331.Dönem Güzelleri=)

men geldimmm bugün aşkım geliyoooo sonunda bende kavuşuyorum hayırlısıyla ıNŞALLAHH ayy çoh mutluyumm

günaydın kızlaarr ben geldim ama siz kaybolmuşsunuzzzz benimkide geldiii bi tuhaf olmuş yaaaa kendinee gelemedi halaa bugün görücem bende bakalım düzeltebilicekmiyimmm tuhaflığıı :))

Günaydın cancanlar
benimki hala düzelmedi wala
sürekli askeri marşları söyleyip duruyo :)

zaman herşeyin ilacı bunlarda geçicek inşallahh ...

Günaydın cancanlar
benimki hala düzelmedi wala
sürekli askeri marşları söyleyip duruyo :)

zaman herşeyin ilacı bunlarda geçicek inşallahh ...

iyi cnm seninki marş söylüyomuş hiç diilse iyi bi eylem benimki sürekli sıkıldım ooff daralıyorum hiçbişey yapmak istemiyorum diyip duruyoo
uleen ordada böyleydin ewe geldin hala böylesin diyorum sinir etti beni akşaaam
alsanaalsanasmile

kızlar bende bugün aşkıma kavuşucam sonunda şuan yolda 4-5 arası burda olucak zaman geçmiyo :S

bende daha bugün görücem
inşallaah seninki normal gelir damlaaammm :)) benimki biraz tuhaftaaa
kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni benimki gittiği gibi sanırım aynı denyoluğu üzerinde resmen kaydirigubbakcemile3 telefonda tartışmaya bile başladık ama sonunda gülüşüyoruz onları bile özlemişiz yani aklinialirimsmile

haha evet askerlik bitek bunu katmış artık tartışmalarda gülebiliyo
hemen höt höt başlamıo bağırınmaya

haha evet askerlik bitek bunu katmış artık tartışmalarda gülebiliyo
hemen höt höt başlamıo bağırınmaya

ayyy aynen valla canım bunada şükür :roflol: birazdan gebzeye gidicem aşkımı almaya :sm_cool:

merhaba kızlarrrr yeni topik açmışsınız hayırlı olsunnn.bende kavuştum çok şükür sevdiceğimeee.baya bi esmerleşmiş ama kilo durumu iyi maşallahhh.gözyaşları içinde karşıladık sarıldık.sağ olsun hiç soğukluk durgunluk yok rüya gibi geliyor herşey şuan.gamiş,linguist...darısı sizlere olsunn kızlarrr

canım benim gözün aydın ne kadar sevindim sizler adına bilemezsin darısı tüm bekleyenlerin başına olsun bebişim opuyorumnanaktan

kızlar nerdesiniz yaaa takılmıyomuyuz artık bu topiğeee bilmiyorumkismile

merhaba kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz???yeniden buraya gelmek güzeell,ama kimse epeydir yok galibaaa bilmiyorumkismile . bende şükür evimdeyim artık zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…