33 haftalik hamilelik uykusuzluk

Catladinmi canim.kac kilo aldin
ay ben cok kilo aldimmm, 72 ile bashladim, shuan 97, we daha 6 haftamiz var doguma. chatlaklar cok fazlaaa, ve de PUPPP diye bishey olushtu, tum vucud alerji we kashinti.. ah ah, az kaldi insh, kavushsak yavrularmza

ay ben cok kilo aldimmm, 72 ile bashladim, shuan 97, we daha 6 haftamiz var doguma. chatlaklar cok fazlaaa, ve de PUPPP diye bishey olushtu, tum vucud alerji we kashinti.. ah ah, az kaldi insh, kavushsak yavrularmza
Allh kolaylik versin canim . Bazen bende kasnyorum ama cok diil.64 le basladm 68 im suanda.ama ilk haftalar cok kotuydum yemek yiyemedim.bu ay cok istahm acildi.ymk yiyince nefes alamiyorum ama cok yiyesim var .

Nts ye girmeye basladinmi

Allh kolaylik versin canim . Bazen bende kasnyorum ama cok diil.64 le basladm 68 im suanda.ama ilk haftalar cok kotuydum yemek yiyemedim.bu ay cok istahm acildi.ymk yiyince nefes alamiyorum ama cok yiyesim var .
Ne kadar guzel ya.. Bende mide bulanti falan olmadigi icin rahat bi hamilelik gechirdm aslinda, ash erme de olmadi. Yeter ki ach kalmiim ve tatli bisheyler olsun :)
Ama shuan baya bi zorlaniyorm, nrfes almada ve hareket etmede

Ne kadar guzel ya.. Bende mide bulanti falan olmadigi icin rahat bi hamilelik gechirdm aslinda, ash erme de olmadi. Yeter ki ach kalmiim ve tatli bisheyler olsun :)
Ama shuan baya bi zorlaniyorm, nrfes almada ve hareket etmede
Allah hepimize kolaylik versin benimde kemiklerim agriliyor sanki .nefes alamiyorum dedigin gibi.

Ayni durumdayiz diyebilirim. Cok uykum oluyor yataga yattigim an ayak tabanlarim yanmaya başlıyor zaten bir yandan bir yana donmek resmen seremoniyle oluyor. Ahlaya oflaya bacak aramdaki yastigi suruye suruye dönüyorum sirt agrisi da cabasi. Tum bunlara ragmen tam daliyorum derken oyle bir sıkışıyorum ki hemen gitmezsem altima kaciricam resmen. Sonrasi zaten sil bastan.

aynenn .2 damla cis icin zor yetisiyorum

Bizde sabahları yatakdan kalkmada sorun oluyor uyudukca uyuyoruz biz kalıyoruz tekrar bir dalıyoruz uykuya ogke olmuş oluyor tek sorun bizde gece uykuya dalma da bazen sorun oluyor

Kızlar ben milupanın gece cayını aldım.3 gecedır daha rahat uyuyorum.yıne uykulatım çok bolunuyor,uyku perıyotlarım da kısa ama en azından uykumun geldıgını hıssetmek bıle guzel.ayrıca benım de karnım kasıklarım ve belımde ınanılmaz kaşıntılar var ve care bulamıyorum.uykusuzlugumun da en buyuk nedenı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…