• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

linki yazsam doğru olur mu ki bilemedim site kurallarına falan aykırı bişy çıkmasın sora bi içimi kendim gibilerle konusunca rahatlatabiliom sora kapıya koymasınlar beni :)kaydirigubbakcemile3:roflol:

Pelin avatarına bilgisayardan çıkıp sarılasım geldi. Ağlicak gibi oluyorum gördükçe çok şeker ama çok hüzünlü, şuanki tuh halimize uygun [/COLO:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:R]

Pelin avatarına bilgisayardan çıkıp sarılasım geldi. Ağlicak gibi oluyorum gördükçe çok şeker ama çok hüzünlü, şuanki tuh halimize uygun [/COLO:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:R]

ağlama cnmmm... ama gerçekten benm ruh halimi yansıttığı doğru şafağımızda son durumu yazayım size ..104 gün 1 saat 36 dk 30 sn:gitme:

şuan çok fena duygusal patlama yaşıyorm bn :(:( aşkm aramştıı snra bi dk knştk çok üşüdm aşkm diyip gtti.. aradıı yne montunu alıp inmiş tkrar ay kıyamam bn bitanecigmee :( napıyosn aşkm dioo dedm kader arkadaşlarımla knuşuyormm bebiş ((: çocuğumu umutlandrdm kısalıyomş kesin die anamm uzamasnnn :(:(

kızlar nişanlı evli sözlü sevgili hangi kategoriye giriyosunz çeyiz yapmaya başladınızz mı bakayım.. ee bu son engel erkekler için sonrasında evliliğe yaklaşılıyo boş durmayın çeyiz yapın :):hulya:

Canım yol izni diye bişi var askere gittiği yer ikamet ettiği yere uzaklığı baz alınarak 1 -2-3 gün diye yol izni diyerek önce çıkıyor.Bizim yol iznimiz 2 gün yani 2 gün önce terhis olacak

hmm bizmkinin kaç gn acaba ama bi gündr herlde :// ... bnmkinin açıklamasına bakın kızlar az kaldı die inandırcak ya bnaa :)) aşkm bak şmdi kasımda bayram wr bi hfta tatil wrcekler bizee snraa aralık geliyoo o hemn geçer aralıktn snraa zatn kalıyo 17 gn hiçbişy deill tek sorn bu ayı atlatmakmş... :)) bnde dedmm aa sewglm ne wr onda bu ayda iki hanelilere iniyorzz plakalara iniyorzz su gbi akıp gider :)) off off pollyanna oldkkk :(

hmm bizmkinin kaç gn acaba ama bi gündr herlde :// ... bnmkinin açıklamasına bakın kızlar az kaldı die inandırcak ya bnaa :)) aşkm bak şmdi kasımda bayram wr bi hfta tatil wrcekler bizee snraa aralık geliyoo o hemn geçer aralıktn snraa zatn kalıyo 17 gn hiçbişy deill tek sorn bu ayı atlatmakmş... :)) bnde dedmm aa sewglm ne wr onda bu ayda iki hanelilere iniyorzz plakalara iniyorzz su gbi akıp gider :)) off off pollyanna oldkkk :(
Öyle olmak lazım canım geçmez yoksa günler ne bize ne onlara. Ama gerçekten az kaldı hele bide düşerse varyaa :teytey:

Back
X