32 haftalık dogum yaptım bebegım cıgerlerı gelısmedıgı ıcın kuvezde yatıyor oksıjen verılıyor benım gıbı olan anneler varsa lutfen paylasın bebegım ne zaman cıkar.1630 gr dogdu sımdı 1500 gr ma dustu ne zaman kılo alacak bebegım cok acı cekıyorum luttfen paylasın bılgılerınızı.
32 haftalık dogum yaptım bebegım cıgerlerı gelısmedıgı ıcın kuvezde yatıyor oksıjen verılıyor benım gıbı olan anneler varsa lutfen paylasın bebegım ne zaman cıkar.1630 gr dogdu sımdı 1500 gr ma dustu ne zaman kılo alacak bebegım cok acı cekıyorum luttfen paylasın bılgılerınızı.
bende 32 haftada doğum yaptım, bebeğim 1390 gr doğdu 1280 gr kadar kilosu duştu sonra yavaş yavaş almaya başladı 1500 gr geldi, ama hala kuvözde bugün 20 gün oldu
benimkinde de ciğerleri gelişmedi için solunum problemimiz vardı 2 sefer ilaç verdiler ve ilk 10 gün oksijen verdiler şimdi çok şukur iyiyiz sadece kilo alması lazım
Canim uzulme...benim kardesimde kuvezdeydi .zamanla kilo aldi simdi koca delikanli aslan parcasi gibi.Allah yavrunu sana bagislasin annesi.guclu ol sabir...
benim bebeğimde 32 haftalık doğdu 2240 gr.13 gün küvezde kaldı.eve geldikten sonra da hassas davrandık.bebeğimize eve geldiğinde o kadar küçüktü ki hep ağlıyordum:),ne zaman büyücek,ne zaman ağlacak diye...şimdi kocaman oldu ve 2. aydan sonra öyle bir ağlamaya başladı ki hala susumuyor
bu süreç biraz zor ama hepsi geçiyor.sadece üzülmeyin sütünüze etki eder.bebeğiniz eve geldiğinde dikkat edin.kalabalık ortama sokmayın mümkün olduğunca,beslenmesine dikkat edin muhakkak 3 saatde bir en az 30 35 cc anne sütü verin.bebeğiniz 34 haftayı tamamladıktan sonra emme fonksiyonu daha da gelişecek.size tavsiyem mümkünse mama vermeyin anne sütüyle besleyin..Allah yardımcınız olsun.[/QUO
zaman gecmıyorkı gormeye gıdeyım benım yavrumda az kalır ınsallah kuvezde onu daha kucagıma alamadım bılmedıgım kokusunu özlüyorum kıyamıyorum yavrumun acı cekmesıne allahım yardım et bebegıme saglık ver can ver yalvarıyorum..
ilk bebegim benim zaten hastayım süt veremiyorum bebgıme hergun gormeye gıdıyorum daha kucagıma alamadım cok uzuluyorum kuvezde ne kadar kalacagıda bellı degıl bebgım sadece cıgerlerı gelısmedıgı ıcın kuvezde makınadan cıktı oksıjen verıyorlar bıldıgım bu kadar cok canım yanıyor bebegım benım yuzumden erken dogdu canım yanıyorrrrr.
benim bebeğimde 32 haftalık doğdu 2240 gr.13 gün küvezde kaldı.eve geldikten sonra da hassas davrandık.bebeğimize eve geldiğinde o kadar küçüktü ki hep ağlıyordum:),ne zaman büyücek,ne zaman ağlacak diye...şimdi kocaman oldu ve 2. aydan sonra öyle bir ağlamaya başladı ki hala susumuyor
bu süreç biraz zor ama hepsi geçiyor.sadece üzülmeyin sütünüze etki eder.bebeğiniz eve geldiğinde dikkat edin.kalabalık ortama sokmayın mümkün olduğunca,beslenmesine dikkat edin muhakkak 3 saatde bir en az 30 35 cc anne sütü verin.bebeğiniz 34 haftayı tamamladıktan sonra emme fonksiyonu daha da gelişecek.size tavsiyem mümkünse mama vermeyin anne sütüyle besleyin..Allah yardımcınız olsun.[/QUO
zaman gecmıyorkı gormeye gıdeyım benım yavrumda az kalır ınsallah kuvezde onu daha kucagıma alamadım bılmedıgım kokusunu özlüyorum kıyamıyorum yavrumun acı cekmesıne allahım yardım et bebegıme saglık ver can ver yalvarıyorum..
amin cümlemizinkine sağlık sıhhat versin.üzülmeyin inşallah bu zor günleriniz geçicek.siz kendinize olun ki,bebeğiniz geldiğinde ona iyi bakabilesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?