nolduu canım düzelmedimi o napmış bilgisayarcı
yok kıs adam hard diski kendi bilgisayarına takmış onuda kısa devre yaptırmış laelaelaelaelae
benim işyerinin bilgisayarcısına gönderdim bide o baksın bakalım ama malesef(
hadi yaa kötü olmuş ozaman
aman neyse takmaa düzelir kuşum herşeyin bi çaresi wardırr boşwer
okuyan insanlarr azaldığında bu neye neden olur bi düşün bakalım??????????
senin dediğin resmen okumayan kültürsüzdür manasına geliyor askerlik konusunda yorum yapmadım izledim sadece herkes özlemle bekliyor bunun farkındayım ben şu konuşmalarınızın aşağılama derecesine karşı çıkıyorum ne demek okuyanla okumayan birmi kültür seviyemiz düşer burda bir genelleme oluyor ve bu laf herkese dokunuyor laflarınıza dikkat edin tabiki herkes okumaktan yana ama okumayana da bu şekil konuşamazsınız hakkınız yok!!
senin dediğin resmen okumayan kültürsüzdür manasına geliyor askerlik konusunda yorum yapmadım izledim sadece herkes özlemle bekliyor bunun farkındayım ben şu konuşmalarınızın aşağılama derecesine karşı çıkıyorum ne demek okuyanla okumayan birmi kültür seviyemiz düşer burda bir genelleme oluyor ve bu laf herkese dokunuyor laflarınıza dikkat edin tabiki herkes okumaktan yana ama okumayana da bu şekil konuşamazsınız hakkınız yok!!
ya kızlarr yapmayın ama böyle hepimiz ortak noktası var o da
"Askerlik"
bu konuda sana hak veriyorum okumayana asla kültürsüz denmez denemez nice okuyanların kültür seviyelerinin ne oldugunu bende biliyorum bazıları 2 lafı bir araya bile getiremiyor ben 2 yıllık okudum ama bana kimse kültürsüz diyemez bunu kabul etmem
canım bunu anlamak her yiğidin harcı değil=)))
Herkez böyle bilinçli olmayabiliyoo
ayy yiyim senin bn bilincini haha hiç güleceğim yoktu valla ya:roflol:
kız ben de 4 yıldır hala aöf 2. sınıftayım
kültürsüzmüyüm allaha çok şükür çatır çatır yurtdışı bağlantıları kuruyorum koca firma patronlarını idare ediyorum =))
ama işte türkiyenin kültür seviyesi başlığı altında insan üni mezunlarını topluyo falan filan
melitada kişi şahıs olarak konuşmadı zaten seviyeden bahsetti onuda öyle algılamak lazım tartışmaya mahal vermeyin anacımmm muckkss size=)))
HADİ EVE YAAAkaydirigubbakcemile3
bu konuda sana hak veriyorum okumayana asla kültürsüz denmez denemez nice okuyanların kültür seviyelerinin ne oldugunu bende biliyorum bazıları 2 lafı bir araya bile getiremiyor ben 2 yıllık okudum ama bana kimse kültürsüz diyemez bunu kabul etmem
canım yaa sana daha fazla laf yetiştiremiyceemm çünküü sen benii gerçekten anlamıyosuunn aşağılama fln yok ben kendi fikrimi söylüyorum sen buna katılmak zorunda değilsin zaten bu olayı sana ne şekildee anlatsam booşş oyüzden boşwer
ben burda bunu anlatamıyorum işte sen anladın ya bunada şükür arkadaşım yaa
herkesin fikri kendine evet ama senin fikrin burda her okumayanı küçümser derecede kapsıyor ben çirkeflik yapmıyorum ki laf yetiştiresin uzun dönem kısa dönem derdinde değilim kısmet böyleymiş uzun dönem bekliyorum kısmetin öyleymiş kısa dönem bekliyorsun buna saygım var zaten bununla alakalı en ufak bir söz söylemedim ama seninde saygı duyup böyle konuşmaman gerekirdilmaz:
kız ben de 4 yıldır hala aöf 2. sınıftayım
kültürsüzmüyüm allaha çok şükür çatır çatır yurtdışı bağlantıları kuruyorum koca firma patronlarını idare ediyorum =))
ama işte türkiyenin kültür seviyesi başlığı altında insan üni mezunlarını topluyo falan filan
melitada kişi şahıs olarak konuşmadı zaten seviyeden bahsetti onuda öyle algılamak lazım tartışmaya mahal vermeyin anacımmm muckkss size=)))
HADİ EVE YAAAkaydirigubbakcemile3
bak cnm sen benim demek istediğimi hala anlamamışsın yukarıyı oku bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?