333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr 333. döneler ne zaman teskere alcak bileniniz varmı acep onlarıda mı ben ugurlıcam :)))))))))))))

Canım onlarda 17 eylülde tezkere alıyolar
navb topiği açan bir 331. dönem =)) yani beenn

335.ler seni uğurlıycak canım sanırım
ama gamiş seninde yarısı gitmiş kadar oldu yalanmıı buna şükürrr

anammm ben neydiyimmm yaaa boshayallersmile onlardan sonra bi 2 ay daha beklicem dimekki diğer dönem lede karşılaşcam

selamlar 333 sayısını bile görünce içim bituhaf oldu.
eşimi göndercem bende.
elektronik mühendisi çok korkuyorum uzun çıkar diye.
cuma belli olur dediler. hiçbi alışverişni yapamadık o yüzden ne olacağı bellisiz diye.
hayırlısı olsun diyorum eyvahedigeldismile

Bende bunu sağlamak istedim bir p.tesi günü mutlu olalım istedim :)))

Pek alışveriş yapmana gerek yok canım herşeyini veriyolar askeriyede
giderken parası olsun yeter
nisan döneminde azlık olduğu için daha çok uzun çıkma ihtimali oluyomuş diye duymuştum
en geç c.tesi sabah belli olur ne olduğu
sadece dua et hayırlısı olsun die uzun kısa farketmez de hayırlısı olsun
Tuhaf olmana gerek yok zaten saydığımız 156 normal askerlik yapanların 3te 1 askerliği kadar askere gittikten 2,5 ay sonra plaka saymaya başlıyosunuz ondan sonrasıda allah kerim diyosunuz işte bizde 115 günümüzde Ş:41 diyip sizi bekliyoruz

herkes için hayırlısı olsunn ayy ne korku bizde aynı korkuları yaşamıştıkk çok iyi anlıorm oumlu düşün cnm oumu olsunn yerimseniben

eşimin yaşı 36 ondan ümitlneniyorum birtek :kedi: hayırlısı olsun inş.
bide kısa çıkarsa bayrama geldiği için erken bırakıoalrmış

335.ler seni uğurlıycak canım sanırım
ama gamiş seninde yarısı gitmiş kadar oldu yalanmıı buna şükürrr
evet canım yarısı bitti sayılır senağlama
eylül canm senin ne zmn bitiyoo ki :uhm:

5 kasım tatlım benim bi aksilik olmazsa tabi uzun dönem oluncca eşim geleccek olan astegmeni bi süre eğiticek eşimede aynı muamele yapıldı çünkü mirmirmirmir

eşimin yaşı 36 ondan ümitlneniyorum birtek :kedi: hayırlısı olsun inş.
bide kısa çıkarsa bayrama geldiği için erken bırakıoalrmış

erken bırakma işini pek sanmıyorum yada gittiği yerle alakalı olabilir
wala yaş işinide bilmiyorum pek ama bizimkinin orda uzun dönemler hep çoluk çocuk =)) haklı olabilirsin

hayırlısı olsun canım uzun döneminde avatantajları dezavantajları var tabiki canım bizde uzun dönemi hiç beklemiyorduk şok olduk ama benim içten içe içime doğuyordu içini rahatt tut canım dua et :Saruboceq:

Gamiş benimde içime yakın olcağı doğuyodu gerçekten
hatta bi gün önce dedimki patron çerkezköye müşteriye gidiyodu bide dedim çerkezköy tarafı çıkıyomuş ne güzel olur hee fln demiştim sonrada çıkmaz belki die nerde öyle şans demiştim

evet canım yaa bak çıkıyomus iştee

ışte canlı örnek herşey olabiliyo çıkıyomuş işte çok şükür :))

bizde yakın bi yer olsa diye düşündük ama çıka çıka artvin bide meydancık daha da uzağı gürcistan sınırı çıktı ama herneyde bi hayır vardr dedik ne yapalım neyseki son 40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…