333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buttercup merak etme ilk zamanlar çabuk geçiyo ama şu son zamanlar nasıl karanlık duruyo anlatamam oooofff (( bide ben sürekli gidiyorum her hafta görüşüyorum çok zor geliyo göremeyen arkadaşlara allah sabır versin ne diyim

yahu 333.ler nerelerdesiniz biz devre teslimini kime yapcaz bu ne azınlık böylee aaaa :)))

Hangi tertip oluyor arkadaşlar bu 333.Dönem ??

Günaydın Ş:38 ee gelin arkadaşlar ya =))
333.Dönem kısa dönem ve yedek subayların tertibi canım nisan celbi oluyo yılda üç celb var ve ikişer ikişer atlıyo rakamlar mesela ağustostakiler 335. dönem olucak vb...

Hmm anladım canım Allah kavuştursun inşAllah hepimizi..

Kızlar Çok güzel hareketler bunların oyuncusu Bülent Emrah Parlak ta 333.dönemmiş
gereksiz bi ayrıntı buda işte:)))

hayırlısı olsun canım sende istanbuldasın allah benim şansımdan sanada nasip etsin inş. ve diğer arkadaşlarada tabiki

hayırlısı olsun canım sende istanbuldasın allah benim şansımdan sanada nasip etsin inş. ve diğer arkadaşlarada tabiki

eşiniz istanbula mu düştü yoksa? inşallah ya umarım...
zaten benimkinin boyu 1,95 sınıra göndermiyorlarmış bildiğim kadarıyla çok uzunları ama bakalım.. umarım o şans banada güler bu konuda. (şu zamana kadar genelde g.tüyle güldü neyse susayim ben iyisimi ehahe) :kedi:

istanbul değil ama çerkezköy her hafta yanına gidiyorum kimse böyle askerlik yapmadı sanırım :))

istanbul değil ama çerkezköy her hafta yanına gidiyorum kimse böyle askerlik yapmadı sanırım :))

cnm nekadar şanslısınızz yaaa 1 saatlik yook istediğin zaman gidip görüyosun keşkee benimde öylee olsaydıı( çok özledim beenn yaaaaa :gitme:

tamam canım bende sabah kalkar kalkmaz bakıcam :))
yarın sabah malum iş yok ama daha erken kalkıyorum kocacuma gidecemmm :)))

ayy yazık ya kendi halimi hatırladm da ne fena olmutum günlerce bitkisel hayatta gibii off senağlama hadi hayırlısı olsun hepiniz için bugn belli olucakk.. bizim belli olduğunda gece saat 3 yada 4 tü 2 ye kdr bekledk sonra ümüdimizi kesmitkki bnmki beni aradı veeee çıktığı yeri söyledi taa bi uç çıktıı kdr uzakk yani o anda uçak biletini aldm hmn netten off ne günlerdii sabaha kadrda uyumadk artkk ayy bi fena oldm bak şimdii (( ama geçti o günler azz kaldıı sizinde öyle olucak inşş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…