor bugün gayet iyi dedi. Bakalım tek temennim bebeğimin gelişiminin durmaması.. Şu 1 ayı da hayırlısıyla atlatırım inşallah. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Amiinnİnşallah sağlıkla kucağınıza alirsinkz
Benim henüz yeni başlamış, gebelik haftasına uygun gidiyoruz çok şükür kilosu da haftaya uygun. Haftaya kontrolüm var bakalım tek başına bir sorun yaratmıyormuş inşallah da böyle haftasına uygun şekilde devam ederizben de dün aynı şeyi öğrendim normalde 35+4 ama 34+3 çıkıyor ve kilomuz 2200
Doktor her şeyi kontrol etti başka sorun bulamadı ama kilosunun az olduğunu minimum 2500 olması gerektiğini söyledi pazartesi tekrar çağırdı
Sigara içmiyorum , tansiyon yüksek değil , şeker yüksek değil doktorum bile anlam veremedi haliyle öyle tedirgin oldum ki dün, yine de şükür ki gebeliğimizin sonlarına doğru çıktı ya başında olsaydı diye teselli ediyorum şuan kendimi
Benim de daha 9 gün önceki kontrolümde hiçbir şey yoktu dün doktorum yeni başladığını şuan az miktarda olduğunu söyledi , annelik cidden zormuş rahme düşer düşmez annesin emanetin varBenim henüz yeni başlamış, gebelik haftasına uygun gidiyoruz çok şükür kilosu da haftaya uygun. Haftaya kontrolüm var bakalım tek başına bir sorun yaratmıyormuş inşallah da böyle haftasına uygun şekilde devam ederizBenim de şekerim, tansiyonum yok, sigara da kullanmıyorum. Ama detaylı ultrasona gittiğimde petinatolog söylemişti bebeğe giden damarların ince olduğunu. Sınırda demişti genelde sorun olmuyor ama takip edilmeli demişti. Bakalım 34-36 haftada normal diyorlar plesanta yaşlanmasına. İnşallah işlevini yitirmez ve bebeklerimizi beslemeye devam eder. Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla sıhhatle gelsin bebeklerimiz dünyaya
Merhaba, pazartesi kontrolünüz vardı ne durumdasınız merak ettim. Ben de bugün kontrole gittim her şey yolunda çok şükür haftasına uygun kilo alıyor bebişimBenim de daha 9 gün önceki kontrolümde hiçbir şey yoktu dün doktorum yeni başladığını şuan az miktarda olduğunu söyledi , annelik cidden zormuş rahme düşer düşmez annesin emanetin varbenim doktorum bu süreçte ciğer ve balık yemeye ağırlık verebılırsın dedi belki siz de denemek istersiniz , amin inşallah ne zaman isterseler ama sağlıkla gelsinler
Ay çok sevindim maşallah benim de öyle çok güzel geçtiMerhaba, pazartesi kontrolünüz vardı ne durumdasınız merak ettim. Ben de bugün kontrole gittim her şey yolunda çok şükür haftasına uygun kilo alıyor bebişim
Ayy gözümüz aydınAy çok sevindim maşallah benim de öyle çok güzel geçtiEkim ayı anneleri gurubunda var mısınız ? Orda çok güzel bilgi ve tecrübe paylaşımı oluyor beklerim
Çok şükür gerçekten Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsinAyy gözümüz aydınArada bakıyorum oraya da ama düzenli takip edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?