G
geronimo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi geronimo
kızlarr ben geldimmmm:)) nasılsınız bakimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolurdu şu askerlik olmasın demiyorum ama kendi şehirlerinde yapsalardı okul gibi..hafta sonları tatil olsaydı..olmaz mıydı![]()
evet cok zor soyluyolar cektiklerini,, ben de ilk burdan duydum esimden once,,:
canım çok haklısın bana da hep iyiyim diyordu tel.de dün ziyaretine gittim biraz anlattı neler yaşadıklarını yağmur çamur resmen yerlerde sürünmüşler ya![]()
kızlarr ben geldimmmm:)) nasılsınız bakimm
bebeim büyük ihtimalle gazinoda olurlarr.ama nöbette olanlarda olur.ben iletişim fakültesindeim...bida da açmadım o konuyu.bensiz ne işin var gece 1de taksimde diyo
inşallah düşer canımda en azından moral olurdu sana...
kızlar 15 ay ne ya benim kafam durdu iyice?
ceren ya 158 lileri düşününce 139 lar bana ilaç gibi geliyo çok seviniyorum..böyle böyle geççek işte...ama ben 10 dan geriye saycam :) çift sayılara düşene kadar eğlencesine...
gazinoda mı ne yapıcaklar ordakafamçokkarıştı
gene erkenden yatırmazlar heralde demi yatıcaklar mı geneCADIARZU
doru dio dsem kızma bana gerçi sende keyfinde gitmiceksin tabe ama
kıskanır tabi:kedi::kedi:
evet canım hemde nasıl ilaç gibi olurdu senin kısa dönemmi![]()
afiyet olsunn canım:)
gönüllü askerliğe evetttt
turkbayragi
kızlar ben kaçtım, yarın iş var,, iyi sohpetler herkese
su perisinin sözlüsü 15 ay yani normal askerlik yapıo o canım korkama seninki uzun dönem yani 12 ay..yerim seni korktun galiba..
:lepi::lepi::lepi::lepi:gönüllü askerliğe evetttt
turkbayragi
afiyet olsunn canım:)
ceren ya 158 lileri düşününce 139 lar bana ilaç gibi geliyo çok seviniyorum..böyle böyle geççek işte...ama ben 10 dan geriye saycam :) çift sayılara düşene kadar eğlencesine...
saol canım açıklama için a.s. walla bi an dedim noluyos kafamçokkarıştı