• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 33-34 gunde bir adet olanlar..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Yumurtlama gununuz tahmini hangi gunde oluyor? Benim eskiden cok duzenliydi 27 28gunde bi kesin olurdum fakat ilk dogumdan sonra gunler uzadi. Tahmini yumurtlama 34 gune gore hesaplarsak 21. Gunemi denk geliyor? Kullandigim adet takviminde oyle gosteriyo. Maalesef belirtilerden ne zaman yumurtlama.oluyo hic anlamiyorum. 34 gunde olan varsa sizin tahmini yumurtlamaniz ne zaman ? Hangi gunler degerlendirilmeli

Herkeste ayni olmayabiliyor cnm. Mesela ben 28 gunde bir adet oluyorum hep. Hamile kaldigim ay 21.gunde yumurtlamisim. Ama normalde 9 ve 10.gunler yumurtluyormuşum.
Mesela benim biri erken yumurtlama biri gec yumurtlama. Tam tarihini ovulasyon testleri ve ultrasondan bilebilirler 🤷🏻‍♀️

Bende duzenli regl oldugum diye dusundugum gunler genelde 32 34 gun arasinda gelir cunku 40lari gormuslugum oldugundan bu bana duzenli geliyor. Fakat ben ovukasyon testi denedigimde adet bitince 3 4 gunlerde yumurtlama.gosterdi. her ay kendimi takip etmeye basladim ben kesinlikle adet bitiminden ilk 1 hafta icinde yumurtlama agrisi yasiyorum bi ay sag da bi ay sol da yani bencede bu gunler kisiden kisiye degisiyor

Aynen bende sizin gibi hic sektirmeden 27.28 de olurken dogumdan sonra 33.34 leri gormeye balsdim ve ne zaman yunurtlama gunum bende kestiremiyorum acikcasi

17.18.19.20. Bu günler arasi olur buyik ihtimal.. Ovulasyon testi yaparsan net gorurusn yumurtlamani

Back