- Konu Sahibi geronimo
off çok sıkıldım ben ama ya
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askerliği bitince ver eline okusun tabi neler yaşadığını anlamaya çalışır :))
hayır sonra burda bide buna kızdı diye anlatmak istemezsin demi
öfkeyle kalkıp zararla oturma:teselli:
ay sinirlenirmişteee ay ayopuyorumnanaktan
kötü şeyler yazarsam nası okutcm:S
hihoyyyt
:sm_cool:
yok la gelirim yine unuturmuyum sizi..o kadar menfaatçi değilim kız işim bitince kaçıyım:smiley-cool: not yalancı smileylülülülülülü
balım geçen şubatta gitti benimki ama superisi bilir benim şafak bitmez daha:))anlatırım bi ara..kızlar benimki telde şu an gittim ben gelicem kesicek beni:))kapa şu pc die çıldırıyo şu an hadi mucukk
aynı sınıftaydık canım evet ama o formasyon almadı yüksek lisansı beraber yaptık ama o dış ticarete yöneldi bende aslında düşünüyorum dış ticaret ama öğretmelik daha rahat geliyor. buarada daha nişanlanamadıkk:sinifsinif: sözlüyüzopuyorumnanaktan
hemen tercüme edeyim:roflol::roflol:
oy menfaaitçi değildir benim tanrıcammmmmmkaydirigubbakcemile5
ŞenizŞeniz
şafak saymaz benim kuzum bitmez onun şafak ama biticek biticekkkk
ona tekmeyi ben atıcam burdan:roflol::roflol:
hatta benimkiyle bir gelmezde allah korusunb tabelülülülülülü
hade get lken adamı sen ettin böle kapatsan şu pcyi bitcek askerlik:roflol:
beni 2 hafta önce falan eski erkek arkdaşım aradı...dediki seni çok özledm.hiç kimse bana senin verdiğin değeri vermedi.bize bi şans daha ver ve seni dünyanın en mutlu kızı yapayım.bende dedimki ben sana verebilceim kdr şans verdm ama sen kullanmadın...hala da arıyo:S bu beyefendi uuzn dönem askerlik yapıcaktı ve ben bunu aylarcaaaa bekledim....snra geldi askerden 2 ay geçti ayrıldı bnden.neden yavrukuşlarım???sıkılmış beyimiz...snra büssürü kızla çıktı şimdi anladı değerimi...arama diyom anlamıyo...
kötü şeyler yazarsam nası okutcm:S
kötü ne yazabilirsinki hala seviyosun sinirliyken bileay sen niy edelirdin bugüb böle kuzum
![]()
ewet temmuzdaydı dimi nişan:)) kız iyi oldu nişan için de fikir alışverişinde bulunuruz bizim kısa olsaydı geldiğinde hemen nişanı yapıp düğünü yapcektik ama şimdi nişan tarihi ne olur konuşmadık hiç ama aynı zamanlarda olur sanırsam:)) :lepi:
hattını değiştir dicem onura ne diceksin-tatlicadiarzu-
aklın filan yok demi kızmada anlatınca merak ettim
kötü bişey yazma sendevereliniortak
ceza mı aldıkii::1shok:
aklın filan yok ne dmk anlamadım :S
seviyorum çok seviyorum...ama ndn bi birlikteliği var yazmıo?ndn?bi ilişkimz yok mu bizim?madem yok ndn 2 günde bir arıyo...ooff offff
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-seviyorum çok seviyorum...ama ndn bi birlikteliği var yazmıo?ndn?bi ilişkimz yok mu bizim?madem yok ndn 2 günde bir arıyo...ooff offff
ay evet yaa ben hala ne yapacan ne edecem deliriyorum nişan bohçası falan:S ne koyulur nasıl olur bilmiyorum hiç konuşuruz onları hep![]()
aklın filan yok ne dmk anlamadım :S