ay ben cok kilo aldimmm, 72 ile bashladim, shuan 97, we daha 6 haftamiz var doguma. chatlaklar cok fazlaaa, ve de PUPPP diye bishey olushtu, tum vucud alerji we kashinti.. ah ah, az kaldi insh, kavushsak yavrularmzaCatladinmi canim.kac kilo aldin
Allh kolaylik versin canim . Bazen bende kasnyorum ama cok diil.64 le basladm 68 im suanda.ama ilk haftalar cok kotuydum yemek yiyemedim.bu ay cok istahm acildi.ymk yiyince nefes alamiyorum ama cok yiyesim var .ay ben cok kilo aldimmm, 72 ile bashladim, shuan 97, we daha 6 haftamiz var doguma. chatlaklar cok fazlaaa, ve de PUPPP diye bishey olushtu, tum vucud alerji we kashinti.. ah ah, az kaldi insh, kavushsak yavrularmza
Nts ye girmeye basladinmiay ben cok kilo aldimmm, 72 ile bashladim, shuan 97, we daha 6 haftamiz var doguma. chatlaklar cok fazlaaa, ve de PUPPP diye bishey olushtu, tum vucud alerji we kashinti.. ah ah, az kaldi insh, kavushsak yavrularmza
Nts shu brbegin kalp atishini ve sancilari takip eden aletmi? Eger oysa evet, 1-2 ay once falan bashladim. Sen?Nts ye girmeye basladinmi
Ne kadar guzel ya.. Bende mide bulanti falan olmadigi icin rahat bi hamilelik gechirdm aslinda, ash erme de olmadi. Yeter ki ach kalmiim ve tatli bisheyler olsun :)Allh kolaylik versin canim . Bazen bende kasnyorum ama cok diil.64 le basladm 68 im suanda.ama ilk haftalar cok kotuydum yemek yiyemedim.bu ay cok istahm acildi.ymk yiyince nefes alamiyorum ama cok yiyesim var .
Allah hepimize kolaylik versin benimde kemiklerim agriliyor sanki .nefes alamiyorum dedigin gibi.Ne kadar guzel ya.. Bende mide bulanti falan olmadigi icin rahat bi hamilelik gechirdm aslinda, ash erme de olmadi. Yeter ki ach kalmiim ve tatli bisheyler olsun :)
Ama shuan baya bi zorlaniyorm, nrfes almada ve hareket etmede
Bu hafta olacakmis benim .surekli karnimda sertlesme var korkuyorum erken gelicek diyeNts shu brbegin kalp atishini ve sancilari takip eden aletmi? Eger oysa evet, 1-2 ay once falan bashladim. Sen?
aynenn .2 damla cis icin zor yetisiyorumAyni durumdayiz diyebilirim. Cok uykum oluyor yataga yattigim an ayak tabanlarim yanmaya başlıyor zaten bir yandan bir yana donmek resmen seremoniyle oluyor. Ahlaya oflaya bacak aramdaki yastigi suruye suruye dönüyorum sirt agrisi da cabasi. Tum bunlara ragmen tam daliyorum derken oyle bir sıkışıyorum ki hemen gitmezsem altima kaciricam resmen. Sonrasi zaten sil bastan.
Ben artik wcde uyumayi falan düşünüyorum. Cok sinir bozucu valla. Sabah kalktigimda kurumus oluyorum 1 lt su icmeden kendime gelemiyorum resmen.aynenn .2 damla cis icin zor yetisiyorum