• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben var ya bitek gülüyorum
hayır onların askerliği kısalsa nasıl sevinirim anlatamam ama onlarda bizimki uzayınca aynı derecede sevinirler eminim bencillik hırs ve kıskançlığın göstergesi bu işte=)))
ayrıca şafak demiş coni buni benmi yapıyım oni buni =)))
Şafak ONALTIIIII BAŞKA YOOOOKKK=)))
çoğul konuştuğuma bakmayın istisnalar kaideyi bozmazmış =))))

ya kızlar bakın benı dınetın ınsanlar ıstedıgı gıbı dusunebılır nıye kızıyonuz sız anlamadım ben tatlıkıs ıcınde yasadıgı bazı duygualrı bu sekıl dısa vurmus bu bızı baglayan bı durum degıldır onun dusuncesıne saygı duymalıyız. bence turkıyedekı asıl sorun bu kendımız gıbı dusunmeyen ınsanları dıslamaya onlarla kavga etmeye ole alıstırmıslarkı bızı ozel yasantımızda bıle uygulayamıyoruz.
dusunce ozgurlugunu savunurken, dusuncesını ıfade ettıgı ıcın olduruken mumcularımıza uzulurken sımdı bu davranıslar hıcmı hıc yakısmıyor.
tatlı kıs arkadasım sanada ıkı cıft sozum var sende sanırım dolmussun bı yerde patlamısın ama sen bence uzun donemlerın oldugu topıte bunları solesen bunlarıı yasamazdın. belkı destekcı bıle bulurdun . bızım ozlem ılıklerımıze kadar ıslemısken 17 safak sayarken karsımıza gecmıs uzayabılrı zaten uzasın hak yerını bulsun dersen mutlaka bırı atlar ustune. hadı arkadasım. bızıde uzme kendını de. gercı bızımkıler uzulmuyo snaırsam tum depresıf duygularını sana bosaltıyorlar ya neyse :roflol:

ne olmuş burası böyle yaa 333 topiği altında konuşulan konuya bakınn şikayet edin arkadaşı yanni gelene geçene hakaret etmiş bi türlü çekememişş.. burda kimse sana katılmaz canım boşuna kendini yorma sinir olduğunla kalırsın kimseyide ikna edemezsin.. başka topiklerde umut arayabilirsin bu senin sinir ve ruh haline belki iyi gelir ...

kusura bakma my everything ama malesef öyle adamlar zaten askerlikten dolayı okuyolar
12 ay muhabbeti gerçekleşirse adam belkide ilkokul mezunlarıyla aynı askerliği yapıcak niyee okusun oda 12 buda 12 ne gereği var diye düşünür ( bu sadece askerliği kıslatabilmek için okuyanlar için geçerli tabiki )

yazdığın çelişkinin farkında değilsin ben ona güldüm okumayı kültür yerine askerliği kısaltmak için okuyanlardan bahsediyorsun sonrada kültür seviyesi düşer diyorsun hangi kültür yaa karışmak istemedim konuya ben uzun dönem bekliyorum kısa dönemlerde beni hiç mi hiç alakadar etmiyor ama okumayanları öyle bir yargılıyorsunuz ki resmen hakaret derecesine varıyor uzaktan bakıyorum ama benim bile sinirim oynadı herkes haddini bilsin yaa lafım haddini bilmeyen herkese :olmaz:

ben var ya bitek gülüyorum
hayır onların askerliği kısalsa nasıl sevinirim anlatamam ama onlarda bizimki uzayınca aynı derecede sevinirler eminim bencillik hırs ve kıskançlığın göstergesi bu işte=)))
ayrıca şafak demiş coni buni benmi yapıyım oni buni =)))
Şafak ONALTIIIII BAŞKA YOOOOKKK=)))
çoğul konuştuğuma bakmayın istisnalar kaideyi bozmazmış =))))

helal olsun ideniimm ancak bukadar güzel açıklanabilirdiiii kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis alkisalkisalkis

BU YAZDIKLARNIZA SADECE GÜLÜORUMM:roflol::roflol::roflol:

şimdi arkadaslr konuya sole bı goz attım objektıf bır gozle uzaktan baktım dusundummmmmm tasınnndddııımmm. sımdı bız 331 lerın zaten sayılı gun kaldı yanı tatlıkız nıcklı arakdasın dedıgı olsa bıle bu bızı etkılemez. gelelım tatlı kız ark askerlıgıne 15 aylıksa eger belkı onunkı kısalır buda bızı hıcmı hıc baglamaz sanırım cunku aramızda sanırım tatlıkızın arkadası olan yok mesala gamısınkı kısalsa ohh ohhh aksam sıtede bayram yaparız ama dedımya gamıs arkadasımız. opuyorumnanaktan

yanı sonuc olarak sevgılı arkadaslar kavga edecek bı konu yok. gelelım 333 donemlere ben onların dahı bu yasada etkılenmeyecegını ınannıyorum cunku cıkması 2 ay alsa 15 gunluk asker oldular zaten
adamın teslereye 2,5 ayı kalmıs sen dersen uzadı anam katlıam olur sankı
var canım merak etme sen

ewt biliyorum oyüzden bu insanlar aynı kefeye konulamaz cnm
bilmem anlatabildimmii
Bak güzelim,
Ben sizi çok iyi anlıyorum ama lafların çok kırıcı, ve ateşe körükle gidiyorsun.
Ne demek okuyanla okumayan bir olur mu?
Her okuyan da adam olmuyo işte görüyoruz böyle.
Sizin kazanılmış hakkınız var bu doğru size lafım yok lafım baştakilere. Doktorlar, mühendisler 12 ay, Su ürünleri mezunu 5 ay, Teknikerler 15 ay yapıyor askerliğini!
söyler misin çok mu mantıklı bu düzen?
Ayrıca bunu sorgulamak anlamsız ne yaparsak yapalım bizim dememizle değişmeceyek.
Neden insanları bir ayrıma sürüklüyorsun?
Kültürsüzlükten bahsetmişsin sen neyle ölçebiliyorsun insanların kültürünü, bir insanı eleştirmen için en az keleştirdiğin insan kadar kültürlü ve bilgili olmak zorundasın.
Lütfen lafını bilde konuş. Buraya ilk ve sonkez yazışımdır.
Saygısızlığın anlamı yok.

yazdığın çelişkinin farkında değilsin ben ona güldüm okumayı kültür yerine askerliği kısaltmak için okuyanlardan bahsediyorsun sonrada kültür seviyesi düşer diyorsun hangi kültür yaa karışmak istemedim konuya ben uzun dönem bekliyorum kısa dönemlerde beni hiç mi hiç alakadar etmiyor ama okumayanları öyle bir yargılıyorsunuz ki resmen hakaret derecesine varıyor uzaktan bakıyorum ama benim bile sinirim oynadı herkes haddini bilsin yaa lafım haddini bilmeyen herkese :olmaz:

okuyan insanlarr azaldığında bu neye neden olur bi düşün bakalım??????????

ya kızlar bakın benı dınetın ınsanlar ıstedıgı gıbı dusunebılır nıye kızıyonuz sız anlamadım ben tatlıkıs ıcınde yasadıgı bazı duygualrı bu sekıl dısa vurmus bu bızı baglayan bı durum degıldır onun dusuncesıne saygı duymalıyız. bence turkıyedekı asıl sorun bu kendımız gıbı dusunmeyen ınsanları dıslamaya onlarla kavga etmeye ole alıstırmıslarkı bızı ozel yasantımızda bıle uygulayamıyoruz.
dusunce ozgurlugunu savunurken, dusuncesını ıfade ettıgı ıcın olduruken mumcularımıza uzulurken sımdı bu davranıslar hıcmı hıc yakısmıyor.
tatlı kıs arkadasım sanada ıkı cıft sozum var sende sanırım dolmussun bı yerde patlamısın ama sen bence uzun donemlerın oldugu topıte bunları solesen bunlarıı yasamazdın. belkı destekcı bıle bulurdun . bızım ozlem ılıklerımıze kadar ıslemısken 17 safak sayarken karsımıza gecmıs uzayabılrı zaten uzasın hak yerını bulsun dersen mutlaka bırı atlar ustune. hadı arkadasım. bızıde uzme kendını de. gercı bızımkıler uzulmuyo snaırsam tum depresıf duygularını sana bosaltıyorlar ya neyse :roflol:

canım arkadaşım benim bişey dediğim yok yazılarımıda görmüşsündür zaten tatlıkıs benim arkadaşım, ama öle düşünmesine üzüldüm bzi anlaması için ona açıklamarda yaptım, ama gelip burda böle konuşursa dediğin gibi herkesten cvp alır, ama ben onların topiğe gittiğinde nasıl olduklarını falan sormuştum gayet güzel konuşmuştum bize böle yapmalarıda üzdü beni açıkçası, yani gerçekten onların askkerliği kısalsa gerçekten çok seviniriz ama bizimki uzasa onlar haketti derler gibime geliyo yazılarından ve bu beni çok üzdü gerçekten

Güz seninde bu kadar sakinlliğini bidaha bulamaz kimse iyi kullanmak lazım
sakin yerinde ve okkalı cevap bravooooo =))alkisalkisalkis

canım arkadaşım benim bişey dediğim yok yazılarımıda görmüşsündür zaten tatlıkıs benim arkadaşım, ama öle düşünmesine üzüldüm bzi anlaması için ona açıklamarda yaptım, ama gelip burda böle konuşursa dediğin gibi herkesten cvp alır, ama ben onların topiğe gittiğinde nasıl olduklarını falan sormuştum gayet güzel konuşmuştum bize böle yapmalarıda üzdü beni açıkçası, yani gerçekten onların askkerliği kısalsa gerçekten çok seviniriz ama bizimki uzasa onlar haketti derler gibime geliyo yazılarından ve bu beni çok üzdü gerçekten

ayneenn öylee olurduu damlacıımmm emin olll :))

var canım merak etme sen

Bak güzelim,
Ben sizi çok iyi anlıyorum ama lafların çok kırıcı, ve ateşe körükle gidiyorsun.
Ne demek okuyanla okumayan bir olur mu?
Her okuyan da adam olmuyo işte görüyoruz böyle.
Sizin kazanılmış hakkınız var bu doğru size lafım yok lafım baştakilere. Doktorlar, mühendisler 12 ay, Su ürünleri mezunu 5 ay, Teknikerler 15 ay yapıyor askerliğini!
söyler misin çok mu mantıklı bu düzen?
Ayrıca bunu sorgulamak anlamsız ne yaparsak yapalım bizim dememizle değişmeceyek.
Neden insanları bir ayrıma sürüklüyorsun?
Kültürsüzlükten bahsetmişsin sen neyle ölçebiliyorsun insanların kültürünü, bir insanı eleştirmen için en az keleştirdiğin insan kadar kültürlü ve bilgili olmak zorundasın.
Lütfen lafını bilde konuş. Buraya ilk ve sonkez yazışımdır.
Saygısızlığın anlamı yok.

Canım sen okuyormusun kaça gidiyorsun =))
hayır su ürünleri üniversitesini küçümser gibi konuşmuşsunda tıp fln okuyosun kanımca:emir_bebek:

evet düzen mantıklı, çünkü, doktorların vs kişiler az olduğu için 12 ay yapıyolar eğer okuyan çok olsa 12 ayık yapanda olmaz okuyana ihtiyaç olduğu için aralarında da doktor mühendis az olduğu için askeryi bunları elinde tutuyo, ama okuyan çok olsa 12 ay olmaz tüm okuyanar 5 ay yapar diğer doktor gelip yerini alır gider, ve sadece 15 ay ve 5 ay askerlik olur

:roflol::roflol:delikafadulden

kıs walla 16 gün kala zaten sinirlerim bozuldu
resimlerimde gitti bak gördünmü aklıma geldi yine aslında teşekkür etmem lazım tatlıkısa =))
bi saatte olsa aklımdan çıkmıştı sayesinde
ooooyyy ooyyyysüprizzzzz

herkes hırsını burdan çıkarıyoo.. oznm herkesin fikri kendine kimse kimsenin fikrini değiştiremez ve şuan kısa dönmler uzun dönemlre hiç katılamaz .. hepimiz kısa yada uzun asker bekliyoruzz bi sakin olun ve askerini bekleyinn

haklısın damlacım ama ıste herkesın yasantısı gorgusu ıcınde bırıktırdıgı kını ofkesı baska. kendımız gıbı dusunmeye ve hıssetmeye zorlamayamayız kımseyı. sanırım tatlı kızda dolddu ama yanlsı topıkte patladı olanlar oldu . safak kac damlamm baska yokkkk takma bole seylerı :içelim:

Güz seninde bu kadar sakinlliğini bidaha bulamaz kimse iyi kullanmak lazım
sakin yerinde ve okkalı cevap bravooooo =))alkisalkisalkis

sorma ıden . bı yerde ıletısım burcuyum . kaydirigubbakcemile5

kıs walla 16 gün kala zaten sinirlerim bozuldu
resimlerimde gitti bak gördünmü aklıma geldi yine aslında teşekkür etmem lazım tatlıkısa =))
bi saatte olsa aklımdan çıkmıştı sayesinde
ooooyyy ooyyyysüprizzzzz

nolduu canım düzelmedimi o napmış bilgisayarcı

evet düzen mantıklı, çünkü, doktorların vs kişiler az olduğu için 12 ay yapıyolar eğer okuyan çok olsa 12 ayık yapanda olmaz okuyana ihtiyaç olduğu için aralarında da doktor mühendis az olduğu için askeryi bunları elinde tutuyo, ama okuyan çok olsa 12 ay olmaz tüm okuyanar 5 ay yapar diğer doktor gelip yerini alır gider, ve sadece 15 ay ve 5 ay askerlik olur

evet canım şuan 12 ay yapıyoruz ama catır catır maasda alıyoruz b ana görede mantıklı tatlım

herkes hırsını burdan çıkarıyoo.. oznm herkesin fikri kendine kimse kimsenin fikrini değiştiremez ve şuan kısa dönmler uzun dönemlre hiç katılamaz .. hepimiz kısa yada uzun asker bekliyoruzz bi sakin olun ve askerini bekleyinn

kesinlikle öyleee olumunekankayizsmile

Back