- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #1.541
yaw şu alttaki misafir kim ya gelsin adam gibi konuşssun ne bu bölee gözünü üstümüze dikmiş alla allaaaklava:
oldumu ama kuşum yaa bak kacırttın misafirimizikaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw şu alttaki misafir kim ya gelsin adam gibi konuşssun ne bu bölee gözünü üstümüze dikmiş alla allaaaklava:
offf offff gelibolununda ayazı çok fnadır dha kış gelmedn iki kere hasta oldu bizmkiiibide gece nöbetleri oluyoo seni düşünüyorm aşkm bütn nöbet boyunca dioo
özledmm yaaa poffffffffffffffffffffff
valla benmkı sukur hastlgı yenı atlattı sesınden hemen anlrm durumu=))
kızlr bırzda naz yapıolr bıze sankı)
Evet canım yaa Çanakkale öyleymiş birde rüzgarı öyle bir esiyor ki Gökçedanın püfffffff bide devamlı nöbette aşkım yaa :sinifsinif:
eeeee başladınız mı çeyiz hazırlıklarına kızlarrrrrsositososito
bnada öyle geliyor yawrummm bazen benımkı sesını masumlastırıyor dıyorum yemezler hahahahahaasempatiksalakcinni
walla kuşum birileri fena takmış bize ama sebep ne anlayamadım yani
tuticim nedeni dile getrp de banlanmaktan korkuyorum hahahaha:dance:
olsun hayatm ya çanakkalede olsnda üşüsn napıym hç deilsee terör gbi bi derdimz yok .. aşkm neye merak ediyosn burda gerçek mermi bile vermiyolr bize dio hahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 açıklandığında beraberdk çanakkaleyii gördm ya uzunmu kısamı ona bakmak bile snra geldi aklıma :)) kütüğü istanbl die çok korkuyodk uzaga gitck die :)
Aman amann boşver sakın haa sempatiksalakcinni herkes herşeyi bilio zatenbayanssulusmile
Off evet düşerse dahada müthiş olucak. Brifing var bu hafta umarım çok güzel haberler alırız zemuszemus