34. Hafta gebelik erken doğum acil!!

Kubkub1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
6
0
1
32
Kızlar 34 e yeni girdim karnım sertleşiyo taş gibi oluyor sabahtan beri böyle kasık ağrımda var bişi batıyor gibi belim ağrıyor arada miğdem bulanıyor ateşim var gibi ölçtüm yok aslında ama için yanıyo alev gibi doğum belirtisi mi bunlar akıntım da var hafif sarı

Belirli aralıklarla olmadığı sürece kasılmalarının olması normal. Ne kadarda bir oluyor düzenli mi?

Bana 28.haftadan beri erken doğum diyorlar 38.haftamdayım hala doğuracağım :D aşağı iniyor ya ondan ağrıların normal

Araliklar onemli sertlesmenin.ne kadar zamanda bir oluyor.duzenlimi

Valla saatte 10 kez filan oluyordur belki daha fazla sanki biyere toplanıp orda sıkışıyor ittiriyor kendini
Hala doktora gitmediniz mi ya da arayıp bildirmediniz mi? Hiç olmasa acile gidin nst ye bağlanın durumunuza baksınlar

Bende 32. Hafta dayım ve bende de kasılmalar oluyor aksamları özellikle daha sık oluyor salı günü doktoruma soracağım bakalım

Bende 32. Hafta dayım ve bende de kasılmalar oluyor aksamları özellikle daha sık oluyor salı günü doktoruma soracağım bakalım
Kasılmaları en çok karnının ne tarafında hissediyorsun canım? Benimde yavaştan kasılmalarım var çok korkuyorum ödüm kopuyor ama normal herhalde bu haftalarda

Kasılmaları en çok karnının ne tarafında hissediyorsun canım? Benimde yavaştan kasılmalarım var çok korkuyorum ödüm kopuyor ama normal herhalde bu haftalarda
Fark etmiyor ki canım bi sag taraf oluyor bi sol taraf sürekli yat diyor oglum bana çok yoruyorum galiba onu :) birde kalsiyumla magnezyumu sabah aksam içiyorum Allahın izniyle oda iyi geliyor sonlara da yaklaşıyoruz artık normal bu kasılmalar aksama dogru daha fazlalasıyor bende

Fark etmiyor ki canım bi sag taraf oluyor bi sol taraf sürekli yat diyor oglum bana çok yoruyorum galiba onu :) birde kalsiyumla magnezyumu sabah aksam içiyorum Allahın izniyle oda iyi geliyor sonlara da yaklaşıyoruz artık normal bu kasılmalar aksama dogru daha fazlalasıyor bende
Kalsıum bende içiyorum ama magnezyum vermedi bana. Günde iki kere oluyor yada olmuyor ama benim ilk gebeliğim erken Doğum başladığı için çok tedirgin oluyorum kasılınca hemen yatıyorum

Kalsıum bende içiyorum ama magnezyum vermedi bana. Günde iki kere oluyor yada olmuyor ama benim ilk gebeliğim erken Doğum başladığı için çok tedirgin oluyorum kasılınca hemen yatıyorum
Benim de ilk gebeliğim o zman korkma canım günde 2 çok normal

Back
X