canım işte 12 nisan da teslim oldu saymıyorum :) iskenderunda askerlik yapıyor.
keşke bende saymasam ama elimde değil saymadan hesaplamadan duramıyorum sabah uyanıyorum şafak akşam yatıyorum şafak o yüzden hiç geçmiyor gibi günler galiba ben kafayı yiyorum
tatlım seninki nerede? bende sayıyordum hatta ajandaya o gün yaptıklarımı yazıp yollamayı düşünüyordum ama artık bıraktım çünkü bende kafayı yediğimi düşünüyordum :)
benim de canım şırnakta( çook uzaklarda...yemin törenleri oldu gidemedim tabi, zaten çarşı izinleri falan da olmucakmış acemilikten sonra bile, nasıl geçicek bilmiyorum bu 5 ay,düşündükçe,hesapladıkca cogalıyor artıyor sanki günler,çeyizdir şudur budur kendimi avutayım diyorum ama çok zor geliyor,kendimi hiçbirşeye veremiyorum, Allah daha büyük ayrılıklar vermesin ama bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim...hepimize Allah güç versin sabır versin,insanın elinden duadan başka bişey gelmio...
redhot01+ slm canım ya geçen bana özel mesaj gönderdin ben sana cevap yazacaktım yalnız yeni üye olduğum için cevap yazamadım burda yazıyorum şafağı nasıl hesaplıyorsun diye ya interneten okuğum kadarıyla 156 gün askerlikten geçen zaman askerde geçirdiği zamanı hesaplıyorum 156den çıkarıyorum yani 156 günden 14 çıkardığımda 142 gün kalıyor ve şafak 142 ama on dakika sonra 141 gün oluyor
141 oldu zemuszemus
şafak 141 allahım sana yalvarıyorum tüm askerleri sevdiklerine sağ salim kavuştur onları koru tüm kötülüklerden
kocacım seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dayanılmaz oldu hasretin artık
kızlar birşey sorcam şu askerlik kısalma mevzusu varya o çıkarsa kısa dönemlerde 12 ay yapacak peki bu bizimkilere vuracakmı nişanlım gözümüz hbrlerde sonuç beklioruz dediğine göre onlarıda etkilio sanırım korkuorummafoldumbenmafoldumben
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn canımm..senin daha zor valla evli olduğun için bizde evlencektik sonra gitcekti fikir değiştirdik iikide böle olmuş hiç olmazsa evlilik düğün heyecanı falan avutuyorum kendimi bi nebze
benimde duyduğuma göre malesef etkiliormuş canım çooook korkuoruuuuuummmmmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sende eşine sor yarın aradığında bende sorayım ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?