33 Haftalık erken doğum yapanlar

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
774
Kızlar 33 haftalık erken doğum yaptım 2gun oldu bebeğim kuvezde şuan solunum sıkıntısı var bugün biraz süt ile beslemeye başlamışlar ama bide crpsi yüksek çıkmış kanda antibiyotik başlamışlar ama çok kötü hissediyorum kendimi hala makineye bağlı solunum için ne yapacağımı şaşırdım başına böyle gelenler varmı 33 haftalık doğup neler yasadiniz

Kuzum cok geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin bebişine inşallah bebeğim onlar cok güçlüler kuzum bizden bile emin ol sağlıkla cıkıcak ordan Allah'ın izniyle

Senin gebe kaldığını hatırlıyorum canım. Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah. arkadaşımın 28 haftalık doğdu o da kuvezde kaldı maşallah çok sağlıklı bir kızı var. Makineye bağlı olması çok normal canım ciğerleri gelişmemiştir ki tam anlamıyla. Onlar çok büyük savaşçı toparlar kendini evelallah. Sen üzme kendini çok sütüne etki etmesin. Emin ellerde kuzun sen de kendine dikkat et

Merhaba ben ikizlerimi 34 haftalık doğurdum
Birini solunum zorluğu çekiyor ve emme refleksi yok diye hemen küvoze aldılar
Birkaç gün cihazla oksijen desteği verildi, sondayla beslendi
Tam iyi gidiyor taburcu edicez dediler crpsi yüksek çıktı antibiyotik tedavisine başladılar
Antibiyotik tedavisine başladık dendiğinde ben en az 10 gün daha taburcu etmeyeceklerine kendimi hazırlamıştım açıkçası
Bir sabah kahvaltidayken arayıp taburcu ediyoruz diye aradılar toplamda 7 gün kaldı
Şimdi 1,5 yaşında tosun gibi maşallah
İçinizi ferah tutun aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen hepsi geçti
Sizin de geçecek Allahin izniyle

Yaa çok sağolun gerçekten okumak rahatlatıyor beni dün gittim görmeye şimdi bide sarılık çıkmış hem kan enfeksiyon hem sarılık hemde solunum zorluğu var çok zoruma gidiyo onu birakip gelmek her gelmeme çok agkıyorum daha eline bile dokunamadim ben onun izinde vermiyolar süt sagdik icmiyo şuan napcaz bilmiyorum

Sağolasın canım ama çok kötü hissediyorum kendimi işte bı turlu toplayamadim ruh olarak

Sarılık da çıkmıştı ikisinde de hem
İkisi de fototerapi aldı
Kuvoze giren taburcu olduktan sonra sarılık değeri tekrar yükseldi yine yoğun bakıma alcaz dediler
Bir gecede geri düşürmüştük değerini zorla besleye besleye
Kavuştuktan sonra ayrılma fikri çok daha zor geliyor insana inanın
Sağ salim dönecek evine iyi düşünün
Siz de kendinizi hirpalamayin lütfen onun şu an kuvozde olması sizin suçunuz değil
Dinlenin bolca, iyileşmeye çalışın, bebeğiniz gelince tüm enerjinize ihtiyacı olacak

Aynı şey kuzenimin başına da gelmişti bu konuda hiç bilinçli değildi ve yaşadığı her türlü olumsuzluk onun hayatını çok etkiledi hamile olanların kesinlikle bu konuda bilinçleşmeleri gerekir allah korusun çok zor bir durum int den erken doğuma neler sebep olur araştırmıştım sizinle de paylaşayım herkes okusun

Erken Doğum Nedir? Erken Doğuma Neden Olan Durumlar Nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…