34+1 hamileyim

Yok insan mecbur gidiyor bebeğin sağlı önemli bende o yuzden açtım konuyu zaten gelme demesinin sebebini anlayamadım ama hazırlıkli ol dedi kulagimi deli benim doktor ama heralde ebede de saatim var o yüzden öyle Söyledi bilmiyorum bakicaz allahin izniyle 7sag salim bir cikalimda sizin kiz mi oglan mı allah kurtarsin sag salim kucaginiza alın Inşallah cumleten

Amin canim hepimiz sag salim kavusalim yavrumuza insallah kiz benim canim senin ikiz mi yoksa sanki ogle gibi geldi bana ama?
benimkinin net tarihi belli degil normal dogum gozukuo ama ultrasonda 3 hafta onde gelisimi aklimiz allak bullak :)

Amin canim hepimiz sag salim kavusalim yavrumuza insallah kiz benim canim senin ikiz mi yoksa sanki ogle gibi geldi bana ama?
benimkinin net tarihi belli degil normal dogum gozukuo ama ultrasonda 3 hafta onde gelisimi aklimiz allak bullak :)
Amin cnm inşallah yok erkek benimki cnm bana benziyo burda :) bi.laf var ya maymun yavrusunu güzel görüyormus nasıldı o laf hayvanlara laf söylemekte istemem ahşa kac kilo bebegin 2 hafta önden vea gerden geliyorsa bur sorun yok mus benim bildigim kadarıyla allahin isi sag salim gelsinlerde onemli degil

Amin cnm inşallah yok erkek benimki cnm bana benziyo burda :) bi.laf var ya maymun yavrusunu güzel görüyormus nasıldı o laf hayvanlara laf söylemekte istemem ahşa kac kilo bebegin 2 hafta önden vea gerden geliyorsa bur sorun yok mus benim bildigim kadarıyla allahin isi sag salim gelsinlerde onemli degil

Bizimkide babasina benziyor canim :)
ne guzel masallah :)
bizim 10 unda gittigimizde 2250 idi :)
8 temmuzda randevum var bakalim kac kilo olmus.
suan 33+3uz sata gore
ama ultrasonda 36+3 um

Hadi inşallah allah kurtarsin doktor birşey demiyor mu olcumune göre kötü düşünme iyi düşün

Bisi demedi bu randevuda sorucam kafami cok kurcalio cunku.
erkek doktorum vardi bundan once bana sezeryan olur normal olamaz demisti iri bebek cunku sanirim erken dollenme demidti bakalim bu kadin nediycek

Bisi demedi bu randevuda sorucam kafami cok kurcalio cunku.
erkek doktorum vardi bundan once bana sezeryan olur normal olamaz demisti iri bebek cunku sanirim erken dollenme demidti bakalim bu kadin nediycek
Evet öyle ola bilir vnm hayırlısı allahtan cok sabırsızım allah o günleri sag salim kavuşturusun inşallah bizi kucağıma aldigim gunu dusundukce evde bebek arabasını gezdiriyorum :KK70:

Evet öyle ola bilir vnm hayırlısı allahtan cok sabırsızım allah o günleri sag salim kavuşturusun inşallah bizi kucağıma aldigim gunu dusundukce evde bebek arabasını gezdiriyorum :KK70:

Evet canim ya bende besigi salliyorum nini soyluyorum hadi kizim piş piş piş die :)
insallah sag salim kavusuruz yavrularimiza

Ben her hafta yıkıyorum yipranacak diye korkuyom :d ama besik salamak arabasinila oynama iyi değilmiş oyle soyluyolar batıl inanc bence allahım bilir en hayırlısını

allah allah ben oynuyorum ama bilemedim şimçik :)
kız her hafta yıkama yıpratıcaksın bırak yıka ütüle katla koy :KK70:

X