333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar askerlerinize hayırlı tezkereler diliyorummm sanki sizin dönem daha çabuk geçiyor gibi tabi bizimkiler geldi ya öyle görünüyor galiba kaydirigubbakcemile3 birde bekleyene sor dimi sempatiksalakcinni

Ah Ah tatlım gelde bize sor onu. Hiç geçmiyor aslında...

Ah Ah tatlım gelde bize sor onu. Hiç geçmiyor aslında...

aynen ole,bir de bize sor hızlı mı geçio yavaş mı,onunla telefonda konuşurken zaman ne kadar hızlı geçiorsa,onsuz,sesini duymadan o kadar yavaş ilerlio vakit,ama 3te birini bitirdik şükürler olsun,inş bundan sonrası daha kolay geçer..100 e insin başlıcam ben de şafak saymaya:)))

zaman sizin için su gibi geçer kızlar inşallah,sağ salim kavuşursunuz sizde :Saruboceq: plakalara düşünce daha da hızlanacak emin olun yerimseniben

galiba evli değilsiniz kızlar evliyken daha da zor oluyor inanın onunla yaşadığın evde onsuz çokk zor oluyor ve bana çook zor olmuştu şükür geçti darısıda size inşalllaaaaaaaaaaah :Saruboceq:

galiba evli değilsiniz kızlar evliyken daha da zor oluyor inanın onunla yaşadığın evde onsuz çokk zor oluyor ve bana çook zor olmuştu şükür geçti darısıda size inşalllaaaaaaaaaaah :Saruboceq:

Yok tatlım henüz evli değiliz ama askerden gelince inşallah düşünüyoruz

handecim yanlışın var buğün 105 gün kaldı oztek.gen den takip ediyorum istersen bi bak olumunekankayizsmile bu arada herkese günaydın opuyorumnanaktan kızlara.s.

Canım şafak atarsa 104 .Bu arada biz 17eylül diyoruz ama aslında 17si gece 00'dan itibaren bitmiş oluyomus askerlik.Eğer komutanları izin verirse 00'da ayrılabiliyomus birliğinden.

kızlar ben artık şafak saymak istemiyorum ama hemen eylül olsun istiyorum... şafak doğan güneş demek istiyorum

kızlar ben artık şafak saymak istemiyorum ama hemen eylül olsun istiyorum... şafak doğan güneş demek istiyorum

hepimizin istediği aynı şey canım ( ben de kendi memleketime selam yollamak istiyorum.. bir an önce 01 Adana demek istiyorum (

gel 15 eylül gel bitsin bu zulum bitsin bu işkence bitsin bu hasretlik aşkımı çok özledimmmm onsuz hayat anlamsız onu çok özledimmmmmmmmmm kızlar dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…