:) Simdi boyle dersiniz, yarin bir gun hayirlisiyla dogunca "Allah icin uyu, ben de uyuyayim" dersiniz. Bu guzel anlarin keyfini cikarin. Ne guzeldir o kipir kipir hareketini hissetme duygusu! ay ay ay...Aynı şeyi yaşıyorum çaresi yok son aylarda gece uykulari azalıyor vücut kendini bebek doğduktan sonraki uykusuz gecelere hazırlıyormuş. Tv karşısında 5 10 dk uyukladim sanki sabah olmuş gibi uyandım hala uyuyamiyorum bebişim de karnimda oynuyor keşke kucağımda olsaydın şimdi bari vakit geçerdi diyorum :)
:) Öyle ama zaten şimdi de uyuyamiyorum bari bebeğimle vakit geçirirdim:) Simdi boyle dersiniz, yarin bir gun hayirlisiyla dogunca "Allah icin uyu, ben de uyuyayim" dersiniz. Bu guzel anlarin keyfini cikarin. Ne guzeldir o kipir kipir hareketini hissetme duygusu! ay ay ay...
Allah bağışlasın.Ben de çıkınca isiricam o ayaklarını diyorumO zaman kipirdayamiyorsunuz, inanin. Her kipirdamanizda uyanma riski oluyor. Simdi icerde rahat rahat duruyor o.
Ben gecen sene bugunlerde sizin durumunuzdaydim ve hatta son haftamdi. Kaburgama her tekme yedigimde derinden bir "offf bu kez cok acidi iste, dogar dogmaz sag topuguna bir suru opucuk konduracagim" demistim ve inanin hala sag ayagini o tepikler icin operim :)
Amin. Size de Allah hayirli dogumlar versin. Aksamlari sekerli yiyecek, icecek tuketmemeye ozen gosterin. Benimki birkac yudum meyve suyundan sonra her turlu akrobatik hareketi yapiyordu sanirim icerde :) Bir de gunduz cok sakindi, aksam 10'dan sonra basliyordu hareketlenmesi. Ki dogduktan sonra da maalesef gunduz epey uyuyordu ve aksam 10'dan sonra aktiflesiyordu. Korkmayin, zamanla her sey duzene girdi ama dedigim gibi, siz yine de anin keyfini cikarin. Birkac ay sonra bana hak vereceksiniz :)Allah bağışlasın.Ben de çıkınca isiricam o ayaklarını diyorum
Benimki de geceleri daha hareketli sanırım doğduktan sonra da öyle olacakAmin. Size de Allah hayirli dogumlar versin. Aksamlari sekerli yiyecek, icecek tuketmemeye ozen gosterin. Benimki birkac yudum meyve suyundan sonra her turlu akrobatik hareketi yapiyordu sanirim icerde :) Bir de gunduz cok sakindi, aksam 10'dan sonra basliyordu hareketlenmesi. Ki dogduktan sonra da maalesef gunduz epey uyuyordu ve aksam 10'dan sonra aktiflesiyordu. Korkmayin, zamanla her sey duzene girdi ama dedigim gibi, siz yine de anin keyfini cikarin. Birkac ay sonra bana hak vereceksiniz :)
Benim karnim da kasinirdi. Her bebek farkli farkli iste. Kimi cok tekmeler, kimi daha sakindir.. Az kalmis size de. Heyecanindan, dusuncelerden uyuyamiyorsunuzdur belki de.benim bebek normalde sakin, sadece kipirdiyor, tekme atmiyor ama geceleri cok uykum olmasna ragmen uyuyamiyormbide karnim ve kalchalarm kashiniyor
Yok uyumadim sarjim bitmisti .tlfnu sarja taktim.bir iki saat uyur uyanik uyudum belki.eminim cok ozleyecegiz bu gunleri ama en azndan dogmadan rahatla uyusak diyodum.demekki yalniz degilmisim.Bu arada konu sahibi uyudu sanırım :)
Birde kizlar doktorum kesinlikle sirt ustu yatma dedi.bebegin agirligindan gobek icine cokuyor ya.Ani tansiyon dusuklugu olup bebek hayatni tehlikeye atabilirsin dedi.bilginiz olsun .benim bebek normalde sakin, sadece kipirdiyor, tekme atmiyor ama geceleri cok uykum olmasna ragmen uyuyamiyormbide karnim ve kalchalarm kashiniyor
Kesinlikle oyle isyan etmiyorum cok istedim bu bebegi 2 dusugum oldu .olumsuz pgt snrasi kendiliginden geldi mucizem ve hep dedim saglikli olsun isterse 9 ay migdem bulansin dedim.gercekten uzun bi sure bulandi.hep soylediklerim geldi aklima.sadece dogunca enerjim olsun istiyorum dogdugunda ona bakabileyim allah saglik versinde biz uykusuz kalalim napalim.birde sanki bir benmisim gibi geliyor uykusuz olan yalnz olmamak rahatlattiÇok güzel bir duygu bebegin kıpırdanmalarini hissetikce yüzüm gülüyor tabiki uyku hic yok ne yapalım anne olmak fedakarlık gerektirir uykumuzu kaçıran bu güzel duygular olsun Allah tüm isteyenlere yasatsin anneligi
Catladinmi canim.kac kilo aldinbenim bebek normalde sakin, sadece kipirdiyor, tekme atmiyor ama geceleri cok uykum olmasna ragmen uyuyamiyormbide karnim ve kalchalarm kashiniyor
Algilar acikUyurken sabaha karşı deprem hissettim 1 2 dk sonra tekrar hissettim. Kalktim internetten baktim.ben Balıkesirdeyim manisada 4 şiddetinde 2 deprem olmuş.yok artık bu mu beni uyandırdı dedim. Hamileyken bütün algılar açılıyor.cocuk ağladığında bu yüzden anne hemen uyanabiliyor demekki