• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay evet yaa ben hala ne yapacan ne edecem deliriyorum nişan bohçası falan:S ne koyulur nasıl olur bilmiyorum hiç konuşuruz onları hep:D

ay bende bilmiyom buraya ilk söz nişan hazırlığı bölümü için üye olmuştum:)) bakalım artık uydurcas bizde kendimize göre biz sözde yapmadık mesela söz mendili falan istemedik..sefgülümle alışverişe çıktık işte dükkanda bi teyze vardı müşteri güldü ayy hala bunlar mı war entel takılıyo şimdiki gençler dedi:)) teyzede böyle kendi halinde biri ha len dedik biz nie alıyos o zaman ezik ezik çıktık ama ne komikti çok güldük sonra kaydirigubbakcemile3 :kedi:

hee yok canım ....sıkıldığı an btti gözümde...ne demek sıkılmak?ben onu onca ay beklemişim...ne dmk yani?sıkılmışmış...ben adamı böle sıkarım işte limon gbi:) şimdi yansın derdine

yawrum benim yürü beaa alkisalkisalkis

başlatta yok işteee:S

canım tüm programlara bak bide olması lazım olmaması imkansız:S yada c den gir kopyalayıp masa üstüne yapıştır ama eğer başlatta bulursan direk kısa yol kopyala de

tam bu değildi ama evet aslında özünde buydu sanırım:bbo::bbo:

anladım cerencim aman boşver limon gibi kalsın öle çürük limon:kızgın:

şimdi diyoki beni en iyi sen anladın,en çok sen değer verdin...o zmn aklı nerdeymiş.sıkılmışmışmışmış...ay msnim yok yaa napcam ben;:S

ay bende bilmiyom buraya ilk söz nişan hazırlığı bölümü için üye olmuştum:)) bakalım artık uydurcas bizde kendimize göre biz sözde yapmadık mesela söz mendili falan istemedik..sefgülümle alışverişe çıktık işte dükkanda bi teyze vardı müşteri güldü ayy hala bunlar mı war entel takılıyo şimdiki gençler dedi:)) teyzede böyle kendi halinde biri ha len dedik biz nie alıyos o zaman ezik ezik çıktık ama ne komikti çok güldük sonra kaydirigubbakcemile3 :kedi:

:D benimde ilk mesajım manisalıların adetleri nasıl olur diye:D nişan bohçası falan ya sanırım herşeyi tam isteyecekler bilmiorum:s

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben nişan yapmıcam:lepi: direk kocaya:lepi: nasipse:Saruboceq:

ay canım yanlış anlamışım pardon

kökten çöz hattını değiştirsengözlerimebaksanab

allah gönlüne göre versin bende çok abartmıcam zaten sade bişi istiyom:))

:D benimde ilk mesajım manisalıların adetleri nasıl olur diye:D nişan bohçası falan ya sanırım herşeyi tam isteyecekler bilmiorum:s

benim sözlümde aydınlı onlarda da oluyomuş bizde de oluyoda ailelerle öle çok abartmamak istediğimizi konuştuk en başta söz akşamı onlarda kabul ettiler :)))

Back
X