iyiyim tatlım sen nasılsın
ohhh ne güzel tatlım yarında kumrular gibi dolaşın :asigim:
yeni gitti benmkininde 6. günü...aynı yerdeler dimi?lüleburgaz....65.mknze piyade....
çok iyiyim tatlım ya müstakbel kaynanam aradı az önce.kaydirigubbakcemile2gzdmkzl ile sevgililerimz yanı yerdeymiş, çok mutlu oldum
yarın sinemaya gideccez
eyvah eyvah bide çok film hareketler bunlar var he birde dersimiz atatürk
hangisine gitsek acaba
gerçi dersimiz atatürkü izlemeyi çok istiyorum ama oda psikoloji bozuk olan bizi neşelendirmezz ???
çok iyiyim tatlım ya müstakbel kaynanam aradı az önce.kaydirigubbakcemile2gzdmkzl ile sevgililerimz yanı yerdeymiş, çok mutlu oldum
keşke benimde öyle eşimle aynı yerde olan biri çıksa :1hug:
evet canım ya ne kadar sevındım anlatamam..bütün kısa dönemler aynı koğuştalarmış..tanışmışlardır zaten..yemin törenine gidicekmisin???
aman askerdeyken kaynanayla pek içli dışlı olma=))
tecrübe konuşuyooo
şu işe bende sevindim ne hoş bi rastlantı bizim dönemde yoktu böyle demi gamişyoksa yanlışmı hatırlıorum
yarın sinemaya gideccez
eyvah eyvah bide çok film hareketler bunlar var he birde dersimiz atatürk
hangisine gitsek acaba
gerçi dersimiz atatürkü izlemeyi çok istiyorum ama oda psikoloji bozuk olan bizi neşelendirmezz ???
valla bende cok sevindim ya gidicem yemin törenine...45 kişilermiş zaten tanışmışlardır...arıyabiliyormu seni...bugun aradımı hiç haberin varmı?
tecrübe konuşuyooo
şu işe bende sevindim ne hoş bi rastlantı bizim dönemde yoktu böyle demi gamişyoksa yanlışmı hatırlıorum
yoktu herhaldeee ama sanki ilk günlerde vardı diye hatırlıyorum sonra zaten ilk gün gelenler gelmez oldu :dilcikar:
ohh ne güzel deliler gibi eglenceksiniz tadını çıkar idencim..ki zaten bı ay bıle kalmamiş sizin..bütün günler sizin olcak..darısı başımıza.. çok film hareketleri çok begenmedım ben aynı tv deki gıbı skeçler var çok da komık diil..ona nazaran eyvah eyvah biraz daha iyi..
tecrübe konuşuyooo
aynen iden evlenmeden çok samımı olmak istemıyorum..zaten şu an ayrı şehirlerdeyız..bı yemin törenınde görüşürüz zaten öle sevgilim olmadan asla gitmem evlerine..
arıyodu ama kontör yetiştiremıyoduk..o çaldırıyo ben arıyorum. 1 saat önce aradı..askeriyenın etrafını keşfe çıkmışlar takılıyolamrış..turkcll kullanıyosan sana bi tarife önerebilirm..
saol cnm ya biz ev telinden konuşuyoruz caldırıyor ben arıyorum akşam 7 den sonra bedava da bugun haber alamadım da merak ettim :)) nese takılıodur herhalde....istanbulun neresindensin ?
saol cnm ya biz ev telinden konuşuyoruz caldırıyor ben arıyorum akşam 7 den sonra bedava da bugun haber alamadım da merak ettim :)) nese takılıodur herhalde....istanbulun neresindensin ?
aynen iden evlenmeden çok samımı olmak istemıyorum..zaten şu an ayrı şehirlerdeyız..bı yemin törenınde görüşürüz zaten öle sevgilim olmadan asla gitmem evlerine..
yaa sormaa ben gidiyorum ama dert dert üstüne oluyo hafta içi bi 331. dönemlere gelde gör kaynanalardan neler çekilio
çok muabbet tez ayrılık getirir
bu arada gamiş bu gün dedim benimkine
deme bize git bize git diye bişey diolar ben üzülüorum kalamam orda arada oturur gelirim fln dedim bişey demedi
kuzuların sessizliği olmasın =)))
yaa sormaa ben gidiyorum ama dert dert üstüne oluyo hafta içi bi 331. dönemlere gelde gör kaynanalardan neler çekilio
çok muabbet tez ayrılık getirir
bu arada gamiş bu gün dedim benimkine
deme bize git bize git diye bişey diolar ben üzülüorum kalamam orda arada oturur gelirim fln dedim bişey demedi
kuzuların sessizliği olmasın =)))
şu an bursadayım okuyorum..3 ay sonra daimi istanbuldayım inşallah mezun oluyorum..seyrantepede'yiz..şişliye bağlı..yemin törenine gıtcem de nası döncem bilmiyorm 6 saat sürüyo bursaya..gece terminalde kalmaktan cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?