Rabbim yardimciniz olsun insllh,ama cok sükür ciddi bisey olmasinda...bende cok korktum birbucuk yaslarnda falan ama simdi söyledigim gibi korkmuyrm,herseyi anliyo ve cvp veriyo kendince ama yinede sizinki gibi seyler duyunca yine tedirgin oluyrm,peki neden siüphelenip otizim demisti dr? ben bizim cocuk doktoruna sordum kelimesi varsa korkma annesi demisti,suandada 25 in içindeyiz 20-30 kelimesi var hayvan seslerinin tamamini cikariyo bide cok dikkatli mesela benimle kardesimin teli ayni gibi ben karstiriyorm bazen oglum asla karistrmiyo :)Arkadaşlar biz doktor doktor gezdik . Gittiğim bir nöroloji uzmanı 5 dk bakıp otizm bence dedi dünya başımıza yıkıldı . bir kaç Dr gezdik memnun kalmadik ne otizm ne de değil dediler en son 29 ekimde özel bir Dr gittik şuan sorun sadece konuşmama si değil dedi bize 6 hafta verdi bol bol ilgi hayal gücü oyunu vs vs bugün kontrol vardı bu arada kelimelerde çıkmaya başladı çok iyi olduğumuzu otizm olmadığını ama aynı şekilde devam dedi 3 hafta sonra pedagog la görüşmemiz var Dr yönlendirdi o bize nasıl davranmamız gerektiğine dair rehberlik yapacak. Açıkçası şuan konuşmaması na çok takılmıyorum çünkü artık çabalıyor çok değişti hareket ve tavırları . Rabbim herkesin yavrusuna şifa versin geç konuşsun razıyım ama o yaşadığımız korkudan sonra buna şükreder oldum .