34 Beden Yazlık Elbise+35 Numara Ayakkabı Arıyorum

o 90 cm sıkıntısı bende de var :)) ama kot olan elbise muazzam duruyo kesinlikle onu düşün.bluzlerin fotoğraflarınıda birazdan eklemeye çalışırım

mrb cnm çiçekli elbisenin boyu ve bedeni nedir?ve ne kadar?esnek kumaş mı?takas düşünüyor musun?ay ne kadar soru sordum :))))

mrb cnm çiçekli elbisenin boyu ve bedeni nedir?ve ne kadar?esnek kumaş mı?takas düşünüyor musun?ay ne kadar soru sordum :))))

şimdi ölçtüm 85 cm nisan marka 36 beden vücudu saran bodycon model. hiç düşümedim ama ilgimi çeken bişey olursa düşünürüm :)

34 beden kıyafetlerinizi buralara atabilirsiniz
25-24 beden jean de olabilir.
35 numara ayakkabıdan umudu kestim zaten sandalet falan olaydı iyiydi

34 beden kıyafetlerinizi buralara atabilirsiniz
25-24 beden jean de olabilir.
35 numara ayakkabıdan umudu kestim zaten sandalet falan olaydı iyiydi

ah canım pek minnak ayakların varmış ama seninde
boy kaçtı jean var bende ama boyları 1,60 için uygun ..

ah canım pek minnak ayakların varmış ama seninde
boy kaçtı jean var bende ama boyları 1,60 için uygun ..
Boy 1.53 zaten hep kestiriyorum paçalarını
Bu boya bu kadar ayak oluyor ancak

bunlar var canım bende..
ilk gri kot stradivarus 34 beden
bi alttaki zara 34 beden hafif bol paça ama ispanyol değil
diğeri yine stradivarus 34 beden
sondaki tommy 26 beden
jean ısrarın yoksa bunlarda var 34 beden gap siyah bir kere giyildi diğerini hiç giymedim..

35 numara nubuk platform var siyah renk bir de koton marka siyah sade kolsuz diz hizası elbise var

Kot olan elbise ile ilgileniyorum. Fiyatı nedir acaba?
Merhaba. Elbise ve ayakkabı bulma konusunda derdim bi türlü bitmedi bitemedi. Kot elbise ile ilgileniyorum. Fiyatı nedir acaba?

34 beden koton elbisem var siyah. Dekolteli olduğu için içine yakası aynı simetride pullu badi aldım 34 beden. Yakasını kapatma amaçlı giyiyorum çok da şık duruyor. Beğendiyesen ayrıntılı foto yollarım.

35 no nike teretimi sayili giyildi yikadim.50 tl

Eklentiler

• IMG-20150811-WA0041.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20150811-WA0042.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20150811-WA0043.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…