- 23 Temmuz 2014
- 6.330
- 17.902
- 448
- Konu Sahibi Anlayann muczsx
-
Evet ben bile 2010 da taktırdığım halde 3500 tl idi özelde taktırdım tabi ama 4000 den indirtmişti annemÇok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. Açıkçası görüntü kısmı hiç umrumda değil tek görünmüş gorunmemis önemli değil taktirdiktan sonra. 30 lu yaşlarda pek takmiyorsun güzel olan taraf bu.
Sadece iş ses vs kısmıni düşünüyorum. Bir de para. Dolar malum ya bunlar çok artmış mıdır acaba? Mercimek bile en ucuz markette 20 lirayı geçmiş haliyle düşünüyor insan.
Bence önce kendi sağlığın ve kendini nasıl görmek isteğin önemli diye düşünüyorum, yaşın da gayet genç bende yaptırmak istiyorum üniversiteden 20 lik dış ameliyatı sırası bekliyorumSelam arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere diş teli taktırma gibi bir düşüncem var bir senedir kararım kesinleşti gibi aslında çok büyük sorun yok ama köpek dişler sivri ve geride duruyor. Alt dişler düzgün değil dikkatlice bakınca ve gülüşümden hep cekinmisimdir sivri dişten dolayı. Sizce bu yaştan sonra sıkıntı olur mu tecrübeli olanlar uzun süre kalır mı tel?Gerek var mı ailemden çoğu kişi senin disinde bir şey yok belli değil diyorlar.Ve fiyatlar ne güncel olarak ?
Selam arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere diş teli taktırma gibi bir düşüncem var bir senedir kararım kesinleşti gibi aslında çok büyük sorun yok ama köpek dişler sivri ve geride duruyor. Alt dişler düzgün değil dikkatlice bakınca ve gülüşümden hep cekinmisimdir sivri dişten dolayı. Sizce bu yaştan sonra sıkıntı olur mu tecrübeli olanlar uzun süre kalır mı tel?Gerek var mı ailemden çoğu kişi senin disinde bir şey yok belli değil diyorlar.Ve fiyatlar ne güncel olarak ?Merhablar ben
Merhabalar, ben de bundan birkaç sene önce taktırmıştım kesinlikle çok mutluyum haktırfığım için yaşla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım, gülüşümün değişiminden çok mutluyum. Tek sıkıntı çevrendeki insanlar olabilir alışılmadık bir durum olduğu İçinSelam arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere diş teli taktırma gibi bir düşüncem var bir senedir kararım kesinleşti gibi aslında çok büyük sorun yok ama köpek dişler sivri ve geride duruyor. Alt dişler düzgün değil dikkatlice bakınca ve gülüşümden hep cekinmisimdir sivri dişten dolayı. Sizce bu yaştan sonra sıkıntı olur mu tecrübeli olanlar uzun süre kalır mı tel?Gerek var mı ailemden çoğu kişi senin disinde bir şey yok belli değil diyorlar.Ve fiyatlar ne güncel olarak ?
Ben de taktırdım dört ay oldu bile tahmin ettiğim gibi zor olmadı her yerde dolaşıyor her şeyi yiyorum yavaş yavaş. Düzelme başladı bile. Teşekkürler herkese.Merhabalar, ben de bundan birkaç sene önce taktırmıştım kesinlikle çok mutluyum haktırfığım için yaşla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım, gülüşümün değişiminden çok mutluyum. Tek sıkıntı çevrendeki insanlar olabilir alışılmadık bir durum olduğu İçin
Merhaba. 4-5 sene ortodonti tedavisi gördüm, tel de kullandım ve bu konuda bayağı tecrübeliyim diyebilirim.Selam arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere diş teli taktırma gibi bir düşüncem var bir senedir kararım kesinleşti gibi aslında çok büyük sorun yok ama köpek dişler sivri ve geride duruyor. Alt dişler düzgün değil dikkatlice bakınca ve gülüşümden hep cekinmisimdir sivri dişten dolayı. Sizce bu yaştan sonra sıkıntı olur mu tecrübeli olanlar uzun süre kalır mı tel?Gerek var mı ailemden çoğu kişi senin disinde bir şey yok belli değil diyorlar.Ve fiyatlar ne güncel olarak ?
Merhaba hayırlı olsun telinizBen de taktırdım dört ay oldu bile tahmin ettiğim gibi zor olmadı her yerde dolaşıyor her şeyi yiyorum yavaş yavaş. Düzelme başladı bile. Teşekkürler herkese.
Ailenin demesi degil de sizin görüntü olarak rahatsiz olmaniz ve ortodontistinizin de tel lazim evet demesi kafi.Selam arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere diş teli taktırma gibi bir düşüncem var bir senedir kararım kesinleşti gibi aslında çok büyük sorun yok ama köpek dişler sivri ve geride duruyor. Alt dişler düzgün değil dikkatlice bakınca ve gülüşümden hep cekinmisimdir sivri dişten dolayı. Sizce bu yaştan sonra sıkıntı olur mu tecrübeli olanlar uzun süre kalır mı tel?Gerek var mı ailemden çoğu kişi senin disinde bir şey yok belli değil diyorlar.Ve fiyatlar ne güncel olarak ?
Şehrimi söylemeyeyim şimdi ama krizden önce 16 bin liraya anlaştım. 5 ay oldu.Merhaba hayırlı olsun telinizBen de yaptırmak üzereyim 34 yaşındayım . Hangi şehirdesiniz ve fiyat ne idi sizde ?
Fiyatları bilmiyorum ama benim yaptıran arkadaşlarım var yaklaşık bir yıl falan duruyor sanırım sonuç sizi memnun eder mi bilememSelam arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere diş teli taktırma gibi bir düşüncem var bir senedir kararım kesinleşti gibi aslında çok büyük sorun yok ama köpek dişler sivri ve geride duruyor. Alt dişler düzgün değil dikkatlice bakınca ve gülüşümden hep cekinmisimdir sivri dişten dolayı. Sizce bu yaştan sonra sıkıntı olur mu tecrübeli olanlar uzun süre kalır mı tel?Gerek var mı ailemden çoğu kişi senin disinde bir şey yok belli değil diyorlar.Ve fiyatlar ne güncel olarak ?
Selam arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere diş teli taktırma gibi bir düşüncem var bir senedir kararım kesinleşti gibi aslında çok büyük sorun yok ama köpek dişler sivri ve geride duruyor. Alt dişler düzgün değil dikkatlice bakınca ve gülüşümden hep cekinmisimdir sivri dişten dolayı. Sizce bu yaştan sonra sıkıntı olur mu tecrübeli olanlar uzun süre kalır mı tel?Gerek var mı ailemden çoğu kişi senin disinde bir şey yok belli değil diyorlar.Ve fiyatlar ne güncel olarak ?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için aynen öyle 6 ay oldu taktirali ve şu an bile epey zamlanmiş bu belirsiz ekonomide günlük bile oynuyor fiyatlar.Bence hiç düşünmeden teli deneyim, bir kaybınız olmaz, maliyeti her geçen gün artıyor tabi. Bugün yaptırmadığınız bir işlem yada mal 1 ay sonra zamlanıyor. İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yaptırın; benim çevremde 42, 45 hatta 58 yaşında bir hocamız bile diş teli taktırmıştı. 33 yaş genç bir yaş, hiç dert etmeyin
Eğer dişlerinizde dizilim bozukluğu varsa ve görüntüsünden dolayı tel taktırmak istemiyorsanız. Size şeffaf plak invisalign plakları tavsiye ederim. İnvisalign şeffaf plaklar dışarıdan bakıldığında neredeyse görünmez.Selam arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere diş teli taktırma gibi bir düşüncem var bir senedir kararım kesinleşti gibi aslında çok büyük sorun yok ama köpek dişler sivri ve geride duruyor. Alt dişler düzgün değil dikkatlice bakınca ve gülüşümden hep cekinmisimdir sivri dişten dolayı. Sizce bu yaştan sonra sıkıntı olur mu tecrübeli olanlar uzun süre kalır mı tel?Gerek var mı ailemden çoğu kişi senin disinde bir şey yok belli değil diyorlar.Ve fiyatlar ne güncel olarak ?
Eğer dişlerinizde dizilim bozukluğu varsa ve görüntüsünden dolayı tel taktırmak istemiyorsanız. Size şeffaf plak invisalign plakları tavsiye ederim. İnvisalign şeffaf plaklar dışarıdan bakıldığında neredeyse görünmez.
Bu plak tedavisi daha uygun mu oluyorEğer dişlerinizde dizilim bozukluğu varsa ve görüntüsünden dolayı tel taktırmak istemiyorsanız. Size şeffaf plak invisalign plakları tavsiye ederim. İnvisalign şeffaf plaklar dışarıdan bakıldığında neredeyse görünmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?