34-36 beden abiye arıyorum kardeşimin menzuniyet töreni için

çok rica ediyorum bakmadığım yer kalmadı 34 yada 36 beden giyilebilicek abiye arıyorum bulamıyorum kardeşim için menzuniyet töreninde giyecek yardımcı olursanız çok sevinirim

selam bende de bunlar var ,düşünürsen yardımcı
olurum...uygun ayakkabılarıda satılık...36 no..sondaki çok abiye olur ama kestirip mini kullanmakta bir fikir tabii

çok rica ediyorum bakmadığım yer kalmadı 34 yada 36 beden giyilebilicek abiye arıyorum bulamıyorum kardeşim için menzuniyet töreninde giyecek yardımcı olursanız çok sevinirim

benim elimde bu var 1 beden olmazsa yanlarından da birazcık daraltabilirsin canım.yanlarındaki drapeler daha dolgun gösteriyor

peki tamam yarın kardeşime göstericem baktıklarımı hangisini beyenirse onu alıcam canım ama ben bunu beğendim

tamam canım bir defa giydim.bir kaç elbise daha var ekliyim ben ona göre bakar kardeşin.umarım bulabilirsiniz :)

bende abimin düğününde giymiştim bu kombini sade şık bişi 34-36 beden her detayı mevcut fermuar kısmı ön ve arkada mevcut ve bogaz taşları çok şık duruyor bi defa kullandım bi daha kullanmıcagım için çok uyguna vericem

üstümdeki hali pek belli değil ama ekledim yinede

altına kullandıgım ayakkabı siyah ve bordo kurdela detaylı

beyaz ne kadar peki

100 tl ye satarım hiç bir yıpranma yok 2 kez giydim dolapta duruyor öylece 36 bedene şıp diye oturur boyum 1.68 kestirmeye bile gerek duymamıştım tam olmuştu gelin gibi hissediyorum onu giydiğimde çok beğenerek almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…