32. haftadan sonra doktor kontrolüne nasıl gidiyorsunuz

moonlight_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
278
25
arkadaşlar en son 32. haftamda gittim doktora kontrole şehir değiştirdiğim için artık burda başka bi doktor bakacam.daha bulamadım şimdi 34. haftamdayım siz ne kadar zamanda bir kontrollere gidiyorsunuz artık.şuan bi sorunum yok ama 10 güne kadar gitmek istiyorum kontrole.çünkü 32 haftadan sonra 15 gün yada 3 hafta arayla gidilmesi gerekiyor

Son düzenleme:
arkadaşlar en son 32. haftamda gittim doktora kontrole şehir değiştirdiğim için artık burda başka bi doktor bakacam.daha bulamadım şimdi 34. haftamdayım siz ne kadar zamanda bir kontrollere gidiyorsunuz artık.şuan bi sorunum yok ama 10 güne kadar gitmek istiyorum kontrole.çünkü 32 haftadan sonra 15 gün yada 3 hafta arayla gidilmesi gerekiyor

canim ben 32.haftada gittigimde bana 3 hafta sonra gel dedi.yarin 35+0 olucam ve randevum var dr ile

ben 15 günde bir gidiyorummmm....ama mecburen 20 günü bulacak bu sefer araya bayram giriyor çünküüüüyerimseniben

ben 30.haftadan beri 2 haftada 1 gidiyorum....insanın içini bi korku sarıo..sürekli giidip bebeğinin ii oldugunu görmek istio.... hani bi de kordonu falan da uzuyo ya,,boynuna dolanmış olur diye saçma sapan şeyler gelıo aklıma....yani ben böyle hissedıyorum...doktor da öyle istio..

yaaaaa benim doktorum beni ayda bir cagırıyor yaaa öle 15 de gel falan demedi..enson gittiğimde 32 haftalıktım diğer aya gel dedi uyus herif ben de cok merak ediyorum kuzumu iimi bazen korkuyorum sancım oluyor...ayyy sinir herif hem dünya kadar paramı alıyor hem de 15 de cagırmıyor:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

olur mu öle sey canım öle bişeyyapmaya hakkı yok kiii...:eek:klava: burda baska doktora giden arkadaslarım her ay sadece belirli bir para veriyorlar 15 de ya da haftada gittikleri kontrol sayılıyor ne o öle soygun resmen...

benim doktorum 15 gün de bir gel diyordu ama bizim ufaklık saolsun tarih marih kalmadı.sancılarımda azıtmaya başlayınca haftada bir gel dedi.

benim doktorum 15 gün de bir gel diyordu ama bizim ufaklık saolsun tarih marih kalmadı.sancılarımda azıtmaya başlayınca haftada bir gel dedi.

benim dr umda 15 te bir cagirio ve ayda bi defa ödeme yapıyoruz digeri kontrol oluo ama 36dan sonra her hafta gelceksin dedi o zaman nasıl olur bilemem

walla ben arkadasimdan biliorum.ayni dr ye gidiodu 15 gunde bir ve hepsinde para veriorum diodu.yengemde yine ankarada gidiodu dr ye ayda 2 kez.oda para veriodu her defasinda

Bende 28. haftadan itibaren 2 haftada bir gidiyorum 37. haftadan itibarende haftada bir gidilecekmis

ben ikinci haftamda farketmiştim oğluşumu ve o zamandan beride 15 günde bir gidiyorum ayda 1 ödeme yapıyorum.ayrıca son 2 kontrolümüzde de haftada 1 e düştü kontrollerimiz ayda 1 vericekmişiz bunu öğrendik.

bizdede 30haftadan sonra 2haftada 1demişti ücretide ayda 1kere veriyosun ama benim kızım bana şaka yaptıgı için haftada 1şuan

bende haftada bır gidiyorumm ama özel dr um 10.gun sonunda tekrar para alıyor 10 gun içinde kontrol oluyor..

Bende 30. haftamdan beri 15 günde gidiorum,her gittiğimde ödeme yapıyorum.Birde üzerine tetkikler vs. para doktora gidio yani.

32.haftamda gıtmıstım 3hafta sonra cgırdı pazartesı gıdıcem bakalım ne arayla cagıracak artık
benım dr da 3haftada br para alıyor kaydirigubbakcemile

Ben 15 günde bir gidiyorum şuanda her gittiğimizde ödüyoruz ücret.36 .haftadan itibaren her hafta gidicez...

:) ben haziranin ortasindan bu yana her 15 günde bir gidiyorum kontrole , belki önümüzdeki haftadan sonra her hafta giderim doktora bagli ne derse artik öyle olacak

X