Selam:)
Puantiyeli elbise tarzım aslında ama daha dün puantiyeli bir elbise aldım buradan bir arkadaştan:) yarın gelir sanırım o elbise ama baktım olmadı yakışmadı bunu alabilirim.
Diğer ikisi uygun değil çünkü vücuda yapışan elbiseler gibi görünüyor, benim popo da 90 cm ile kalıbıma göre büyük olduğundan yakışmıyor öyle elbiseler; armut gibi oluyorumyoksa kot olanı düşünebilirdim. askılı bluz varsa düşünebilirim ama 34 veya xs olacak
mrb cnm çiçekli elbisenin boyu ve bedeni nedir?ve ne kadar?esnek kumaş mı?takas düşünüyor musun?ay ne kadar soru sordum :))))koalina bak bakalım beğenecek misin? eğer tarzlarımız uyuyorsa bluz falan da var yazlık onlarında resmini gönderirim. hatta bunlarla beraber hediyede gönderirim istiyorsan. ayrıca söylemeden geçemicem kot olan elbisenin muazzam bi duruşu var. puanlı olan elbisede tepeden sarkan siyah şeyde kemeri :)Eki Görüntüle 1579846 Eki Görüntüle 1579845 Eki Görüntüle 1579844 Eki Görüntüle 1579843 Eki Görüntüle 1579842 Eki Görüntüle 1579841
kıyafetler konusunda için rahat olsun çok kıymetlidir benim eşyalarım çok iyi bakarım herşeyime. silgime bile. düşün artık :))
mrb cnm çiçekli elbisenin boyu ve bedeni nedir?ve ne kadar?esnek kumaş mı?takas düşünüyor musun?ay ne kadar soru sordum :))))
34 beden kıyafetlerinizi buralara atabilirsiniz
25-24 beden jean de olabilir.
35 numara ayakkabıdan umudu kestim zatensandalet falan olaydı iyiydi
Boy 1.53 zaten hep kestiriyorum paçalarınıah canım pek minnak ayakların varmış ama seninde
boy kaçtı jean var bende ama boyları 1,60 için uygun ..
Kot olan elbise ile ilgileniyorum. Fiyatı nedir acaba?koalina bak bakalım beğenecek misin? eğer tarzlarımız uyuyorsa bluz falan da var yazlık onlarında resmini gönderirim. hatta bunlarla beraber hediyede gönderirim istiyorsan. ayrıca söylemeden geçemicem kot olan elbisenin muazzam bi duruşu var. puanlı olan elbisede tepeden sarkan siyah şeyde kemeri :)Eki Görüntüle 1579846 Eki Görüntüle 1579845 Eki Görüntüle 1579844 Eki Görüntüle 1579843 Eki Görüntüle 1579842 Eki Görüntüle 1579841
kıyafetler konusunda için rahat olsun çok kıymetlidir benim eşyalarım çok iyi bakarım herşeyime. silgime bile. düşün artık :))
Merhaba. Elbise ve ayakkabı bulma konusunda derdim bi türlü bitmedi bitemedi. Kot elbise ile ilgileniyorum. Fiyatı nedir acaba?koalina bak bakalım beğenecek misin? eğer tarzlarımız uyuyorsa bluz falan da var yazlık onlarında resmini gönderirim. hatta bunlarla beraber hediyede gönderirim istiyorsan. ayrıca söylemeden geçemicem kot olan elbisenin muazzam bi duruşu var. puanlı olan elbisede tepeden sarkan siyah şeyde kemeri :)Eki Görüntüle 1579846 Eki Görüntüle 1579845 Eki Görüntüle 1579844 Eki Görüntüle 1579843 Eki Görüntüle 1579842 Eki Görüntüle 1579841