32 haftalık hamileyim, agız sütüm geliyor

cananrana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
26
0
hanımlar merhaba. 32 haftalık hamileyim, son 2 haftadır göğüslerimden seffaf ama pembeye yakın bi sıvı geliyor,bunun ağız sütü oldugunu öğrendim, ancak okudugum sitelerde bu sıvının sarıya yakın renkte oldugu yazıyor, benden ise pembeye yakın gelmesi beni biraz endişelendirdi.bunu yaşayanlardan mesaj bekliyorum.ve ayrıca genelde sağ göğsümden geliyor bu sıvı, sol göğsüm yalnızca sulanıo ama akmıyor.sol göğsümün kanalları mı tıkalı acaba? beni bilgilendirin lütfen

Ben normal oldugunu dusunuyorum gerci renginin pembe degil sarimsi olmasi lazim o konuda haklisin ama belkide sen sIKIP zorladigin için oluyordur diyicem pembelesmesi ki bunu SIKMayin diyorlar doktorlar...Yinede doktoruna danis gittiginde konus diyicem..

Bende 33. haftamdayım sarımtrak bi şekilde geldi bendede,bence endişelenmeni gerektiren bişey yok.Ağız sütü olduğundan sanırım çok gelmesi beklenemez ama doktoruna danışıp kafandaki soru işaretlerini kaldırabilirsin..

Ben 37. haftadayım. Benim de 3-4 hafta önce gelmeye başlamıştı. Genelde 3-4 günde bir özellikle sağ göğsümden seffaf bir sıvı geliyor, sadece çok az nokta nokta sarılıklar oluşuyor çamaşırımda.

açıkçası normal olmadıgını düşünüyorum yani tamam benimde 25.inci haftamdan beri göğsümten süt geliyo sapsarı bir renkte ve kimimle konuştuysam herkez ilk başta sarı gelir dedi ama sen pembeye yakın diyorsun
yani kesinlikle doktoruna söylemelisin doğru bir ihtimalmi bilmiyorum ama belkide göğsünde kanama filan vardır kanla karışık gelince pembe bir renk oluşuyordur

sonuçta bu sütü bebeğin içicek kesinlikle doktoruna sor normal olup olmadıgını aç kişi yazmış hepsi sarı demiş

teşekkür ederim hanımlar. cuma günü kontrolum var ozaman doktoruma söliyeceğim.siziede biligilendiririm. sonucundan haberdar ederim.

kızlar benimde sütüm çok geliyor, normal mi bu kadar bilmiyorum, kıyafetlerim hep ıslanıyor. bebek için ilk süt çok önemli diye biliyorum ama bebek gelmeden benim sütüm akıyor hep, bebeğm ilk sütten mahrum kalır diye korkuyorum

31. haftadayım ama bende hıç boyle bişey olmadı bu ilerde sütümün olmayacağı anlamına gelmez değilmi

X