• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34.hafta doğum yapan anneler

Sahinehat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
44
1
86
40
yerimseniben34.hafta doğum yapan anneler deneyimlerinizi bekliyorum.bebekleriniz kaç kilo doğdu gelişimleri nasıldı küvözde kaldılar mı????şimdiden teşekkürler....

evet benim sağlığımla ilgili bi problem var bebeği etkilemesin diye erken doğacak.şuan 2400kilo civarı şu anda ultrasonda kilosu sizce küvöze gerek kalır mı bir şey olmaz inş.

Maşallah bebeğinin durumu çok iyi. Daha önce de yazmıştım 34+0 da doğurdum. Bebeğim 2 kg doğdu ve küvöze gerek kalmadı. Genelde 2 kg altında bebekler küvöze giriyor. Sende de gerek olacağını sanmam.Doğumdan önceki son dopplerde bebeğin sinir, solunum,dolaşım,sindirim sistemine bakıp ondan sonra bebeği almaya karar veriyor doktorlar. Doktoruna güven ve biraz sakinleş. Çok zor haklısın neler hissettiğini anlıyorum. Hastanede yatarken daha vahim durumları gördüm ve ben küvöze girermiden çok yaşar mı derdine düştüm korkudan. Hiç gerek yok strese inan bana. Bak oğlum 15 aylık oldu bile. ınan bana korktuğuna deymeyecek. Şimdiden kolay doğumlar diliyorum. Bebeğini güle güle büyüt.

Ha bide şimdiden sana tavsiyem şu 4 gününü değerlendir ve bol bol uyu. Sonra uykuya hasret kalacaksın zombiye döneceksin çünkü.. N'olur uyuuuuuuuuuuuu

xeno çok teşekkür ederim tavsiyelerin için gerçekten içim çok rahatladı zaten bi haftadır akciğer geliştirici iğne oluyorum umarım faydası oluyordur.uyku konusunda ise tam 3 aydır uyuyamıyorum çıldıracağım bebek gelincede aynısı olacak off off

Bende doğuma kadar celestone oldum. Sana yapmamışlarsa telaşlanmayasın, panik olmayasın diye sesimide çıkaramamıştım. Şimdi bende rahatladım. Celestone veya türevi olduysan hiç korkma. Bir arkadaşım 33 hafta 1900 gr doğurdu ve bebek küvöze girmedi. Uykusuzluğa elince doktorum uykusuz kalarak huylu doğuracaksın o da uykusuz olacak ona göre der dururdu. Oğlumun hala yeme ve uyku problemi var.

Back