idenim süpersin yawrum bizim kızlarda düşünüyolarda askerler geldikten sonra hangi topikte takılıcas diyee :)) zemuszemus
en iiyii sen bilirsiin kuşusu
ama banada aynı şey olsa yanii ewlat acısı gibi koyardııı :))
bizim kızlar ortalarda yook ama neyse
Gelirler gelirler onlarda akşam gelir ama ben buralarda olamam sen söylersin artık gördüğüneyeni evin adresini verirsin artık :)))
canım benim idenim konu açmış ne güzel de yazmış...
Ama ben ilk cevaba yetişemedim... Olsun inşallah bundan sonra bol ve güzel paylaşımlarımız olur..
veririm datluum merak etme seenn :)
kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun ama ben artık gündüzleri giremicemakşamları takılırım artıkın
idencim süpersin iyi akıl ettin bunu alkisalkisalkis demekki bi 6 ay benim salya sümüklerimi çekeceksiniz:çok üzgünüm: cekersiniz dimiguclubacismile hadi hayırlı olsun yeni topicimiza.s.
kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun ama ben artık gündüzleri giremicemakşamları takılırım artıkın
ayyyy iden elleirne sağlık kaydirigubbakcemile5 . şafak bitince burdayız yaniii çook iyi olmuş yaaaaaa çok sevindim opuyorumnanaktan ben buraya yazınca ve sizlerin değerli fikirlerini alınca ben rahatlıyorum yaaaa hihoyyyt çoook çoook ama çoooook iyi olmmui burasııııııııııı Şeniz .
Günaydın elvinim hoşgelmişseennn sagolasınnn
Şafak altı haftaya evde kahvaltı hahahaha
bu sizin için heryere yazıym
benim şafak beş hıııhhh