Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla saatte 10 kez filan oluyordur belki daha fazla sanki biyere toplanıp orda sıkışıyor ittiriyor kendiniAraliklar onemli sertlesmenin.ne kadar zamanda bir oluyor.duzenlimi
Doktorunuza bilgi verin bu konuda.Valla saatte 10 kez filan oluyordur belki daha fazla sanki biyere toplanıp orda sıkışıyor ittiriyor kendini
Hala doktora gitmediniz mi ya da arayıp bildirmediniz mi? Hiç olmasa acile gidin nst ye bağlanın durumunuza baksınlarValla saatte 10 kez filan oluyordur belki daha fazla sanki biyere toplanıp orda sıkışıyor ittiriyor kendini
Kasılmaları en çok karnının ne tarafında hissediyorsun canım? Benimde yavaştan kasılmalarım var çok korkuyorum ödüm kopuyor ama normal herhalde bu haftalardaBende 32. Hafta dayım ve bende de kasılmalar oluyor aksamları özellikle daha sık oluyor salı günü doktoruma soracağım bakalım
Fark etmiyor ki canım bi sag taraf oluyor bi sol taraf sürekli yat diyor oglum bana çok yoruyorum galiba onu :) birde kalsiyumla magnezyumu sabah aksam içiyorum Allahın izniyle oda iyi geliyor sonlara da yaklaşıyoruz artık normal bu kasılmalar aksama dogru daha fazlalasıyor bendeKasılmaları en çok karnının ne tarafında hissediyorsun canım? Benimde yavaştan kasılmalarım var çok korkuyorum ödüm kopuyor ama normal herhalde bu haftalarda
Kalsıum bende içiyorum ama magnezyum vermedi bana. Günde iki kere oluyor yada olmuyor ama benim ilk gebeliğim erken Doğum başladığı için çok tedirgin oluyorum kasılınca hemen yatıyorumFark etmiyor ki canım bi sag taraf oluyor bi sol taraf sürekli yat diyor oglum bana çok yoruyorum galiba onu :) birde kalsiyumla magnezyumu sabah aksam içiyorum Allahın izniyle oda iyi geliyor sonlara da yaklaşıyoruz artık normal bu kasılmalar aksama dogru daha fazlalasıyor bende
Benim de ilk gebeliğim o zman korkma canım günde 2 çok normalKalsıum bende içiyorum ama magnezyum vermedi bana. Günde iki kere oluyor yada olmuyor ama benim ilk gebeliğim erken Doğum başladığı için çok tedirgin oluyorum kasılınca hemen yatıyorum
Normal dimi. 5-6 kere normalmiş bu haftalarda dr öyle dsdi. Zaten yavaş yavaş rahim kendini alıştırıyor doğumaBenim de ilk gebeliğim o zman korkma canım günde 2 çok normal