mrb, bende elbiselerimi kimseye olduramıyordumMerhaba hatunlar...Bir çok başlığa baktım ama beden olarak sıkıntılı olduğumdan bana göre bir şey bulamadım ben de konu açayım dedim. Malum yaz geldi ve ben de yazlık elbiseler arıyorum ancak 36 beden OLMUYOR. 34 beden olması lazım... Bunu belirteyim ki kimse "dar kalıp ama..." demesinÖncelikli tercihim askılı olması ama yine de değerlendiririm.
35 numara ayakkabıya da her zaman ihtiyacım var bulamıyorum çünkü yalnız topuklu istemiyorum. Yürüyüş yapabileceğim spor bir ayakkabı olacak. Çocuk reyonlarında hep cırt cırtlı pembe ayakkabılar var, bana göre değil...
Şimdiden teşekkür ediyorum herkese
Dantelli siyah elbisem var çok benziyorlar ama şu puantiyeliye bayıldımmrb, bende elbiselerimi kimseye olduramıyordum
Eki Görüntüle 1577466
koton sadece bir kere giyildi ..
Eki Görüntüle 1577467
Eki Görüntüle 1577468
Eki Görüntüle 1577469
buda yine koton en fazla 3 kere giyilmiştir ..ikiside yepyeni durumda..
Dantelli siyah elbisem var çok benziyorlar ama şu puantiyeliye bayıldımNe kadar o?
Olabilir güzelse ilgilenirim, uzun elbise de giyerimince askılı uzun çiçekl bir elbisem daha var ilgilenirseniz foto çekeyim hazırda fotosu yoktu.
ok ben bulup çekeyim size..Olabilir güzelse ilgilenirim, uzun elbise de giyerim
Sorun olmaz görmek isterimdekolte olması falan sorun olmazsa bende 34 beden bir sürü şey var pantolonlar bile var ben şimdi kilo aldım olmuyor o yüzden
merhaba :) ilk kez benle aynı bedende aynı numara ayakkabı giyen birisine rastladımMerhaba hatunlar...Bir çok başlığa baktım ama beden olarak sıkıntılı olduğumdan bana göre bir şey bulamadım ben de konu açayım dedim. Malum yaz geldi ve ben de yazlık elbiseler arıyorum ancak 36 beden OLMUYOR. 34 beden olması lazım... Bunu belirteyim ki kimse "dar kalıp ama..." demesinÖncelikli tercihim askılı olması ama yine de değerlendiririm.
35 numara ayakkabıya da her zaman ihtiyacım var bulamıyorum çünkü yalnız topuklu istemiyorum. Yürüyüş yapabileceğim spor bir ayakkabı olacak. Çocuk reyonlarında hep cırt cırtlı pembe ayakkabılar var, bana göre değil...
Şimdiden teşekkür ediyorum herkese
Atın bakayım:)merhaba :) ilk kez benle aynı bedende aynı numara ayakkabı giyen birisine rastladımayakkabı için yazdım aslında adidas spor ayakkabısı almıştım 36 numara sözde ama 35 numaraya uygun yani bana normalde 36 olmuyor bol kalıyo arka kısmı, ama bu tam olmuştu iki kez falan kullandım bi sorunu yok ilgilenirseniz fotograf atayım :)
Selam:)koalina bak bakalım beğenecek misin? eğer tarzlarımız uyuyorsa bluz falan da var yazlık onlarında resmini gönderirim. hatta bunlarla beraber hediyede gönderirim istiyorsan. ayrıca söylemeden geçemicem kot olan elbisenin muazzam bi duruşu var. puanlı olan elbisede tepeden sarkan siyah şeyde kemeri :)Eki Görüntüle 1579846 Eki Görüntüle 1579845 Eki Görüntüle 1579844 Eki Görüntüle 1579843 Eki Görüntüle 1579842 Eki Görüntüle 1579841
kıyafetler konusunda için rahat olsun çok kıymetlidir benim eşyalarım çok iyi bakarım herşeyime. silgime bile. düşün artık :))
Kahverengi uzun bilekli bir spor ayakkabım var teşekkür ederim yine de... madem 35 giyiyorsunuz başka ayakkabılarınız da vardır :)merhaba :) ilk kez benle aynı bedende aynı numara ayakkabı giyen birisine rastladımayakkabı için yazdım aslında adidas spor ayakkabısı almıştım 36 numara sözde ama 35 numaraya uygun yani bana normalde 36 olmuyor bol kalıyo arka kısmı, ama bu tam olmuştu iki kez falan kullandım bi sorunu yok ilgilenirseniz fotograf atayım :)
aa aslında bende de var da satmayı düşünmüyorum henüz ama benim net üzerinden ayakkabılarını aldığım bi arkadaşım var eğer yardımcı olabilceksem onunla iletişime geçelim fotografını atayım ayakkabının 30 du cok da uygunduKahverengi uzun bilekli bir spor ayakkabım var teşekkür ederim yine de... madem 35 giyiyorsunuz başka ayakkabılarınız da vardır :)
Zahmet olmayacaksa bakmaktan zarar gelmez:)aa aslında bende de var da satmayı düşünmüyorum henüz ama benim net üzerinden ayakkabılarını aldığım bi arkadaşım var eğer yardımcı olabilceksem onunla iletişime geçelim fotografını atayım ayakkabının 30 du cok da uygundu