32 haftalık hamilelikte erken doğum şüphesiyle ciğer iğnesi

budebe

göktuğ'um bal oğlum
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
4.615
1
116
Giresun
kızlar 32 haftalık hamileyim.17 haftalık hamileyken dr um bebeğin karnı sattan daha büyük olduğu için şekerden şüphelendi.sonrasında 50 lik yükleme yapıldı ve yüksek çıktı sonrasında 100 lük yüklemem normal çıktı.28.haftamdaki kontrolümde bebeğimin karnı satımla uyumluydu.dr um ilk başta şekerden şüphelenince diyet yapmamı önerdi.yalnız ben 100 lük yüklemede normal çıkınca son 2 hfta diyeti biraz bozdum.32.haftamda kontrole gittiğimde bebeğin karın çevresi olması gerekenden 2 hafta 3 gün büyük çıktı.dr umda baya kızdı. bebeğim 2337 gramdı.erken doğum tehliken var dedi nst sonucumada bakıp.sonrasında bebeğin ciğer gelişimi için 12 saatte 1 vurulan bir iğne ve doğum olana kadar erken doğumu engellemek için bir iğne verdi.ayrıca bebeğimin suyunun da fazla olduğunu söyledi.şimdi sizlere sorum.sizin rutin kontrollerinizde bebeğinizi karın çevresi ultrason kağıdında AC olarak yazar satla uyumlumu gidiyor*fazlaysada şeker problemi gördümü dr larınız?ikinci sorumda bebeğinizin suyu fazlaysa neler yaptınız eşim fazla su içme diyor*böyle bi durumla karşılaşanınız var mı*

Merhaba,

Durumunuz ile ilgili yorum yapamam ama eşnizin fazla su içme demesi çok yanlış olmuş. Hamile olsun olmasın her insanın günde en az 2 litre su tüketmesi gerekir. Sağlıklı bir hamilelik içinde aynı şey geçerli.

Geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir yaşadığınız.

canım bende 26 haftalık hamileyim bebeğimin başı aşağıdaymış erken doğum olabilir dedi doktor benimd ebüyük bebeğimde ama 1 hafta falan şekerimde sorun yok dedi doktor enfeksiyonda yok görümcem o iğneden vuruldu onunda erken doğum riski vardı kanaması oluyodu ama çok erken olmadı 34 haftalık falandı arkadaşımda vuruldu ikiz hamileydi erken olur demiş doktor bakalım bana diyecekmi hayırlısı artık canım nasibimizde ne varsa

Merhaba,

Durumunuz ile ilgili yorum yapamam ama eşnizin fazla su içme demesi çok yanlış olmuş. Hamile olsun olmasın her insanın günde en az 2 litre su tüketmesi gerekir. Sağlıklı bir hamilelik içinde aynı şey geçerli.

Geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir yaşadığınız.

sağol damlacım teşekkür ederim.ben 2 litreden fazla su içiyorum en az 2 litre içerim şimdi.inşallah zamanında doğum gerçekleşir

canım bende 26 haftalık hamileyim bebeğimin başı aşağıdaymış erken doğum olabilir dedi doktor benimd ebüyük bebeğimde ama 1 hafta falan şekerimde sorun yok dedi doktor enfeksiyonda yok görümcem o iğneden vuruldu onunda erken doğum riski vardı kanaması oluyodu ama çok erken olmadı 34 haftalık falandı arkadaşımda vuruldu ikiz hamileydi erken olur demiş doktor bakalım bana diyecekmi hayırlısı artık canım nasibimizde ne varsa

canım senin durumunu okumuştum sanırım.geçmiş olsun.inşallah zamanında gelir canım.bu ciğer iğnesinin vurulması önemliymiş o yüzden içim rahatladı.hafif hafif belimde ağrılar var ama inşallah zamanında gelir diye ümit ediyorum ben.birde bol ıstırahat et canım ben gün boyunca dinleniyorum artık

canım gecmıs olsun kızıma 26 haftalıkken o ıgneden yapıldı erken dogum riskı vardı dogum olmasın dıyede de ıgne yaptılar sımdı 37 haftalık oldu bu zamana kadar geldı ama sımdıde suyu az oldugu ıcın gunde en az 3 lıtre su ıcıyor dr.una sor ama bence cok su ıcme kzımın suyu az oldugu ıcın su ıc dedı dr.u hayırlı dogumlar

canım gecmıs olsun kızıma 26 haftalıkken o ıgneden yapıldı erken dogum riskı vardı dogum olmasın dıyede de ıgne yaptılar sımdı 37 haftalık oldu bu zamana kadar geldı ama sımdıde suyu az oldugu ıcın gunde en az 3 lıtre su ıcıyor dr.una sor ama bence cok su ıcme kzımın suyu az oldugu ıcın su ıc dedı dr.u hayırlı dogumlar

sağol tatlım bencede bu işin manığı budur bebeğin suyu az olunca çok su iç diyolar fazla oluncada asgari 2 litre içmek gerekiyor zaten bende o kadar içerim.ya ben çok içiyordum canım.hatta dr um dediki suyun çok olduğu için çatlamışsın baya dedi:mymeka

kızlar merhaba.ben daha 8 haftalık hamileyim amaeşiminde gözlemine göre karnımda büyüme var resmen..yani hafif bi kendini öne salma durmu mevcut..ilginçmi? normlami anlayamadım ama moralim bozluluyor? ben çok belli olsun istemiyorumda...

kızlar merhaba.ben daha 8 haftalık hamileyim amaeşiminde gözlemine göre karnımda büyüme var resmen..yani hafif bi kendini öne salma durmu mevcut..ilginçmi? normlami anlayamadım ama moralim bozluluyor? ben çok belli olsun istemiyorumda...

biz ölelim o zaman kocaman göbişlerle çok sinir oluyom böle msjlara bi ara siteyi dolaşırken anne adaylarının bebek sahibi olabilmek için nasıl fedakarlıklar yaptıklarını bi ara oku olurmu

biz ölelim o zaman kocaman göbişlerle çok sinir oluyom böle msjlara bi ara siteyi dolaşırken anne adaylarının bebek sahibi olabilmek için nasıl fedakarlıklar yaptıklarını bi ara oku olurmu

:emir_bebek:

biz napalım o zaman ölelim bari kocaman göbişlerle bi ara siteye girdinmi bebek sahibi olmak isteyen annelerin nasıl fedakarlıklar yaptıklarını okumayı unutma oldumu sonrada şükret :kızgın:

canım başlarda bazen gaz nedeniyle böyle şişkinlikler olabiliyor........

kızlar ya benim sorularıma cevap verebilen varsa onlar yazarlarsa mutlu olurum.çünkü sorularımı merak ediyorum benim gibi olan var mı diye*

Back
X