34 hafta bebek hareketleri azalması

thejemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
33
16
37
Merhabalar 37 yaşındayım ilk hamileliğim
34+5 bugun bebegimim hareketlerini pek sayan biri olmadım ama 2 gündür bariz azdı
bugun sabah 10 dan sonra aksam 20.ye kadar hiç hareket hissetmedim tatlı yedim ama yok hareket etmedi
malesef ufak bir yerde yasıyoruz (zorunlu görevdeyiz)
acile gittim nst ye bagladılar hemşire doktora telefonla nst yi attı bi sorun yok dedi
ama cuma mesai dısı oldugu için ve tek doktor oldugundan ultrasonda bakılmadı.
nst de normal ultrasonda anormal olabilir mi.
Bir arkadası okudum burdan nst normal denmiş ultrasonla bakmamıslar ve bebeğini kaybetmiş
çok korkuyorum. Bilgisi olan var mı

Merhabalar 37 yaşındayım ilk hamileliğim
34+5 bugun bebegimim hareketlerini pek sayan biri olmadım ama 2 gündür bariz azdı
bugun sabah 10 dan sonra aksam 20.ye kadar hiç hareket hissetmedim tatlı yedim ama yok hareket etmedi
malesef ufak bir yerde yasıyoruz (zorunlu görevdeyiz)
acile gittim nst ye bagladılar hemşire doktora telefonla nst yi attı bi sorun yok dedi
ama cuma mesai dısı oldugu için ve tek doktor oldugundan ultrasonda bakılmadı.
nst de normal ultrasonda anormal olabilir mi.
Bir arkadası okudum burdan nst normal denmiş ultrasonla bakmamıslar ve bebeğini kaybetmiş
çok korkuyorum. Bilgisi olan var mı
Ben oyle bi durumda sırt üstü yatardım 10 sn de tepinirdi hiç sevmediği pozisyondu:) son ultrason muayenesi ne zaman oldu? En azından bu yaknlar bi gitmen lazım bebegın pozisyonu dönmus mu asagı dogru falan bi bakarlar:)

Bebek büyüdükçe böyle sakin günler oluyor. Bizler de endişemiyoruz ama genellikle normal, sürecin olağan akışı oluyor. Yine imkanınız olduğunda ultrasona gidin ama kendinizi üzmeyin muhtemelen uyuyordur :)

X