- Konu Sahibi geronimo
-
eski sev. aklın kalmadı dimi demek istedi sanrım arkadaş
başlatta bul kısa yol kopyala de canım
bebeğim ilişkisi yok yapmamıştır bak facebookta bi olay var hiç bişey yazmaya biliyor hem zaten onun ilişkisi olduğunu herkes bilmiyor mu? görmüyorlar mı sizi birlikte? bunu dert etmene geek var mı? zaten merak etme giremiyor askerde nete baksana
ay evet yaa ben hala ne yapacan ne edecem deliriyorum nişan bohçası falan:S ne koyulur nasıl olur bilmiyorum hiç konuşuruz onları hep
eski sev. aklın kalmadı dimi demek istedi sanrım arkadaş[/QUOTE
tam bu değildi ama evet aslında özünde buydu sanırım:bbo::bbo:
anladım cerencim aman boşver limon gibi kalsın öle çürük limon
hee yok canım ....sıkıldığı an btti gözümde...ne demek sıkılmak?ben onu onca ay beklemişim...ne dmk yani?sıkılmışmış...ben adamı böle sıkarım işte limon gbi:) şimdi yansın derdine
başlatta yok işteee:S
tam bu değildi ama evet aslında özünde buydu sanırım:bbo::bbo:
anladım cerencim aman boşver limon gibi kalsın öle çürük limon
şimdi diyoki beni en iyi sen anladın,en çok sen değer verdin...o zmn aklı nerdeymiş.sıkılmışmışmışmış...ay msnim yok yaa napcam ben;:S
şimdi diyoki beni en iyi sen anladın,en çok sen değer verdin...o zmn aklı nerdeymiş.sıkılmışmışmışmış...ay msnim yok yaa napcam ben;:S
sol tıkla msa üstü kısa yol de ben tam anlamadım
yüklendimi tekrarsüprizzzzz
ay bende bilmiyom buraya ilk söz nişan hazırlığı bölümü için üye olmuştum:)) bakalım artık uydurcas bizde kendimize göre biz sözde yapmadık mesela söz mendili falan istemedik..sefgülümle alışverişe çıktık işte dükkanda bi teyze vardı müşteri güldü ayy hala bunlar mı war entel takılıyo şimdiki gençler dedi:)) teyzede böyle kendi halinde biri ha len dedik biz nie alıyos o zaman ezik ezik çıktık ama ne komikti çok güldük sonra kaydirigubbakcemile3 :kedi:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben nişan yapmıcam:lepi: direk kocaya:lepi: nasipse:Saruboceq:
ay canım yanlış anlamışım pardon
kökten çöz hattını değiştirsengözlerimebaksanab
geldimm canımm ya valla anca girebildim bundan sonra burdamyz:):)dieri çok yavaştı gerrçektenn ii olmuşş:)
geldimm canımm ya valla anca girebildim bundan sonra burdamyz:):)dieri çok yavaştı gerrçektenn ii olmuşş:)
tatlıımmm hoş geldin....
allah gönlüne göre versin bende çok abartmıcam zaten sade bişi istiyom:))
benimde ilk mesajım manisalıların adetleri nasıl olur diye nişan bohçası falan ya sanırım herşeyi tam isteyecekler bilmiorum:s
ay bende bu günleri görebilcemmi acaba
nişan
düğün
benim sözlümde aydınlı onlarda da oluyomuş bizde de oluyoda ailelerle öle çok abartmamak istediğimizi konuştuk en başta söz akşamı onlarda kabul ettiler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?